Mikuni
Hayırlı olsun..130'dan sonrası yok diyorsun..
150 cc daha ne bekliyorsun yani ?
Yanlız ben arka dişliyi 38 lik yaptım 135 basıyor..
sen de bizim kervana katıldın demek 38 lik dişli herkezi sarıyor valla
ben 138 km hızı gördüm, daha ne olsun be abii
burda bi soru sormuşsun bende cevap vermiştim ama sanırım bakmamışsın?
bak bakalım ben miyim o cbf 150 kullanıcısı valla dediklerinin hepsi uyuyor ama sadece tarih uymuyor
98 Beygir.....
CİHAN
Haklısın dostum..
Birde CBF 110'u geçemiyor diyenlere kapak olsun..
Arkadaşlar CBF'nin 120 garantisi vardır..
düz yolda henüz 105 i geçemedim. rampada ise 120 yi geçemedim. aldığımda 6900 km idi motor..
şimdi ön dişliyi değişmeyip arkayı mı değişiyoz?
peki nerden bulacam ben bunu?
istanbuldayım. yıldız ticareti biliyorum, aydın motoru da biliyorum, bunlarda varmıdır?
peki kendim takabilirmiyim yoksa zincirde oynama gerekiyormu? uzatma filan gerekiyormu?..
Teşekkürler
Bu arada pendik güngör motordan ferforje çanta taşıyıcı aldım, konşuktaki demirden bin kere daha iyi, artçı için selede oturma alanı daha açık oluyor. resimleri koyacam inşallah
peki fiyat nedir? dişlinin fiyatı yani? orjinali 15 lira filan zaten. Ayrıca eski zincire yeni dişli takınca baya ses yapıyor. en iyisi 11 000 bakımında zinciri değişince taktırırız servise, bedava..
fakat torku etkiliyormu?
arkadaşlar yağışlı havalarda motor kullanımı hakkında tavsiyenizi bekliyorum. cubufumla günlük işe gelip gidiyorum ve 25+25=50km yol yapıyorum hergün.E-5 de hergün gelip gidiyorum. fazla bir sürüş deneyimim olmadığı için yağışlı havalarda kullanmam konusunda tavsiyeleriniz için teşekkürler
aynen bende 50 km yol yapıyorum günlük. Yağışlı havalarda da hızlı giderim farketmez benim için, bu işin ustalığı şudur; ani fren yapmaya maruz kalmayacaksın, mahal vermemek maharettir. eğer maharetin yoksa yavaş gideceksin. Birde duro marka lastiklerini derhal değiş. Michelin yada 100/90 pirelli al
Arkadaşlar kış için en iyi lastikler hangisi? Pirelli mi Michelin mi? 10.000km ömrü olsun ama kuruyken de ıslakken de yolu iyi tutsun, yeter bana.
ben pirelli mt65 i 20 000 km kullandım. sonra çöpe attım Bence en iyisi.. karda ve yağmurda da kullandım. Yani işim gereği, kurye olduğum için. Bence çok iyi bir lastik. Fakat ben michelin denemek istiyorum bu kış.
Mikuni, zaten en geç seneye sezon başı motoru büyütmeyi planlıyorum, 5.000km iyi performans verse yeter.
ooo ilk zaman lastik çok süper.. bu konuda rahat ol çünkü üstündeki duro lastik 90/90 iken, alacağın lastik 100/90 yani daha geniş ve yumuşak hamur. Müthiş. Tavsiye ederim hiç çekinme. Motor sağa-sola çekmiyor dümdüz frenliyor
Fiyat ne, nereden alırım?
[QUOTE=Mikuni;1233142]fiyatı cihan abi biliyor yazmıştı galiba. 65 ytl demişti. nereden aldığını ona da sor. Bulsam bende alacam 3 aydır arıyorum yok piyasada
Merhaba arkadaşlar. Ben bu kış orjınal lastıklerı kullanmaya kararlıyım. motor henuz 8700 km de. Allaha izin verirse önümüsdeki yazın da bu lastikleri kullanırı birdehi kısa da. insallah CBF 250 ile girerim..
Bu arada gecen hafta 8000 bakımı yaptırdım. Bakımdan sonra motor da daha 3 ile cıktıgım yayla yollarında 2 ye hatta bazı yerlerde1. vitese kadar düştüm. Yani motorun subap ayarı tuturulamamış.Cumartesi gunu tekrar gittim ve yeniden ayar yapıldı. Şimdi gayet iyi. Motorun calışma sesi bile degişti. Servisinizden ayarlar konusunda titiz davranmasını isteyin
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_...da%20CBF%20150
Bu adam sıyırmış bence !
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)