Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    Alıntı CİHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dediğin cbf 150 kullanıcısı tam olarak benden bahsetmişsin ama tarih uymuyor.
    ben olabilirmiyim acaba,
    anıtkabirin orda bakkalın önüne çekmiştim, park halinda iken, ve çıkarkende artçım vardı, önünden iki kere geçtim,
    plakamda 34 BH 679 ve yan çanta aparatımda var gri kaskım da var, motosiklette kırmızı ee herey aynı
    ama sen dün diyorsun yani, 21/08/2008 tarihinde görmüşsün, ben 08/08/2008 de sabahtan öğlene kadar ordaydım, demekki ben değil o kişi

Cihan abi O kişi kesin sen sin. Bu kadarı tutyorsa tarih o kadar önemli degil...
    Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
    baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aybarssurucu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS / KLX250
    Alıntı MRYLDZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gezgin ben o çıtırtı yüzünden motoru garantiden yenilediler.Şİmdi tekrar rodajdayım.21.700 km deyim.Benimde yokuş yukarı çıkarken 4. vites 55-60 arası çıtırtı geliyodu.Gösterdim servise bunların genel sorunu dediler pek de ayrıntıya girmeden yenilediler motoru saolsunlar.
    Arkadaşım özelden bunun detaylarını yazar mısın? Ben de 1 sonraki hafta bırakacağım servise.

Ne kadar işçilik tuttu?Yoksa bu da garanti içinde mi değerlendirildi? Rodaj için önerilen ne oldu?

Selamlar.

Motosikleti
    honda cbf 150 olacak kısmetse
    merhaba arkadaşlar. bende cbf 150 almayı düşünüyorum biraz yardımcı olabilirmisiniz. yedek parça durumu nasıl fiyatları ne kadar. yağ bakımı kaçbinde. ne kadar tutuyo serviste. çalıştığım için fırsat bulamıyorum bayiye gitmeye yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    CBF150 liste fiyatı 3,640.

Yedek parça fiyatları mantıklı. Yedek parça bulamamak için dağ başında olmak lazım.

Çoğu küçük motor gibi 2000km'de bir yağ değişimi, 4000'de bir genel bakım var. Bakım işçilik bedeli 30ytl.

Standart halde 110km/sa hızla sabit gidebilen bir motor, titreşimi sıfıra yakın (bugün F650GS kullandım, CBF'in değerini anladım), şehir içinde çok çevik. Fiyatına göre on numara motor, kendim aldığım için veya fanatiklikten söylemiyorum, şu ana dek görüştüğüm her motorcu aynı şeyi dedi, hatta geçenlerde zevk için CBR1000RR, şehirde CBF150 kullanan bir abiyle tanıştım, ikisinin de yeri ayrı diyordu

Motosikleti
    bu 30 ytl işçilik sadece yağ değişimi içinmi yoksa komple bakıyomu motora. bide yağı filtreyi kendimiz götürebiliyormuyuz.

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Alıntı mamican17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu 30 ytl işçilik sadece yağ değişimi içinmi yoksa komple bakıyomu motora. bide yağı filtreyi kendimiz götürebiliyormuyuz.
    Yağ deşiminde sadece yağ parası alıyorlar, işçilik yok. 4000'de bir de 30ytl komple bakım parası. Filtre konusu servisine bağlı.

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    Alıntı 35sdk89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkür ederim csem kardeşim ama bi sorum daha var ybr125 tede far aynı mı mesela apachi gördüm motor sadece çalışıyordu ama çok güzel aydınlatıyordu gaz vermediğinde sönük mum gibi yanar ya öyle değildi..
    kardeş ybr-cbf150-innova bu motorlar far akımını direk bobinden alıyor yani aküden almıyor ve hepsinde 35-35e traktör ampulu dediğimiz ampullerden var ve haliyle gaz verdikçe voltaj artıyor daha çok aydınlatıyor
    sebebi; aküyü idareli kullanıp ömrünü uzun tutmak kış günlerinde zor durumda bırakmamak direk aküyü kullanmamaktır ve zaten honda far anahtarı koymuyor far hep açık ben bu ampule kızıp gidip xenon taktım süper oldu ama çalındığında xenonda almışlar
    tvs apache de halogen H4 ampul var ve akımı direk aküden alıyor motor çalışmadı zaman anahtarı çevirincede far yanar ve 55-60w bi ampuldür bizimkilerden daha iyi aydınlatır malesef
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    bu motorların sıfırını alırken plaka masrafları ne kadar tutuyo. sıfırı anahtar teslim ne kadar tutar.

ozzy73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda deuville
    bu motorların sıfırını alırken plaka masrafları ne kadar tutuyo. sıfırı anahtar teslim ne kadar tutar.
    3640 zaten anahtar teslim fiyatı ..

Motosikleti
    ama altta bi not yazıyo plaka masrafları dahil deildir diye. plaka ile kaç tutuyo

ozzy73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda deuville
    ama altta bi not yazıyo plaka masrafları dahil deildir diye. plaka ile kaç tutuyo
    anahtar teslim in anlamı
    motosiklet
    plaka
    ruhsat
    hepsi dahildir .ha anahtar teslim değilse plaka masrafı .....valla bilmiyorum kusura bakma

chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    3640 plaka ruhsat hariç fiyat..plaka ruhsatla beraber 3850 gibi tutar, ama peşin alacaksan bayiyle pazarlığa oturduğunda 3650 ye plaka ruhsat dahil alabilirsin
    Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.

Motosikleti
    chatkut sen kaça mal ettin

Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    chatkut sen kaça mal ettin
    güzel kardeşimben 2007 nin 5. ayında 3650(peşin)' ye aldım herşey dahil bide extra koruma demiride taktırdım bu fiyata
    Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.

Motosikleti
    abi seni yoruyorum ama nerden aldın

Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    abi seni yoruyorum ama nerden aldın
    izmirden aldım...istanbulda da bu fiyata alabilirsin, burda tek bayi var orda birden fazla...

Motosikleti
    KROSS 250
    selamun aleykum eskişehirde kıradı kartına 11 ay taksıt yapıp anahtar teslim yapıyolar habarınız ola
    sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com

Ra_Messu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Akbank Axess kredi kartı varsa 3800YTL'yi 8+3=11 taksit yapıyorlar. Yoksa 2 haftaya kart çıkıyor Kartın yıllık ücreti 52 YTL. Eğer bayiye taksit yaptırırsan aynı vadede 400YTL faize verirsin paranı. Kredi kartını çektir, sonra da at kenara kullanma, bence en mantıklısı bu. Ayrıca koruma demiri ve yan ayak da taktırabilirsin bu fiyata yeter ki çenen düşük olsun

gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    Ben 2008 subatın da 3500 ytl plaka ve ruhsat hariç almışdım.
    Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
    baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..

yurtdas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Joymax 250i
    Merhaba arkadaşlar motorunun ön jantından sıkılıpta değiştirmek isteyen var mı.. var ise ben talibim. benim ki çatladı/kırıldı da..
    Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
    Ya 3,5 Atarsın
    Ya 4 dörtlük yaşarsın...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler