herkese merhaba uzun zamandır foruma giremiyordum memleketteyim şu an burdurda istanbul-burdur arası yaklaşık 600 kmlik yolu cıbıfımla gittim 200 kmde bir mola verdim sabah 6:30 da kayışdağından yola çıkmıştım 17:30da burdurdaydım çok rahat ve keyifli bir sürüş oldu. 60 ytllik benzin yaktım. ben test ettim uzun yola cıbıfçılar korkmadan çıkabilirler
valla bravo millet hafif motor uzun yolda sıkıntı olur diyor ama senin maşallahın var.bunu yazdığın iyi oldu örnek göstereceğim herkese
Herkese selamlar..bir süredir yoktum..balayı
Cuma Antalya yoluna çıkıyorum, izlenimlerimi postalarım buraya
@ Khutuck
burdur-antalya arasını da yaptım ayıptır söylemesi antalya çok sıcak ve nemli özellikle öğle saatlerinde tam koruma zor oluyor. ben akşam saat 19 gibi trafikte dur-kalk yaparken çok terledim kimseye tavsiye etmem ama motor bence şahane bastın mı gidemeyeceği yer yok
@ mondializzet100
Allah bi yastıkta kocatsın
@ csem66
ben geç vakte kalmayayım akşam karanlıkta gitmek zor olur diye 3 mola verdim . Onun dışında hiç durmadım. keşke arada durup foto çekseydim ama o zaman süre artardı "küçük motor tabii, kaç saatte zor gitmişsin" derler diye hırs yaptım bu arada şunu da söyleyeyim bir günde o kadar yol gidilmez motor şişer performans düşer diyenlere inat hiç performans düşüklüğü vs. hissetmedim hatta gittikçe daha performansı arttı.
bu melet ısındıkca açılıyo uzun yoldada kesınlıkle şismiyo yanlız benim motor ısınınca sakırdıyo nikine acaba bilen varmı ???
ama bi bısıkıntı yok sadece onlem
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
benimde farkettiğim bir çıtrtı var ama sanki 5'in altıdaki viteslerde oluyor gibi.Devir vitesten yüksek olur ve vites büyütülmediği zaman oluyor.Eğer gelen çıtırtı bu ise bide hemen vites büyütmeyi deneyin derim.Bence sorun sadece bundan kaynaklanıyor.
BİR ÖMÜRBOYU MUTLULUKLAR KARDEŞİM DARISI BEKARLARA.
Arkadaşlar cumartesi gideceğim honda bayisine bir cbf almayı düşünüyorum aklımda 3 soru işareti var yantılarsanız çok sevinirim..
1---Ayaktan ateşleme olmaması ne gibi bir sorun çıkarır elden ateşleme sık sık bozulur mu?
2---Cbf nin ön farı gaz verdikçe mi artıyor ışık şiddeti sürekli aynı mı (eski cgl125 te öyleydi)
3---Yağ yakma sorunu bu motorun kaderimi arada sırada şansa mı olur?
4---Motoru alırken bana ne gibi şeyler vericekler(koruma demiri, kask vs..)
5---Motorsiklet alırken bayide uyanık olmam gereken yerler nelerdir?
6---Kardeşim gib cbf alcağına ybr al diyen varmı ki desede cbf alıcam
Teşekkür ederim ayriyetten
Bİ selektöre BİN manita
kardeşim bence pişman olacağın bir şey yok
1-Ayaktan ateşlemeye ihtiyacın olacağını zannetmiyorum.Bugüne kadar hiç sıkıntı yaşatmadı
2-Evet Gaz verdikçe artiyar far ışığı.
3-Yağ yakma işi dediğin gibi şansa
4-Anahtar teslimi alıyorsan,plaka ruusat sigorta ve fatura- sen yapacaksan işlemleri faturalar ve ÖTV-BANDROL makbuzları
Koruma demirini ve arka ayaklıkları ben taktırdım bayide 20+10ytl
5-Bayi katakulle yapmaz bence kanedisini neden yıpratsın diye düşünüyorum
6-ALLAH KAZASIZ BELASIZ GÜNLERDE KULLANMAYI NASİP ETSİN.ALLAH KORUSUN SENİ VE TÜM MOTORCULARI SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASIN KARDEŞİM
Çok teşekkür ederim csem kardeşim ama bi sorum daha var ybr125 tede far aynı mı mesela apachi gördüm motor sadece çalışıyordu ama çok güzel aydınlatıyordu gaz vermediğinde sönük mum gibi yanar ya öyle değildi..
Bİ selektöre BİN manita
Sağolun arkadaşlar
Dün Ankara'da idim neredeyse 8 saat dolaştım 8 tane motor görmedim..
Motor hiç yok..
Yanlız Anıtkabir'in orada Cbf 150 gördüm kırmızı renk yan çanta aparatları var gümüş kask kullanıcısı..plakasını tam hatırlamıyorum ama 06 BH idi galiba..Cbf 150 kullanıcısı burada mı acaba ?
[QUOTE=csem66;1216426]benimde farkettiğim bir çıtrtı var ama sanki 5'in altıdaki viteslerde oluyor gibi.Devir vitesten yüksek olur ve vites büyütülmediği zaman oluyor.Eğer gelen çıtırtı bu ise bide hemen vites büyütmeyi deneyin derim.Bence sorun sadece bundan kaynaklanıyor.
Ayını ses benim motorda da var ama ben sadece yayla yolunda giderken rampa yukarı yani cogunlukla 2. vitesde duyuyorum...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Gezgin ben o çıtırtı yüzünden motoru garantiden yenilediler.Şİmdi tekrar rodajdayım.21.700 km deyim.Benimde yokuş yukarı çıkarken 4. vites 55-60 arası çıtırtı geliyodu.Gösterdim servise bunların genel sorunu dediler pek de ayrıntıya girmeden yenilediler motoru saolsunlar.
dediğin cbf 150 kullanıcısı tam olarak benden bahsetmişsin ama tarih uymuyor.
ben olabilirmiyim acaba,
anıtkabirin orda bakkalın önüne çekmiştim, park halinda iken, ve çıkarkende artçım vardı, önünden iki kere geçtim,
plakamda 34 BH 679 ve yan çanta aparatımda var gri kaskım da var, motosiklette kırmızı ee herey aynı
ama sen dün diyorsun yani, 21/08/2008 tarihinde görmüşsün, ben 08/08/2008 de sabahtan öğlene kadar ordaydım, demekki ben değil o kişi
98 Beygir.....
güzelll............
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)