tam bir ay oldu sedat cım. çantada sertifikayla geziyoduk dimi
şimdi rahatım herbişey tamam.
işte tam beklediğim cevap buydu sağol kütük teşekkür ederim..
ya bende hız pek aramıyorum sağlam olsun yeter zati yakıt tüketimi benim aerox ile aynı şikayetim rahatlığı aerox tam bir şehir içi tasarlanmış özellikle yarış için tasarlanmış extra yol tutuşu sağlayan sert amortisörleri sert olunca böbrek hastası eşim rahatsız oluyor tıbbi olarak sarsılmaması gerekiyor vücudundaki cihazın sarsılmaması lazım o yüzden commuter e geçmek istiyorum bu yüzden tecrübemize dayanarak daha önce kullandığımız cbf 150 bizi ona hasta bıraktı..
Şu titreşim olayıda yok oldu heralde depo kapağıyla ilgiliydi.Gitti ses.
Bu belirttiğin durumlardan servis ve yedek parçaların pahalı olmasına katılmıyorum.Cbf 150'mizin yedek parçaları ybr den ucuz bildiğim kadarıyla.
E servise bakıma gidincede verdiğin para içini cız ettirmiyor öyle değil mi?
selam arkadaş lar dah önceki sayfalardan beni hatırlarsınız belki motoru 100 den yukarı cıkaramıyorum diye şikayet ediyodum acaleci davranmısım motor 6000 den sonra açılmaya başlıyomus şimdi tadı bi baska bestıgım zaman ne ybr 125 nede diyerleri benim kıronık hiç bi problrmim olmadı en ufak bi arzasıda olmadı yanlız kaza yaptım depo yamuldu yenısı 350ytl ben 150 ye orinal gibi yaptıryom.yeni cbf 150 alcak arkadaşlar hiç tereddud etmesin he bu arada orjinal cbf 150 ön 14 dişli varmı bu alet 135km hızda gaz kesiciye gırıyo biraz daha artırmam lazım eger sizin sehirde varsa benle irtibata gecsın taha_yoldas@hotmail.com msn den ulasabilir şimdiden sagolunhe bu arada METE ABİ NERELERDE YA
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
ya bırakın bunlarım alalım motorlarımız cıkalım bır turluyalım gezı yapalım gezı
ne bııcm cbf 150 cılerız
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
Benim motor 21500 de ameliyata girdi malesef.Motoruma hiç bişey olmaz diyodum.Hem de sakin temiz ve bakımlı kullanıyodum.Ama yokuşlarda motor çekişteyken motordan çıtır çıtır bir ses geliyodu.Gösterdim servise...Piston ve segman değişecekmiş garantiden.Motorumun performansından herkonuda çok memnundum.Ön fren balatasına geçen baktım hiç aşınmamış gibi görünüyor.Lastikler sanki daha bir 20000 km gider gibi duruyor.Ama motor olayı canımı sıktı.İnşallah yeni yapılan motorda sorun çıkmaz...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
şöyle oluyo sedatcım..sertifikayı alınca trafiği telefonla arayıp randevu alıyosun(1 hafta sonraya veriyolar) randevu tarihinde gidip evrakları teslim ettiğinde sana bi kağıt veriyolar.15 gün sonra(kağıtta ehliyetini alıcağın tarih yazıyo) gidip ehliyetini alıyosun...aldıktan sonra da oh mu çekersin, küfür mü edersin artık sana kalmış.sonra gururla yola çıkıyosun ve bir Allahın kulu polis durdurmuyo
15.500 km arıza hiç olmadı maşallah..
Normal kullanımda yedek dahil 450-500 km arası gidiyor..çok iyi bence..
Dişli değiştirdim ön dişli orjinal arka dişli 38 yokuş aşağı 135-140 arası kalıyor..
Titreşim hala 0 çok rahat konforlu..
Ybr'yi 4.viteste geçiyorum..
Khutuck
Cbf 100'den sonra redline a girmiyor..sadece 100'den sonrası zararlı olabilir diye kırmızı çizgi koymuşlar..150 cc sonuçta..
Bendede hiç sorun yok gerçi daha 656km de
Zincir esneme oranın kontrol ettim.2-3cm arası esnemesi gerekiyor normal olarak.Ama ben elimle bir esnettimki bayağı esnedi yani.
rahat 4-5 cm esnedi
hemen düzelttirmem lazım.Uzun süre böyle kullansam ne olur?
heeeey cbf ciler nooldu yav 2. 3. sayfalara düşmüşüz.2200 km ye geldim nihayet benim zincirde gevşedi.peder yardım ettide sıktım kendim...haftaya 1000-1500 km.arası bi gezi yapıcam inşalah ..ön frenin arasına giren kum ve toz sayesinde ufaktan (siyuv siyuv) diye bi ses haricinde bi sıkıntım yok.
Benim motora nazar değdi Önce ampul patladı, 4000 bakımında değiştirdim, 8ytl bir şey tuttu Servisten çıktım, gece yolda sol aynamın cam kısmı düştü, sapı yerinde kaldı, 31,5 lira da aynaya ödedim...
Burdan Cbf150 Seslenıyorum Yardım Edınyaa
Lastık Alıcam Benımkıler Acayıp Kayıyor
Metzeler Mi
Dunlop Mu
Michelin Mi
PİRELLİ Mİ
LUTFEN YARDIM MAİLDEDE MESAJDA ATIN YA YETERKI DEGİŞTİRİYIM SU TEKERLERI
PARASINDAN DEGILLIM
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)