Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Temmuz 2008, 11:30
ozzy73 adlı üyeden alıntı
paradoks hayırlı olsun motorun .jantlara gri renkte bulabilirsan süper olur.zira motor siyah gri...başka renk güzel olmaz bence.. hatta bulursan yerini söyle bende alayım.
just_oh adlı üyeden alıntı
@ izzet
benim hesabıma göre de 100 kmde 10 ytl yakıyor (yaklaşık).
@ paradoks
hayırlı olsun.. termal içlik yerine 4 mevsimlik mont ve pantolon alabilirsin ama içinin çıkıyor olmasına dikkat et
alarm konusunda ise ben araştırdım garanti gidiyor alarm taktırırsan. onun yerine alarmlı disk kilitleri var onlardan alabilirsin.
Teşekkürler.Hayrını görüyorum şu anda Motor dün geldi.Direk sürmeye başladım.Güzel bir yol var mahallede gidip geliyorum temiz asfalt.Dün 88 kilometre yol yaptım Motoru ara sıra dinlendirdim.Rodaj hiç bitmeyecek gibi geliyor bana.Fotoğrafları çektim ama daha pc ye yükleyemedim.Başlığı açmam uzun sürcek çünkü eve gelmiyorum motorun üstünden inip
Şimdilik sorunlarım(çok küçük);
1.Vites geçişlerinde vites göstergesinin lambası ara sıra yanmıyor.
2.Sele bayağı rahatsız etti yahu.
Rodaja ise şöyle başladım dün;
1.vitese takıyorum 15km ye kadar sonra 2ye atıyorum.
2. vitesi 35-40km ye çıkıyorum 3.e atıyorum.
3. vitesete 55-60a kadar çıkıp 4.e atıyorum ve 60ı geçmiyorum.Sonra yol bitiyor tekrar baştan aynılarını yapıyorum.Sizce birazdaha zorlasammı?
Reklamlar
-
13 Temmuz 2008, 11:50
350 km'lik gezi yaptım..cbf 150 beni hiç üzmedi..hemde 2 kişi dolaştım..2 kişi 120'yi gördüm..1 depo ile yedek dahil 470 km yaptım..bu fiyata bu motoru almayanı...
-
13 Temmuz 2008, 13:18
kardeş motor güzel ama bu motoru benim bi akrabam aldı adam yemin ediyor motor 105 i gecmiomus oda yokus asagı yapmıs anlamadım gitti ramplarıda hızlı cıkıyormus 90 la 3600 aldım dedi ben alcaktım vazgectim cünkü ikinci el titan yada sıfır titan alsam daha ii die kmde 90-95 arası yakıyormus tıtan 60-75 arası yakıyor bayada cimri sen nasıl 120 yaptın anlamadım öylesyse benim akrabanın aldıgı motor türk yapımı senin japon yada brezilya herhalde cok farkediyo cünkü izzet
motosikleti honda titan :bounce:
-
13 Temmuz 2008, 13:25
şurda bırtürlü aktıf olamadım
bana bakın cbf cıler bırgun birleşelımde bıryerlere gıdelım
apachelıler heryere gıdıyor
yeter daa bızım neyımız eksık kızıyorum haaa
motorun jantlarını sıyaha boyatıcam ne tur boya kullanıyım
sonra motora arkaya bmw gıbı camurluk yaptırdım takamadım daha ön tarafa da kucuk bırşey yaptım demır engel oldu yenısı yapıyorum sıs lambası takıcam ama hala adam akılı bır usta bulamadım
yardım edın cbfcıler bır el atında ıtek sunu
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
-
13 Temmuz 2008, 18:16
Yaa bugün gezicektim malum daha yeni motor.Dün 20ytl lik benzin almıştım 5.63 lt. 88 km de bitti Bu sabah motoru çıkardım.Marşa basıyorum yok.Yedeğe aldım.Gidip bir daha 20 ytl lik aldım benzini.Çok yakmış şaşırdım kaldım.
Bide şöyle birşey var,dün benzini aldğımda yakıt göstergesi yarıyı bile geçmemişti.Dedim normaldir herhalde.Bugün yine alınca yakıt göstergesi full e yaklaştı.Halbuki aynı litrede benzin aldım.Sürüş boyuncada 60 ı geçmiyorum.
-
13 Temmuz 2008, 19:38
@ paradoks
hacı tam dikkat etmedim ama sen sanırım motoru biraz zorluyorsun ve yakıt sarfiyatı da bundan artabilir. ben 1. vitesi sadece kalkış yaparken kullanıyorum kalkar kalkmaz vitesi hemen 2ye atıyorum 20-25 gibi de 3e alıyorum. çok bağırtmamaya çalışıyorum.
@rafel
ben de toplanıp gezmek isterim ama vize haftasındayım :( gelecek hafta olabilir ama hem cıbıfçılar olarak tanışmış oluruz
rodaj sonrası yağı değiştirince performans artıyor mu ??? çünkü benim makina 90a çok rahat çıkıyor ondan sonra ivmelenmesi çok yavaşlıyor. şimdiye kadar 100ü bilerek geçmedim ama 110u geçmesi zor gibi geliyor. bu konuda bir bilgilendirirseniz sevinirim (izzet bu soru özellikle sana)
-
13 Temmuz 2008, 19:54
-
13 Temmuz 2008, 20:46
just_oh adlı üyeden alıntı
@ paradoks
@rafel
ben de toplanıp gezmek isterim ama vize haftasındayım :( gelecek hafta olabilir ama hem cıbıfçılar olarak tanışmış oluruz
(izzet bu soru özellikle sana)
KESİN AYARLAYIN AMA
-
14 Temmuz 2008, 01:02
Ben Çarşambaya köye gidiyorum.10 gün sonra gelicem.26sından sonra her türlü buluşmaya varım.(Hem rodajda köyde bitmiş olur basarım azıcık )
Motorun başlığını açtım hayırlı olsuna beklerim
http://www.motosiklet.net/forum/moto...k-motorum.html
-
14 Temmuz 2008, 01:42
Hayırlı olsun kazasız günlerde kullanırsın.İnşallah.Bende yeni aldım yaklaşık 2 ay oldu 650 km yol yaptı.ama sürat yapmak için rodajın dolmasınıda beklemedim.otobanda 110 a kadar bastım.E-5 Sefaköy rampasında da 115i buldum. yola çıkınca rodaj falan göze görünmüyor.Bilmiyorum zararı olurmu ama 100 ile 110 un da hemen hiç altına düşmedim.Şimdilik 100 ykr yakıyor..
-
14 Temmuz 2008, 01:56
Paradoks adlı üyeden alıntı
Şimdilik sorunlarım(çok küçük);
1.Vites geçişlerinde vites göstergesinin lambası ara sıra yanmıyor.
2.Sele bayağı rahatsız etti yahu.
Rodaja ise şöyle başladım dün;
1.vitese takıyorum 15km ye kadar sonra 2ye atıyorum.
2. vitesi 35-40km ye çıkıyorum 3.e atıyorum.
3. vitesete 55-60a kadar çıkıp 4.e atıyorum ve 60ı geçmiyorum.Sonra yol bitiyor tekrar baştan aynılarını yapıyorum.Sizce birazdaha zorlasammı?
Vites geçişleri bir süre sonra düzeliyor. Seleye de alışılıyor.
Bence şu an zorluyorsun bile, vitesleri biraz daha erken değiştirmeni tavsiye ederim. 3. vitesin son hızı 80-85km/sa, 60'ta maksimum devrin 3/4'ünü çeviriyorsun. 50km/sa gibi 4'e, 70'te 5'e geçip 80'i aşmaman daha iyi olur kanısındayım, ben ona göre kullandım, şu an çok memnunum motordan.
-
14 Temmuz 2008, 10:54
Khutuck adlı üyeden alıntı
Vites geçişleri bir süre sonra düzeliyor. Seleye de alışılıyor.
Bence şu an zorluyorsun bile, vitesleri biraz daha erken değiştirmeni tavsiye ederim. 3. vitesin son hızı 80-85km/sa, 60'ta maksimum devrin 3/4'ünü çeviriyorsun. 50km/sa gibi 4'e, 70'te 5'e geçip 80'i aşmaman daha iyi olur kanısındayım, ben ona göre kullandım, şu an çok memnunum motordan.
Tamam birazdan çıkıcam senin dediğin gibi yapayım.Dün artçı alarak biraz fazla gezdim sanki motor çok zorlandı.Rodaj bitene kadar hep tek süreceğim.Sonradan pişman olmamak için.
-
14 Temmuz 2008, 13:00
Motor (CBF150) satıldı, teşekkürler.
> Bit Pazarı - Satmak İsteyenler forumundaki veya Sahibinden.com 'daki ilanıma bakabilir...
-
15 Temmuz 2008, 20:19
-
15 Temmuz 2008, 20:53
hayırlı olsun motorun .koruma demiri taktır.. 1000 km zorlama (rodaj).. rüzgarlı havada brandayla örtülü şekilde yan ayaklık ta bırakma ..ve kesinlikle kasksız dolaşma..tekrar hayırlı uğurlu olsun.
-
15 Temmuz 2008, 21:43
kazasız belasız suruşler dılerım allah daima yanında olsun
cbf modefiye lazım sonra bızımle turlara gelmen lazım yoksa olmaz cbf 150 aldım falan fılan beklerız haaaa
-
15 Temmuz 2008, 22:14
@rafel
Bir ara çıkalım şöyle bir İğneada'y falan gidelim
-
15 Temmuz 2008, 23:06
izzet222 adlı üyeden alıntı
350 km'lik gezi yaptım..
cbf 150 beni hiç üzmedi..hemde 2 kişi dolaştım..2 kişi 120'yi gördüm..1 depo ile yedek dahil 470 km yaptım..bu fiyata bu motoru almayanı...
bende geçen pazar 615 km, ondan önceki hafta 560 km, daha ondan önceki hafta 660 km böyle uzuyor gidiyor işte az yakınca gezecek yer çok olur
-
16 Temmuz 2008, 11:22
CİHAN adlı üyeden alıntı
bende geçen pazar 615 km, ondan önceki hafta 560 km, daha ondan önceki hafta 660 km böyle uzuyor gidiyor işte az yakınca gezecek yer çok olur
Arkadaşlar malum yazın ortasındayız sicaklar iyice kendini gösterdi. Uzun gezilere cıkmadan önce ve gezi dönüşlerinde motor yagınızı sık sık kontrol edin derim....
Daha önce bahsettim bi CBF 150 vardı hani 4000 li km lerde motor kitlemiş demişdim hani garanti belgesini kaybetmiş ve 10 ytl ye yenisini alabilir demişdim.
Dün servisten o motoru sordum. Motor yagsız kalmış ve kitlemiş. Adam motor yagını hiç kontrol etmemiş. Bu durumda kullanıcı hatası gibi görünse de motor garintiden tekrar toplanıyor. Hiç bir servis henüz 4000 km deki motorun yagsız kalarak kitlemesini kullanıcı hatası sayamaz... Cünkü 4000 km deki motorun yag eksiltmesi kabul edilemez sanırım...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
16 Temmuz 2008, 15:06
Khutuck adlı üyeden alıntı
@rafel
Bir ara çıkalım şöyle bir İğneada'y falan gidelim
Khutuck o taraflar benim mekanlar zaten, hele bi alışalım moturumlan gideriz elbet Nolan N62 kask, richa yazlık mont ve yine richa eldiven aldım. Mototalde ufo marka dizlik yoktu sixsixone vardı o da biraz pahalı geldi sonraya bıraktım. Koruma demirini de erken söyleseymişim takacaklarmış ama söylemediğim için kaldı o da. Sonra inşaallah. Aynaları değiştirmeyi düşünüyorum şu an ama dediğim giib henüz erken değişiklikler için. Başka öneriler varsa alayım lütfen. özelden de yazabilirsiniz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)
Bu Konudaki Etiketler