DOSTLAR ARTİK BENDE BİR CBF150 KULLANICISIYIM 24.06.2008 SALI GUNU ANKARADAN ALDİK VİTES E ALİŞMAYA CALİŞİYORUM HARBİ GÜZELMİŞ MOTORSİKLET SEVDİM HONDAYİ =)
DOSTLAR ARTİK BENDE BİR CBF150 KULLANICISIYIM 24.06.2008 SALI GUNU ANKARADAN ALDİK VİTES E ALİŞMAYA CALİŞİYORUM HARBİ GÜZELMİŞ MOTORSİKLET SEVDİM HONDAYİ =)
[B][COLOR="Navy"]O BiR CaNaVaR > [/COLOR][/B][B][COLOR="Navy"]O BiR SiYaH iNCi[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]O BiR HoNDa CBF150[/COLOR] [/B][B][COLOR="Navy"] > O BiR HoNDa TuTKuNu[/COLOR][/B]
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Goldwing olmuş
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
cbf i yumuşak ve sürekli asfaltta kullanırsan sorun çıkmaz ama benim gibi hergün dağ tepe iniş çıkış çamur yüksek devir günde ortalama 200 km gidersen çabuk pert olur....ve özellikle diyorum bu motoru hertürlü test etmiş biri olarak aşırı sıcak bir bölgede oturuyorsanız benim gibi 50c gören biryerde mutlak yağı hergün kontrol edin bide silindir üst kapağını yağ terletmesi başlarsa değiştirin contayı benim 3 defa bu sorundan gitmişti motor önceki sayfalarda var...ama hiçbir şekilde bu motor yolda bırakmaz sadece işçiliği biraz problemli önceki resimler için sayfa 256.
ilk yağ değişiminden bu yana 500 km oldu dün baktım gram yağ eksiltmemiş .galiba benim motor yağ yakmıyanlardan olucak inşallah.üst kapağa da bakıyorum terleme varmı diye yok çok şükür...sürekli takipteyim.
Arkadaşlar şimdi basit bihesap yaptım da. Motoru alalı tam 142. gun ve motor su ana kadar 5150km yol yapmış. Bu da gunluk ortalama 36,26 km yol demek oluyor.Bu hesaptan sonra kendim bile sasırdım. Gunluk 36 km nereye gidiyorum diye düşündüm ama bulamadım... Hafta içi evimle servis guzergahı arası 4,3*2 = 8,6km yapıyor. Geri kalan yolu hafta sonuna kalıyor... Ben hafta sonlarında ne yapıyorum boyle yaa..
gezgin-33 geceleri biri gelip senin motorla gezip gezip te sonra da geri getirip yerine parketmesin ha.
demek sende haftasonu hesapsız gezenlerdensin
Enduro yapıyorum banamısın demiyor..sürekli tam gaz gidiyorum sorun yok..13250 km
Valla ne oldugunu anlayamadım. Ama benim hafta sonu hesapsız gezilerim degilde hesapsız işlerim sonucu bu km lere geldim sanırım. Yada ben işe delince hanım motoru alıp gidiyo mu dicem oda degil çünkü kullanmayı bilmiyor + anahtar hep üzerinde... Bi hafta sonu nerelere gittigimi yazacam olmassa bu işin içinden böyle cıkılır...
bu motora nekadar fazla binip km yaparsan okadar iyi amaç ekonomi zaten...ama benim innova daha az yakıyor şu an şehir içi için almıştım bu motoru bi enduro düşünüyorum ama bakalım.. yoksa cbf bende biraz daha kalsaydı gerçekten pert olacaktı...aslına bakarsanız asfalt için biçilmiş kaftandır..
izzet fazla enduro yapma en son amortisörler gümlemişti benim ona göre
iki gündür ekran kartımı yaktığım için birşey yazamadım. bu arada bir polonezköy seferi yaptım. rodajı bitirmeme az kaldı muhtemelen 2 hafta içinde 1000 bakımına girecek motorum bi aksilik çıkmazsa.
@CaKiL18
motorun hayırlı olsun. motorunla iyi günler yaşarsın inşallah...
[B][COLOR="Navy"]O BiR CaNaVaR > [/COLOR][/B][B][COLOR="Navy"]O BiR SiYaH iNCi[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]O BiR HoNDa CBF150[/COLOR] [/B][B][COLOR="Navy"] > O BiR HoNDa TuTKuNu[/COLOR][/B]
Bu hafta 2500 bakımına gideceğim. Cumartesi kısmet olursa 2 motor (diğeri Hyosung RX125) İstanbul-Ayvalık-Kuşadası-Marmaris-İstanbul gezi yapacağız, 2000 km civarı yol.
abi kusadasından söke milas bodrum yatağan marmaris yapın bodruma ugramadan geçmeyin yani o kadar yol bodrumsuz olmaz Kazasız belasız
bu arada izmirden geçerken internet lazım olabilir size fotoları yuklemek ısteyebılırsınız benım ınternet cafem var bahane ile çay içelim tanışalım. numaramı genede vereyım belkı ıhtıyacınızda olur 0536 481 71 69
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)