Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HONDA CBF150_SiYah
    DOSTLAR ARTİK BENDE BİR CBF150 KULLANICISIYIM 24.06.2008 SALI GUNU ANKARADAN ALDİK VİTES E ALİŞMAYA CALİŞİYORUM HARBİ GÜZELMİŞ MOTORSİKLET SEVDİM HONDAYİ =)
    [B][COLOR="Navy"]O BiR CaNaVaR > [/COLOR][/B][B][COLOR="Navy"]O BiR SiYaH iNCi[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Navy"]O BiR HoNDa CBF150[/COLOR] [/B][B][COLOR="Navy"] > O BiR HoNDa TuTKuNu[/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    Alıntı CaKiL18 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    DOSTLAR ARTİK BENDE BİR CBF150 KULLANICISIYIM 24.06.2008 SALI GUNU ANKARADAN ALDİK VİTES E ALİŞMAYA CALİŞİYORUM HARBİ GÜZELMİŞ MOTORSİKLET SEVDİM HONDAYİ =)
    Hayırlı olsun kazasız belesız kullanman dilegiyle. Yeni kullanıcı yeni deneyim demektir. Zaman la deneyimlerini paylasırsın... İyi günlerde kullan..
    Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
    baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..

Motosikleti
    Honda CBF 150 Honda Dylan 150
    Goldwing olmuş

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı izzet222 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Goldwing olmuş
    ben pana benzettim.....

Motosikleti
    CBF-150
    Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben pana benzettim.....
    Niye,,, sen ne yapmışdın kii,,,
    Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Alıntı CaKiL18 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun, motorunu güzel günlerde kullanmn dileği ile...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı gezgin_33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Niye,,, sen ne yapmışdın kii,,,
    pan europan ona benzettim bu cbf i

Motosikleti
    CBF-150
    pan europan ona benzettim bu cbf i
    Abi allah var sahsen ben motordan memnunum. Belki ilk motorum oldugu için Belki bu sınıfdaki diger motorları kullanıp deneyim edinmedigim içindir ama CBF bence gercekten kendisine verilen paranın hakkını veriyor..

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı gezgin_33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi allah var sahsen ben motordan memnunum. Belki ilk motorum oldugu için Belki bu sınıfdaki diger motorları kullanıp deneyim edinmedigim içindir ama CBF bence gercekten kendisine verilen paranın hakkını veriyor..
    cbf i yumuşak ve sürekli asfaltta kullanırsan sorun çıkmaz ama benim gibi hergün dağ tepe iniş çıkış çamur yüksek devir günde ortalama 200 km gidersen çabuk pert olur....ve özellikle diyorum bu motoru hertürlü test etmiş biri olarak aşırı sıcak bir bölgede oturuyorsanız benim gibi 50c gören biryerde mutlak yağı hergün kontrol edin bide silindir üst kapağını yağ terletmesi başlarsa değiştirin contayı benim 3 defa bu sorundan gitmişti motor önceki sayfalarda var...ama hiçbir şekilde bu motor yolda bırakmaz sadece işçiliği biraz problemli önceki resimler için sayfa 256.

Motosikleti
    CBF-150
    cbf i yumuşak ve sürekli asfaltta kullanırsan sorun çıkmaz ama benim gibi hergün dağ tepe iniş çıkış çamur yüksek devir günde ortalama 200 km gidersen çabuk pert olur....ve özellikle diyorum bu motoru hertürlü test etmiş biri olarak aşırı sıcak bir bölgede oturuyorsanız benim gibi 50c gören biryerde mutlak yağı hergün kontrol edin bide silindir üst kapağını yağ terletmesi başlarsa değiştirin contayı benim 3 defa bu sorundan gitmişti motor önceki sayfalarda var...ama hiçbir şekilde bu motor yolda bırakmaz sadece işçiliği biraz problemli önceki resimler için sayfa 256.
    Tesekkurler aykan kardeş uyarılarını dikkate alıyorum. Bu sıralar yayla ya cıkmaya başlıyorum. mutlaka rampa yollarda hareret daha fazla olacaktır.Bakalım sonucları ne olacak. Mümkün oldugunca sakin gidip motoru sıkıştımamaya calışıyorum. Orta sekerli kullanıyorum işde...

ozzy73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda deuville
    ilk yağ değişiminden bu yana 500 km oldu dün baktım gram yağ eksiltmemiş .galiba benim motor yağ yakmıyanlardan olucak inşallah.üst kapağa da bakıyorum terleme varmı diye yok çok şükür...sürekli takipteyim.

Motosikleti
    CBF-150
    Alıntı ozzy73 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilk yağ değişiminden bu yana 500 km oldu dün baktım gram yağ eksiltmemiş .galiba benim motor yağ yakmıyanlardan olucak inşallah.üst kapağa da bakıyorum terleme varmı diye yok çok şükür...sürekli takipteyim.
    Arkadaşlar şimdi basit bihesap yaptım da. Motoru alalı tam 142. gun ve motor su ana kadar 5150km yol yapmış. Bu da gunluk ortalama 36,26 km yol demek oluyor.Bu hesaptan sonra kendim bile sasırdım. Gunluk 36 km nereye gidiyorum diye düşündüm ama bulamadım... Hafta içi evimle servis guzergahı arası 4,3*2 = 8,6km yapıyor. Geri kalan yolu hafta sonuna kalıyor... Ben hafta sonlarında ne yapıyorum boyle yaa..

ozzy73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda deuville
    gezgin-33 geceleri biri gelip senin motorla gezip gezip te sonra da geri getirip yerine parketmesin ha.
    demek sende haftasonu hesapsız gezenlerdensin

Motosikleti
    Honda CBF 150 Honda Dylan 150
    Enduro yapıyorum banamısın demiyor..sürekli tam gaz gidiyorum sorun yok..13250 km

Motosikleti
    CBF-150
    Alıntı ozzy73 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gezgin-33 geceleri biri gelip senin motorla gezip gezip te sonra da geri getirip yerine parketmesin ha.
    demek sende haftasonu hesapsız gezenlerdensin
    Valla ne oldugunu anlayamadım. Ama benim hafta sonu hesapsız gezilerim degilde hesapsız işlerim sonucu bu km lere geldim sanırım. Yada ben işe delince hanım motoru alıp gidiyo mu dicem oda degil çünkü kullanmayı bilmiyor + anahtar hep üzerinde... Bi hafta sonu nerelere gittigimi yazacam olmassa bu işin içinden böyle cıkılır...

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    bu motora nekadar fazla binip km yaparsan okadar iyi amaç ekonomi zaten...ama benim innova daha az yakıyor şu an şehir içi için almıştım bu motoru bi enduro düşünüyorum ama bakalım.. yoksa cbf bende biraz daha kalsaydı gerçekten pert olacaktı...aslına bakarsanız asfalt için biçilmiş kaftandır..

Alıntı izzet222 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Enduro yapıyorum banamısın demiyor..sürekli tam gaz gidiyorum sorun yok..13250 km
    izzet fazla enduro yapma en son amortisörler gümlemişti benim ona göre

just_oh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    iki gündür ekran kartımı yaktığım için birşey yazamadım. bu arada bir polonezköy seferi yaptım. rodajı bitirmeme az kaldı muhtemelen 2 hafta içinde 1000 bakımına girecek motorum bi aksilik çıkmazsa.

@CaKiL18
    motorun hayırlı olsun. motorunla iyi günler yaşarsın inşallah...

Motosikleti
    HONDA CBF150_SiYah
    Alıntı Luxor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun, motorunu güzel günlerde kullanmn dileği ile...
    LUXOR JUST_OH VE GEZGIN_33 ABI TSK EDERIM DAHA EHLİYET ALMADIM AMA MOTORA ALISTIRME SÜRÜŞLERI YAPIYORUM AKSAMLARI HOŞUMA GITTI SEVDIM MOTORSİKLETIMI 5 TEMMUZ DA GECSEYDIK IYI OLUCAKTI
    [B][COLOR="Navy"]O BiR CaNaVaR > [/COLOR][/B][B][COLOR="Navy"]O BiR SiYaH iNCi[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Navy"]O BiR HoNDa CBF150[/COLOR] [/B][B][COLOR="Navy"] > O BiR HoNDa TuTKuNu[/COLOR][/B]

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Bu hafta 2500 bakımına gideceğim. Cumartesi kısmet olursa 2 motor (diğeri Hyosung RX125) İstanbul-Ayvalık-Kuşadası-Marmaris-İstanbul gezi yapacağız, 2000 km civarı yol.

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu hafta 2500 bakımına gideceğim. Cumartesi kısmet olursa 2 motor (diğeri Hyosung RX125) İstanbul-Ayvalık-Kuşadası-Marmaris-İstanbul gezi yapacağız, 2000 km civarı yol.
    abi kusadasından söke milas bodrum yatağan marmaris yapın bodruma ugramadan geçmeyin yani o kadar yol bodrumsuz olmaz Kazasız belasız
    bu arada izmirden geçerken internet lazım olabilir size fotoları yuklemek ısteyebılırsınız benım ınternet cafem var bahane ile çay içelim tanışalım. numaramı genede vereyım belkı ıhtıyacınızda olur 0536 481 71 69
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)

Bu Konudaki Etiketler