ozzy73
Uzunlar açık dolaş sende
Dün selenin altındaki mini takım çantası yırtılmış içindekiler komple aşağı inmiş. Şangır şungur sesler geliyordu. Amortisorun oradan aldım bi tanesini.
Çok sakat ya..
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
Merhaba Cbf 150 Kullanıcıları...
Arkadaşlar Burada Bugune Kadar Motorlarımızda Yasadıgımız Küçük Büyük Her Türlü Sorunlarımızı Ve Bu Sorunları Nasıl çözdügümüzü Yazalım Diye Düşünüyorum. Bu Sayede Diger Arkadaşlarımız Da Aynı Sorunları Yasıyorsa Onlar Için De çözüm Olur. Bugune Kadar Yazılanlar çogunlukla Modifiye Hakkında Veya Orjınalinin Yetersiz Kalışı... Bunların Dişinda Yetersiz Kalma Degilde Arıza Durumlarını Da Yazarsak Birbirimize Daha Fazla Bilgi Vermiş Oluruz. Gelin Bugune Kadar Devam Eden "kimse Yogurdum Ekşi Demez" Gelenegini Bozalım. Varsa Ekşi Yogurdumuz Acık Acık Benim Yogurdum Ekşi Diyelimmm....
Ben Başlıyım...
Motor 3800 Km De. Pazar Gunu Yıkamışdım Bugun Yolda 60 Km Hızla Giderken Kontak Anahtarı Birden Akımı Kesdi Ve Motor Stop Etti.. Saga sola oynattım kapattım actım tekrar düzeldi... Böyle Bir Durumla Karşılasan Oldumu....
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
valla hiç düşünmedim, ama olur herhalde mesela cbf 250 lastiği....olabilir.
benim motor 800 km de sadece iki sıkıntım var.
1=ayna kolları 2 cm uzun olsa süper olacak.
2=farlar aynı seviyede yansa tam süper olacak.
onun dışında hiç bir sıkıntım yok
iyi fikir hatta bide el feneri yakalım ha ne dersin
dostum bu işe bi çözüm bulucam sonrada burdan paylaşıcam herkezle
moruk küçük bi kalem kutusu al onun içine koy takımları .fermuarlı olanlardan.
bi fikir benimki
herkese merhaba... bir seneden uzun bir süredir forumu takip ediyorum. sürekli cbr 125 ve cbf 150 başlıklarında gidip geldim.. ve sonunda ilk mesajımı da cbf 150 başlığına yazıyorum. yani demem odur ki; bugün sonunda cbf 150'me kavuştum
QUOTE=just_oh;1106694]herkese merhaba... bir seneden uzun bir süredir forumu takip ediyorum. sürekli cbr 125 ve cbf 150 başlıklarında gidip geldim.. ve sonunda ilk mesajımı da cbf 150 başlığına yazıyorum. yani demem odur ki; bugün sonunda cbf 150'me kavuştum [/QUOTE]
Hayırlı olsun arkadaşım bende ınşallah cbr 125 ıme kavuşcam böle
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
just_oh
Hoş geldin,ben aşığım motoruma ya I LOVE YOU CBF 150
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
Gecenlerde ailecek bi piknige gitmişdik. Mersin kuyuluk orman deposunun üst tarafı... Ben, Eşim, Eşimin kuzeni, agabisi ve teyzemiz ve en küçügü 1 en büyügü 6 yaşında olan 3 cocuk vardı. Eşimin Agabisi kendi mobileti ile geldi. Geri kalanlar ve piknik malzemelerini 2 sorti yaparak benim cbf ile götürdüm...
Asagıda piknige gelen başkaları vardı ama biz biraz daha yukarıyı tercih ettik iyi de etmişizz..
Bazı fotolar net degil Çünkü eşim cogunlukla Vİdeo cekimi yapmış bende video lardan foto cekiyorum bu kadar oluyor...
Asagidaki piknikdaşlarımız..
Video dan cektigim için yakalayabildim. burada hafifden önü kalkmış CBF in..
Bu video ları izleyince cıktıgımız yerin yüksekligini daha iyi anladım.
Artistik bir bakışş
Hemen ateş yakıp mangalı yellemeye başladık.. Çünkü acıkmıştık
Ben etleri pişirmekle ugraşırken diger tarafda çoban salatası hazırlanmış bekliyor..
Ben etleri pişirmekle mesgul ken kayınco da cocuk avutmakla meşgul oluyor. kucagında kuzenin kızı yanında teyzenin büyük ogluu....
Açlık böyle bişi olsa gerek cocuk etin pişmesini bekleyememiş hazırlanan çoban salata da ekmek arası yapmışş götürüyo kerataa....
Dörtlüyü kurmusduk... aradan CBF güzel görünüyo Maşşallahh
Cay keyfimizi kayınco ya borcluyuz... Her ne kadar etleri pişirirken suyunu ben kaynattımsa da cayımızı o demledi...
Demir atlarımız net görünmüyor ama idare eder...
Kuzenim ve kız Allah bagışlasın çok tatlı Maşşlaahhh maşallah..
Mutlulugumuz yuzumuzden okunuyordu... Allah bozmasın
Teyzemin küçük oglunun toprakla bulusması
CBF in henüz döseme üzerindeki naylon kılıfı duruyor..
herkese çok teşekkürler.. bu motoru seçmemde sizin yaptığınız yorumlar çok etkili oldu bak bi yamuk olursa hesabını sorarım şaka bi yana motorun en şaşırtan yönü büyüklüğü oldu benim için. ben eve katarım diyordum dışarda bırakmam cıbıfımı diyordum ki eve güç bela soktuk. fuarda bu kadar büyükmüş gibi gelmemişti ama tabi bu güzel birşey henüz çok kullanma fırsatım olmadı zaten acemiyim henüz bu sebeple pek ana yollara çıkmayacağım ilk zamanlar. kursta ybr kullanmıştım hemen alışmıştım. buna alışması sanırım vakit alıcak. Şu an motor da ben de rodajdayız ikimizde birbirimize alışıcaz zamanla
bu arada motoru dışarıda bırakanlar varsa hırsızlığa karşı ne gibi önlemler alıyorlar söyleyebilirler mi ???
cıbıfçılar ben geldim diye mi kayboldunuz ya eskiden bu topik hep üstlerde dolanırdı şimdi 1 soruya bile yanıt veren yok
just_oh
Metehan abi yok forum yok.
ben motoru apartmana koyuyorum ..Allaha emanet..
hakketen yav metehan ın cezası ne zaman bitecek....
valla bende yeni aldım ve de çok yeniyim,just-oh un gibi bende acemiyim kurs bilgisiyle kullanıyorum.şimdilik ara yollarda kullanıyorum hatta kısa süreli E-5 te kullandım. biraz heyecanlandım ama atarım zamanla heyecanımı, yolun sağındam devam ettim arkamdan bir araba yanımda kornaya basarak hızla geçti ama şunu farkettim, ustalar daha iyi bilir ama benim görüşüm arkadan geleni fazla önmsemeyecek ve yoluna devam edeceksin yoksa heyecandan makineyi yatırırsın, sonucundan ALLAH korusun. CBF mi çok seviyorum.
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)