hayır değil siteden yükledim.yan çantalardan sorduım ama aynısı yokmuş
hayır değil siteden yükledim.yan çantalardan sorduım ama aynısı yokmuş
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle. ben ilk bir hafta koltuk poşetini sökmemiştim, metehan abi uyarınca söktüm. sende sökmediysen sök. tehlike yaratabilir, poşetten kayabilirsin. ilk çalıştırma zor oluyo sabahları. jigleyi yarım kadar çek, bir iki defa gaz ver motora ve gaz vermeden marşa bas. belki bu işlemi bir iki kere tekrarlaman gerekebilir ama 3 üncüde çalışır, çalışır gibi olunca hemen gaz verki tekrar stop etmesin. ben çok zorlanıyodum ama sonradan öğrendim. artık pek zorlanmıyorum
sedat_57
Söyleyecek kelime vs. söz bulamıyorum..Çok mantıklı konuştun..
Yahu metehan hocanın ipinimi çektiler nedir? Forumda yok.Uzaklaştırıldı falan diyor süresiz
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Henuz rodajda CBF150 sahibiyim, kalkislarda veya donuslerde bir kac kez yarim debriyaj yapinca hemen koku geliyor. Normal midir? Yeni oldugu icin mi boyledir? Yoksa ayar filan mi yapmak gerekiyor, benzer tecrubesi olan arkadaslarin cevap ve yorumlarini bekliyorum.
yarım debriyaj balata yakar koku ondan cıkar yarım debriyaj yapmak sakıncalıdır
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
selam arkadaşlar...sıfır cbf'150 almayı düşünüyorum..daha önce ybr vardı,1,5 sene kadar kullandım ve sattım.cbf'lerde kampanya varmı??hondanın sitesine baktım ama kampanya felan göremedim..
kampanyada kastın indirim falansa öle bişey yok sanırım...ama kredi kartına vade farksız 12'ye bölüyolar bir kısmınıda peşin alıyorlar...
kampanya olsa keşke şöyle yamahanın yaptığı gibi hatrı sayılır bir kampanya yapsalarda büyük makinaları 3-4 lira aşağı çekseler bize büyütsek ama nerde hondada bu tarz kampanya
Merhaba Arkadaşlar.
15 lik dişli yerine 16 lık dişli nin farkı ölçümü için Dün herzaman ki yakıt aldıgım yerden depoyu fulleyip KM'yi sıfırladım ve Mersin MT nin 19 Mayıs etkinliklerinde Motorsiklet ile BAYRAKLI MERSİN turuna katıldım. Bu etkinlik ve haricindeki gezmelerimle birlikte 70 km oldu.Foto eklemede sorun yasıyorum ama yinede foto cekip bi deniycem...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
gezgin_33
Raporları bekliyoruz..
OK. Cumartesi gunu babam ile birlikte yayla yoluna gittik.
Ben : 78
Babam: 96
Yuk :30 Kg
Civarındaydı.. daha önce yaylaya gitmedigim icin karşılactırma yapamıyorum ama genel olarak motorun cekişi tatmin etti.
Memnun kalmadıgım konu
2. vitesde rampa yukarı 60 km buluyor motor 3 istiyor fakat 3. vitese atınca yemiyor. Sanırım 2 ile 3. vites araları biraz daha uzun.
Aranızda boyle bir durumu farkeden oldumu. Yayla dönüşünde yagmura yakalandık. Babam Arkadan gelen bir arabaya bindi. Yalnız olunca dönüş yolu daha zevkli oldu.
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
yahu zaten siz tam limitlerde gitmişsiniz.78+96+30 Ne eder sen hesapla.Bu motorun azami yük taşıma kapasitesi 170kg.Açıp kitapçığını okursan görürsün.Sizin ağırlık olmuş 204kg.34kg fazlanız bile var.İlerde bir sorunla karşılaşırsan hiç servise falan bırakma sorun zihniyette.Honda diye yüklen olacak işmi Sonrada cbf 150 kullandım peş para etmez dersiniz.
erdo2002
Motorun suçu yokki..O yükle bile Cbf150 hertürlü rampayı zorlanmadan çeker..Fakat adam dişli değiştirmiş..Ve viteslerin arası çok uzamış..
Ben hiçbir şekilde beş para etmez demedim demem de. Yigidi öldür ama hakkını ver. Ben CBF 150 den cok memnunum. Su da bır gercekki allah saglık sıhhat verdıgı surece ben bu motor ile daha cok yol katedecem daha cok yuklerle yayla yolu cıkacam. Masıy ayında ilk yayla yaptım kısmet olursa birdaki sefere fotograf da cekerim. Bu arada Mersin MT yayla gezileri sıkca yapıyor fakat ben katılamıyorum. Mersin MT cogu zaman ana yolları takip ediyor ben daha cok kestirme yollardan gidiyorum...
Mondializzet100 kerdeşim dogru soyluyor motorun sucu yok. Belkide orjınal dişli olsaydı o rampalarda hiç 2. vitese bile düşmeyecektim.. Birkaç yerde 1. vetese bile düşdüm fakat motor cekmedigi için degil. Yol hem rampa hem viraj. Virajı donmek için hızını düşürmek zorundasın..... Yayla dolmuşlarını 2,15 saatte gittigi yolu ben o yukle 1,05 satte gittim. Dolmuşların dur kalklarını hesaplarsan ortalama 1,50 saat te cıkıyor...
tamamda motora haddinden fazla yükle gitmek sence doğrumu? İlerde motoru eline alırsın böyle yaparsan.Önerilen kadar yükleme yaparsan motorun uzun ömürlü olur.Benden ufak bir tavsiye.
Bu arada Metehan gitti cbf forumu arka sayfalarda.Demekki adam tutuyormus ön sayfalarda.
evet metehan gitti forum çok renksizleşti. katılıyorum....
Arkadaşlar düşünen olursa aklınızda bulunsun;
http://www.motosiklet.net/forum/satm...cbf-150-a.html2008 model, siyah renkli, kilometresi 1.900 civarı, mototal çıkışlı, bakımları servisinde yaptırılmıştır, istediğim fiyat pazarlıksız 2.850 YTL dir, pazarlıksız dedim çünkü bankaya olan kredi borcumu kapatıp askere gideceğim, yanında masterlock kilit ve branda hediye edeceğim.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)