Tüm motorlu araçlarda yürür aksamlar hayati derecede önem taşır arkadaşlar.Bu nedenle gerek lastik gerekse zincir konusunda hassas olmak gerek.Çok zorlamayın değeri ne kadar olursa olsun hayatınızdan daha değerli değildir.Km'ye bakmaksızın değiştirilmesi gerekiyorsa kesinlikle değiştirin.Özellikle zincirin yıpranması sürücünün kullanım alışkanlığına, motorun cinsine ve kullanım yerine göre değişkenlik gösterebilir.Ancak bence 50-60-70 bin km yine de çok uçuk.
dostum mazallah hasta falan olma yazıktır .... ezber dediğin nedir açıklarmısın ????
tecrübe ile sabit olan bişey bu adam akıllı demek bakmak kontrol etmek yağlamak, özen göstermek demek!!!!!hysonguna bin adam akıllı bence sen ...
dostum o-ring zincirler standart zincirlere göre daha dayanıklıdır ve dişlilere daha az hasar verirler o sebepten dolayı 50000 rahat gider sonrasını ben bilemem.....ama bakmassan 25-30 civarı yolda bırakır bunuda biliyorum sevgiler..
Bugün Adam Akıllı 2 Motosikletimi Test ettim ;
Honda CBF 150
110km/h(Düz Yol Rüzgarlı Hava)
115km/h(Düz Yol Rüzgarlı Hava)
120km/h(Düz Yol Rüzgarsız Hava)
125km/h(Yokuş Aşağı Rüzgarlı Hava)
130km/h(Yokuş Aşağı Rüzgarsız Hava)
Honda ANF 125 İnnova
110km/h(Düz Yol Rüzgarlı Hava)
115km/h(Düz Yol Rüzgarlı Hava)
120km/h(Düz Yol Rüzgarsız Hava)
125km/h(Düz Yol Rüzgarsız Hava)
130km/h(Yokuş Aşağı Rüzgarlı Hava)
135km/h(Yokuş Aşağı Rüzgarsız Hava)
Sonuç
İnnova yol koşulları ne olursa olsun CBF150'ye +5km/h fark atıyor..
merhaba arkadaşlar cbf 150 de kampanya varmı
bulabileerr...ben sana yarın 3500 ytl peşine plakasız faturalı cbf aldırabilirim...nası...
o neki ..hani plaka...
plaka(200)+koruma demiri(50)+yan ayaklık(25)...hepsi içinde 3650...benim kampanyam bu...
2. ise 3000 axess worlde peşin fiyatına vade farksız 8 taksit 375..
kalanda 800 peşin...3800...plaka koruma demiri yan ayak içinde...ama diğer bayiler kourma demiri yan ayaklığa 75 gayma daha istiyorlar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
valla helal olsun şaştım kaldım. Her eve lazım bitane evet arkadaşlar kaçırmayıon bu kampanyayı Mete_han' ı dinleyin zararlı çıkmadın...
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
mete_han
Valla abi burda peşin 3700YTL..Taksitle 4100YTL..
canlanın beyler uyumayın...
320km = 25 ytl = 78 ykr/km
tek kişi ortalama 80 ykr/km
2 kişi ortalama 100 ykr/km
Ortalama olarak oyle. dogru bir ölcüm olmus
Bemin motorda yaklaşık olarak. SÜREKLİ İki kişi ve karışık kullanımda
(litre fiyatı3.36 ytl)
320 = 35 ytl = 9,14 ykr
Ve ben sonunda ön dişliiyi 16 lik takdım.
Dişliyi degiştirmeden ve degiştirdikden sonraka performans ve hız testi
Test aynı yollarda, aynı kişiler ile ve mümkün oldugunca aynı hava sartları altında yapılmaya özen gösterilmişdir.
Kalkışlarda motoru cok az bi zorlama farkı var. Rampa ve iki kişili kalkışlarda daha iyi belli ediyor. Fakat hızlanmadaki fark daha cabuk belli oluyor..
15 dişli 3 vitesde son gaz 80-85
16 dişli 3 vitesde son gaz 95-100
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
gezgin_33
Peki 5.viteste kaç yapıyor 16 dişli ile..
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)