biliyon alemde yeniyiz öğrenicez yavaş yavaş raconları(biraz kutlar v.söylevleri gibi oldu)dur bende yapayım o zaman..
biliyon alemde yeniyiz öğrenicez yavaş yavaş raconları(biraz kutlar v.söylevleri gibi oldu)dur bende yapayım o zaman..
Yok luxor bir sorıyım dedim tam bilmiyorum arabada cezası varda motorda okadar olmaz diye ümit ediyordum Zaten bizim evraklar tam yerinemi ulaşmamış nedir motorun yıllık vergisini yatıramıyorum Düzeltilicekti bakalım.Birde vergiyi+trafik sigortasıdır birde 6000bin bakımı 150+37+30 amanınn 200 den fazla masrafı var yahu Satılık motor arkadaşlar isteyenlere duyurulup
Hocam al yukarda yazdım
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
abi sen geçen yılıda katarsan ohooo neye para veriyon onlarıda hesapla...
şöyle düşün...yaptığın masrafları 12 ye aya böl...
mesela bu yıl...35+35 vergi...70
bakımlar (atıyorum) 100 gayme tuttu..
170 i 12 ye böl...14 ytl...demekki makina sana aylık 14 ytl masraf açıyor...benzini katmıyorum...tüketim sana bağlı bişey...ama bunlar zorunlu dalgalar...
peki aysonu neye 14 gayme vermiyosun...bu mantıkla bak....ki hayatımızı emanet ediyoruz bu düldüle...bakımıda şart ama sigortası tabi düke düke...ama devlet seni o konudada zorlamıyor...yani Tc de bugüne kadar vergi ödemediği için idam edilen biri yok...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
ayda 150 lira sigaraya verıyorum
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
arkadaşlar süspansiyondan şikayeti olan varmı 70 kiloyum arka amortisör en yumuşakta hiç esnemiyor bile birde arka çantayı orjinal yerinemi bağlıyorsunuz kimi motorlarda demir olanla değişmişler değişmek gereklimidir?teşekkürler.
Arkadaşlar bu motoru test ettim bugün Yamaha MT -3
Hacim: 660.0 cm3
45 Bg tek silindir 5,73kg-m/5300 devirde. Torku yüksek bir alet yani
Bizim motorlara göre kıyaslamak gerekirse süper bir ivmelenme 2vitesde deviriniz pek önemli gaza bastığınız an öne fırlıyor ve asfaltı ağlatmaya baslıyor Yalnız tek silindir olmasından dolayı bizim cbfe göre biraz daha titreşimli Fakat kısa bir sürede alışıyorsunuz.13milyarınız varsa belki tercih edilebilir.Şehiriçinde yormuyor ve sakin kullanımı cbfden bir farkı yok.Gazı açtığınız zaman gücü hissediyorsunuz işde.Asfaltı ağlatıyor gazı açınca
lezzet gider,mesuliyet kalır...
senin olay muhtemelen amortisörlerden kaynaklanıyor... nasıl olduysa SERT bölümünde...belki farkında değilsin...bi kontrol et...ilk aldığından beri böyledir...esneme harikadır cbfde...serte alındıysa rahatsızlık verir...
[QUOTE=mete_han;1025967]
fabrikanın önerdiği ölçüler tek olarak basınclar...25............29
artcı olduğunda....25........33
eee yukarda Allah var...yalanı görür Allah...1 trilyon km yazılsada tecrübelerden anlarız biz...
vay üçkaatcı kaşla göz arasında operasyonu yaptın...
aynen meto aynen
ya bişi dicem abi 450 lerde falan dayanamadım bi kökledim makinayı bugün anası ağlamışmıdır ağlamamışmıdır ? 119 dedi yokuş aşşagı sende kaç yapıyodu ama düzde cbf e göre az torku..ben çok takarım biliyosun basıyorum neden gitmiyo falan filan vs vs ... düzde en çok kaç görür yokuş aşşağı ne görür sadece bu lazım??545 km de su an +not
erdo bunlarda benim gönlümde yatan aslanlar.
kökle bakalım kökle...nereye kadar...makinaları katlet sonra mal kötü tukaka...haco az süre tanı makinaya...biraz kendini bulsun...
benim garaj bu beyler...evimin girişi balkonum...sırf motur için pimapen yaptırdım valla...o kapıdan bir teknikle tek harekette içeri alıp 2 manevrayla çıkarıyorum...ustayız artık...hırsız bu motoru bu kapıdan çıkarırsa makinamı helal edicem...
dün depo kılıfı taktırdım...kesinlikle tavsiye ederim...sigara gözlük koymak için cep var...ne bilim işte motorun en pahalı yeri depodur...küçük cc ler için yapılmış zatenm...kesinlikle kullanın...çizilmez falan...
işte yeni yol arkadaşım...
ya şu açıyı bir türlü ayarlayamıyorum...kendi cebimin aynadan görünmemesi gerekiyordu ama olmadı...
ben biraz kıllık seziyorum bu işte yerde gazeteler fln titiz adam bu bizim metehandepo iyi olmuş..
yav abi sana bişey sorduk eski inovacı değilmisin kaç görür bu alet düzde yokuş aşşağı basayımmı basmıyayımmı????500 ü geçti diye kapatıyorum neolacak????
amortisör kesinlikle en yumuşakta demekki 70 kg lik sürücü hafif geliyor.
bizim motorda sinyal verince tik tak sesi çıkmıyor, bende hep unutuyorum sinyalim açık kalıyo tabii.babamın kulladığıda today var onun sinyalleri(flaşörü)tik tak diye ses çıkarıyo hayranımdır o yönden ehuehuhegittim honda bayine today flaşörünü sordum fiyatı 12 ytl miş.hemen sparişi verdim servisteki ustayada sordum bizim motora uyum sağlarmı diye sağlar dedii.bu pazartesi veya salı günü flaşörüme kavuşucammm
Mustafa Kemal Atatürk
benim garaj bu beyler...evimin girişi balkonum...sırf motur için pimapen yaptırdım valla...o kapıdan bir teknikle tek harekette içeri alıp 2 manevrayla çıkarıyorum...ustayız artık...hırsız bu motoru bu kapıdan çıkarırsa makinamı helal edicem...
dün depo kılıfı taktırdım...kesinlikle tavsiye ederim...sigara gözlük koymak için cep var...ne bilim işte motorun en pahalı yeri depodur...küçük cc ler için yapılmış zatenm...kesinlikle kullanın...çizilmez falan...
abi öyle deme bu adamlar ne yapar eder cıkartır bak kapıdan sonra güzelim motrundan olursun. Ayrıca depo kılıfı cok iyi olmuş . Bu depo kılıfı CBF 150 için orjınal mı yoksa özel mi yaptırdın. Benim de aklımda böyle bi kılıf ama bakalım ne zaman kısmet olacekk:...
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)