Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ozzy73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda deuville
    biliyon alemde yeniyiz öğrenicez yavaş yavaş raconları(biraz kutlar v.söylevleri gibi oldu)dur bende yapayım o zaman..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Alıntı Luxor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin işin zor arkadaşım bu kararsızlıkla
    sana kolay gelsin

bu arada trafik sigortasını bu hafta sonu 37 ytl ye yaptırdım
    axa-oyak'dan
    bilginize...

ps.. erdor sen de hiç gözükmüyorsun bizim o taraflarda
    bizi terk mi ettin, kararsız erdor...
    Yok luxor bir sorıyım dedim tam bilmiyorum arabada cezası varda motorda okadar olmaz diye ümit ediyordum Zaten bizim evraklar tam yerinemi ulaşmamış nedir motorun yıllık vergisini yatıramıyorum Düzeltilicekti bakalım.Birde vergiyi+trafik sigortasıdır birde 6000bin bakımı 150+37+30 amanınn 200 den fazla masrafı var yahu Satılık motor arkadaşlar isteyenlere duyurulup
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haco sanki 14 yaşında çocuksun he...yatıralım bari dediğin olay en önemli prosedür...Zorunlu Sigorta...
    Hocam al yukarda yazdım
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok luxor bir sorıyım dedim tam bilmiyorum arabada cezası varda motorda okadar olmaz diye ümit ediyordum Zaten bizim evraklar tam yerinemi ulaşmamış nedir motorun yıllık vergisini yatıramıyorum Düzeltilicekti bakalım.Birde vergiyi+trafik sigortasıdır birde 6000bin bakımı 150+37+30 amanınn 200 den fazla masrafı var yahu Satılık motor arkadaşlar isteyenlere duyurulup

Hocam al yukarda yazdım
    canım erdocum 150 yetale dediğin neyin masrafı...35+30 Vergi zaten...yılda 2 kere ödeyecez Allahın emri...37 dediğin yıllık zorunlu trafik sigortası...

150 ne abey...bakım 50 yi geçmiyor çünkü...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    canım erdocum 150 yetale dediğin neyin masrafı...35+30 Vergi zaten...yılda 2 kere ödeyecez Allahın emri...37 dediğin yıllık zorunlu trafik sigortası...

150 ne abey...bakım 50 yi geçmiyor çünkü...
    Yahu geçen senenin vergisi(69ytl)+Bu senenin vergisi 69 desek zaten 140ytl yaptı.Birde 37 ekle trafik sigortası 177ytl birde 6000 de yağ değişimi için servise gittin mi 30 desek.207ytl yapıyor

Motosikleti
    Yahu geçen senenin vergisi(69ytl)+Bu senenin vergisi 69 desek zaten 140ytl yaptı.Birde 37 ekle trafik sigortası 177ytl birde 6000 de yağ değişimi için servise gittin mi 30 desek.207ytl yapıyor
    abi sen geçen yılıda katarsan ohooo neye para veriyon onlarıda hesapla...

şöyle düşün...yaptığın masrafları 12 ye aya böl...

mesela bu yıl...35+35 vergi...70
    bakımlar (atıyorum) 100 gayme tuttu..

170 i 12 ye böl...14 ytl...demekki makina sana aylık 14 ytl masraf açıyor...benzini katmıyorum...tüketim sana bağlı bişey...ama bunlar zorunlu dalgalar...

peki aysonu neye 14 gayme vermiyosun...bu mantıkla bak....ki hayatımızı emanet ediyoruz bu düldüle...bakımıda şart ama sigortası tabi düke düke...ama devlet seni o konudada zorlamıyor...yani Tc de bugüne kadar vergi ödemediği için idam edilen biri yok...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ayda 150 lira sigaraya verıyorum
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

taylo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 Honda
    arkadaşlar süspansiyondan şikayeti olan varmı 70 kiloyum arka amortisör en yumuşakta hiç esnemiyor bile birde arka çantayı orjinal yerinemi bağlıyorsunuz kimi motorlarda demir olanla değişmişler değişmek gereklimidir?teşekkürler.

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    aslında racon böyle bilirmisin...bak AYKAN da beni kıskanmış hemen aynısından yapmış...tavsiye ederim...bu tarz teknik paylaşımlarda bunun yapılması lazım..ciddi forumlarda olması gerekir...ilk başta doldurulması zorunlu bilgilerdir kayıt esnasında...

Honda C90:120000 km/Honda C70:45000 km/Honda wave:25000 km/Yamha ybr125:15000 km/Honda cbf 150:12500 km/Honda innova:devam(1993/2008)

iyidir iyidir meto bende yazmayı düşünüyordum ama sen önce davranmışıntecrübe bunlar dimiula biz yaptık diye millet üşüşür km yi yapanda yapmayanda yazar şimdi

Motosikleti

Arkadaşlar bu motoru test ettim bugün Yamaha MT -3
    Hacim: 660.0 cm3
    45 Bg tek silindir 5,73kg-m/5300 devirde. Torku yüksek bir alet yani
    Bizim motorlara göre kıyaslamak gerekirse süper bir ivmelenme 2vitesde deviriniz pek önemli gaza bastığınız an öne fırlıyor ve asfaltı ağlatmaya baslıyor Yalnız tek silindir olmasından dolayı bizim cbfe göre biraz daha titreşimli Fakat kısa bir sürede alışıyorsunuz.13milyarınız varsa belki tercih edilebilir.Şehiriçinde yormuyor ve sakin kullanımı cbfden bir farkı yok.Gazı açtığınız zaman gücü hissediyorsunuz işde.Asfaltı ağlatıyor gazı açınca

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    erdo bu varya tam tek tekerlik

Motosikleti
    Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    erdo bu varya tam tek tekerlik
    Zaten satıcıda bu motorla biraz gazı açınca tek tekere kalkıyor torku çok yüksek bir alet dedi Valla gazı açtığımda makina çoşuyor öyle gitmekde isteksilik falan yok resmen asfaltı itiyor

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Zaten satıcıda bu motorla biraz gazı açınca tek tekere kalkıyor torku çok yüksek bir alet dedi Valla gazı açtığımda makina çoşuyor öyle gitmekde isteksilik falan yok resmen asfaltı itiyor
    kardeş sen aşık olmuşun resmen iyisini Allah nasip etsin size hepimize ama şartlar malum be kardeş idare ediyoruz bi şekillerde işte ama bu makina bende olsa varya heryere çıkarım manyak bişey....

Motosikleti
    Alıntı taylo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar süspansiyondan şikayeti olan varmı 70 kiloyum arka amortisör en yumuşakta hiç esnemiyor bile birde arka çantayı orjinal yerinemi bağlıyorsunuz kimi motorlarda demir olanla değişmişler değişmek gereklimidir?teşekkürler.

senin olay muhtemelen amortisörlerden kaynaklanıyor... nasıl olduysa SERT bölümünde...belki farkında değilsin...bi kontrol et...ilk aldığından beri böyledir...esneme harikadır cbfde...serte alındıysa rahatsızlık verir...

[QUOTE=mete_han;1025967]

fabrikanın önerdiği ölçüler tek olarak basınclar...25............29
    artcı olduğunda....25........33

iyidir iyidir meto bende yazmayı düşünüyordum ama sen önce davranmışıntecrübe bunlar dimiula biz yaptık diye millet üşüşür km yi yapanda yapmayanda yazar şimdi
    eee yukarda Allah var...yalanı görür Allah...1 trilyon km yazılsada tecrübelerden anlarız biz...

Bizim motorlara göre kıyaslamak gerekirse süper bir ivmelenme
    vay üçkaatcı kaşla göz arasında operasyonu yaptın...

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    aynen meto aynen
    ya bişi dicem abi 450 lerde falan dayanamadım bi kökledim makinayı bugün anası ağlamışmıdır ağlamamışmıdır ? 119 dedi yokuş aşşagı sende kaç yapıyodu ama düzde cbf e göre az torku..ben çok takarım biliyosun basıyorum neden gitmiyo falan filan vs vs ... düzde en çok kaç görür yokuş aşşağı ne görür sadece bu lazım??545 km de su an +not

erdo bunlarda benim gönlümde yatan aslanlar.

Motosikleti
    aynen meto aynen
    ya bişi dicem abi 450 lerde falan dayanamadım bi kökledim makinayı bugün anası ağlamışmıdır ağlamamışmıdır ? 119 dedi yokuş aşşagı sende kaç yapıyodu ama düzde cbf e göre az torku..ben çok takarım biliyosun basıyorum neden gitmiyo falan filan vs vs ... düzde en çok kaç görür yokuş aşşağı ne görür sadece bu lazım??545 km de su an +not

:
    kökle bakalım kökle...nereye kadar...makinaları katlet sonra mal kötü tukaka...haco az süre tanı makinaya...biraz kendini bulsun...

benim garaj bu beyler...evimin girişi balkonum...sırf motur için pimapen yaptırdım valla...o kapıdan bir teknikle tek harekette içeri alıp 2 manevrayla çıkarıyorum...ustayız artık...hırsız bu motoru bu kapıdan çıkarırsa makinamı helal edicem...

dün depo kılıfı taktırdım...kesinlikle tavsiye ederim...sigara gözlük koymak için cep var...ne bilim işte motorun en pahalı yeri depodur...küçük cc ler için yapılmış zatenm...kesinlikle kullanın...çizilmez falan...

işte yeni yol arkadaşım...

ya şu açıyı bir türlü ayarlayamıyorum...kendi cebimin aynadan görünmemesi gerekiyordu ama olmadı...

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    ben biraz kıllık seziyorum bu işte yerde gazeteler fln titiz adam bu bizim metehandepo iyi olmuş..

yav abi sana bişey sorduk eski inovacı değilmisin kaç görür bu alet düzde yokuş aşşağı basayımmı basmıyayımmı????500 ü geçti diye kapatıyorum neolacak????

taylo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 Honda
    amortisör kesinlikle en yumuşakta demekki 70 kg lik sürücü hafif geliyor.

Motosikleti
    aynen meto aynen

erdo bunlarda benim gönlümde yatan aslanlar.

Valla güzelmiş gönlü yatanlar.Umarım birgün kavuşursun.

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    bizim motorda sinyal verince tik tak sesi çıkmıyor, bende hep unutuyorum sinyalim açık kalıyo tabii.babamın kulladığıda today var onun sinyalleri(flaşörü)tik tak diye ses çıkarıyo hayranımdır o yönden ehuehuhegittim honda bayine today flaşörünü sordum fiyatı 12 ytl miş.hemen sparişi verdim servisteki ustayada sordum bizim motora uyum sağlarmı diye sağlar dedii.bu pazartesi veya salı günü flaşörüme kavuşucammm
    Mustafa Kemal Atatürk

gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    benim garaj bu beyler...evimin girişi balkonum...sırf motur için pimapen yaptırdım valla...o kapıdan bir teknikle tek harekette içeri alıp 2 manevrayla çıkarıyorum...ustayız artık...hırsız bu motoru bu kapıdan çıkarırsa makinamı helal edicem...

dün depo kılıfı taktırdım...kesinlikle tavsiye ederim...sigara gözlük koymak için cep var...ne bilim işte motorun en pahalı yeri depodur...küçük cc ler için yapılmış zatenm...kesinlikle kullanın...çizilmez falan...

abi öyle deme bu adamlar ne yapar eder cıkartır bak kapıdan sonra güzelim motrundan olursun. Ayrıca depo kılıfı cok iyi olmuş . Bu depo kılıfı CBF 150 için orjınal mı yoksa özel mi yaptırdın. Benim de aklımda böyle bi kılıf ama bakalım ne zaman kısmet olacekk:...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)

Bu Konudaki Etiketler