Aslında 1 ay önce bir telefon almıştım...
Adı Planatium...Dokunmatik ekran cart,curt zamazingoları fazla...Ben gelemem öyle telefonlara....İade ettim...Yola çıkınca telefonsuz kalmamak için 40ytl'ye bir 1110i aldım...Şarjı 8gün idare ediyor...
Fotograf makinem var...7,2mp sony...Hiç aklıma gelmedi yanımda getirmek...
Samsunglar'ı çok severim karışık değil...Mecburen alıcam bir d880...
Kullananlar senin gibi demiyor Aykan'cım.....
Alemin en kral telefonu aslında D900 ince...Çok zarif....
D900'ün çift hatlısı çıksa hemen alırım...
Neyse biz bu telefon muhabbetini bırakalım...Yoksa Prometheus kilitler topici mazallah...!
Şarjı fazla giden telefon arıyorsan bunu al
izzet benle iddalaşma sana bi açarım bu cihazlar hakkındaki şikayetleri uçuklarsın sonra olm kullandım diyom anlamıyonmu bu topik bugün kitlenmesse ben neolayım...(aslında tartıştığımız konular gündelik geçerli konular yolda motor bozuldu neolacak aaa bide bakmışım d900 ün şarjı bitmiş olabilir etrafta tlf yok bi gezidesin... bence sen 1110 u kullanmya devam et feneride var
ya aykan konuyu nerden nereye getirden kardeş ya
bilseydim vallahi mondializzet100 iskenderun dan geçerken bekler bir fotoğrafını çekerdim sonrada eklerdim forumu ya
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu küçücük arka yolcu ayagı nelere mal oluyor...
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim mete_han abi...
Lem Metehan abi yine reklam malzemesi yaptın beni
Evet arkadaşlar arka ayaklığınız da farınız da yolunuz da daima açık olsun
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
koruma demiri işe yaramıyormu?
bir de hatırlatma..hoş falcon ıcın solenmıstı ama genellıkle ayaklıklar grenajdan pahalı olabılıyormus..
buna da dıkkat
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
aman dikkat...aha mal kıymeti bilmeyenin hali nice oluyor...
ben adını vermedim sen niye atladınki...
sanmıyorum ama sorayım fiyatını merak ettim...koruma demiri ön bölgeyi kollar..arkada çanta yoksa birde ayaklıklar kapalıysa direkt temas ilk noktada granajda olur...yani inan ayaklık açık olsaydı bu olmazdı...ama olduğu yerde devrilmeyi kastediyorum...kaza esnası hareketli sürtme olursa otomatikman kapanır içe doğru bilirsiniz sizde...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ok abi bende solenen seyi aktardım
geçmiş olsun bu arada..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
teşekkürler bilgilendirdiğiniz için buğün bir şey daha öğrenmiş oldum ve de öğreneceğim daha çok şey var sizlerden
aslında o ayaklık kapanmasda daha iyi olur şimdi anlaşıldı kaza yapanların neden grenajlarının dağaldığı....
Terrorizer geçmiş olsun yep yeni güselim motorun grenajları çizilmiş, neyse nazarlık olsun
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)