Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bravo hemen hesaplamışsın sağol be gözüm
saygı bizden kardeş saygı bizden
vergi okadar faiz yemiyor korkmayınama bu dediğimede güvenmeyin....
şimdi sevgili abim metehan sen bana onun fiyatını sor sonrada kargoyu sor eyer kargo demirin fiyatını aşarsa kalsın...bide garanti hesap no veya numaran vs... varsa ama dur para yok şimdi bakıma girip çıksın sonra ama sen genede sor anca sen halledersin bu işi.
haco şimdi Sirkecide fiyat farklı bayilerde kazık biliyon...benim takdırdığımda demire 50 gayme aldılar...Sirkecide 25-30 muş...
ama bu kazığı Konşuk D&B motordan yemedim...o zamanlar sahibi başkaydı...
ben onu halledicem kanka...dediğin gibi kargo pahalı...belkim otobosa verirsin...sana atıyorum 50-60 gaymeye patlar ama deponu gidonunu korur...neyse halledicez çözücez bu olayı...
Bodrum Turgutreisemi gelcek kargo...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
arkadaşlar arka çanta ne önerirsiniz cbf 150 ye
Arkadaşlar yarın akşam üzeri cbf150 ile Hatay-Aksaray yapacağım...Gidiş-Geliş toplam 900km....Heyecanlıyım bakalım cbf beni yoracakmı?Sanmam yormaz beni..
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44161
35 lik Kappa Çanta...bir küçüğüde bür büyüğüde fazla gelir...tam motorun kıvamı bu hacim...
okey dostum...ilgileniyorum...fiyat aldım...msn açsana...
hayırlı yolculuklar...
Sağolasın...İçimde bir korku var aslında zor olurmu diye...Ben cbfme güveniyorum...O beni yarı yolda bırakmaz...hayırlı yolculuklar...
bugün bana "nerelerdesin özledim seni kanka" diyen metehandroya bestelediim şarkıyı sizlerle paylaşmak istedim;
bende özledim abi bende
resmin var şuan msn penceremde
sana kavuşmak isterim
benzin yok cbf imde
biraz ferdiden araklamacılık yaptım ama olsun
Sağolasın....!
Sende sağol...Bakımları tam motorun...Çok temiz kullanıyorum...Bende yormayacagına inanıyorum...
Fotograf konusunda Aksaray'da bir akrabam var...Onların yanında belli bir saatte olmam lazım zira fotograf için durursam geç kalırım...!
Asıl benim korkum Adana'nın Pozantı diye bir ilçesi var...Ordan gececegim...Buz gibi buzzz....Yollar da dar...
2 taraf dağ...Herhalde otobanda biriyle anlaşır beraber arka arkaya giderim...
Hedefim ise Adana otobanı dönüşünde yokusta 135km/h görmek...Bakalım...
hayırlı yolculuk olsun izzet dostum, toroslardan geçiyonmu? ne mangal yapıyolar orda be kendin pişir kendin ye .eğer geçiyosan afiyet olsun
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)