yav zaten 640-480 yapıyom genede açılırken çarşaf gibi çıkıyo anlamadım gitti acaba telefonun çözünürlüğü yüzündenmi?
yav zaten 640-480 yapıyom genede açılırken çarşaf gibi çıkıyo anlamadım gitti acaba telefonun çözünürlüğü yüzündenmi?
Arkadaşlar subat ayı ortasında honda netsitesinde bile CBF yoktu. ücretsiz müşteri hizmetlerini aradım. Bu motoryeni aldıgımı fakat honda net sitesinde bulamadıgımı söyledim. Ertesi günü honda ardı ve var oldugunu söyledi oysa site yeni güncellenmişti. kısa süre sonra bikepics de de olur..
Akadaşlar sol elcikdeki korna yerinin aynısı sag tarafda da var ve boş duruyor. motora ek aydınlatma sistemi takmak isteyipde anahtar olarak acil stop anahtarına baglamayın. Ben söküp bakmadım ama bana kalırsa buraya uyacak bir anatar bulunailir böylece acil stop iptal edilmemiş olurr.. Bi bakmanızı tavsiye ederim....
hele şükür beni gezgin_33 anlamış.buraya uyacak anahtar aramaya gerek yok zaten mondialin cub motorlarınki cuk diye oturur.Bu şekilde motora bir zarar vermeden direk kontaktan alacağımız sabit 12 volt elektriği bu anahtara bundan çıkan bir ucu ön-arka parklara diğerini de uzun-kısa far düğmesine verince işlem tamam
woha...o ne ba haco....tek teker falan...eski kebapcılardansın belli...şirket motörümü haco o...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Aykan,dostum iyi kaldırmışsın...
abi bune ya nrelere çıktın sen =)))) crosscu cbf canını cıkarcanız motorun =) ama helal olsun dağ bayır sel baskını depremde heryerde cbf kıral
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
yav canım sıkıldımı arada bi çıkıyorum işte cbf yardım ediyor meto ne oldu dilinimi yuttun sen şaka yapıyommu sandın dağda geziyorum derken haco
Aykan,Cbf150'nin her renginin ayrı güzelliği var...Senin mavide güzelmiş
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
aykan bravo valla...hareketlendirdin topiği...haco onlar ne güzel resimler yaeline sağlık valla...bu arada teker olayıda iyi olmuş...ben 1-2 denedim baktım zorla burun kaldırıyo bi dahada kasmadım...varmı özel bi taktiğin? bi elemana sordum serviste arka peglere basıp kaldırıyomuş falan filan şehir efsaneleri
topik biraz yavaş kaldı böle şeyler yapmak lazım arada resim vs teknik bilgi tablo koymak gerek
ön kaldırmaya gelince küçük yaşlardan beri hangi iki tekere binsem kaldırıyorum cbf te biraz gazı fazla kullanmak gerek motor zayıf kaldığı için gazı fazla verip gidonu yukarı kaldırıp debriyajıda ayarlı bırakırsan ön kalkar peglere basmak hiç bi işe yaramaz düşürür adamıağırlığı mümkün oldugunca merkezi tutmak yani tam arkayada değil önede değil dengeli tutmak işe yarar..
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)