Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Terrorizer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kılavuzun var mı diye soran var mı =)
    ulan köftehor bişeyden habarın yok be...12 gündür ehliyet alamıyom diye ağlıyon msnde kişisel iletinde bana gelmiyon...ulan ben 1.Sınıf Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi adamın yeğeniyim be...bu teşkilatta sünnet etmeyeceğim kişi na mevcut .niye demiyon bana...

selenin altında yanda kontak anahtarının gireceği bi yuva var...oraya kontak anahtarını sok seleyi kaldır...seleyi ters çevir KILAVUZU görürsün...yuvası orasıdır...

ama ben ordan çıkardım kullanma kılavuzunu evde kaybettim...bi bulsam ..bakmam gereken şeyler var...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    Merhaba Arkadaşlar. 1000 KM bakımndan sonra servisin motora koydugu yag biraz az gibime geldi. Servisin sürekli yag aldıgı BP ye gittim. Orada servisin faturada yazdıgı Castrol gst 15/50 yag alıp biraz ekleme yapacaktım. 15/50yag sordum ama yok dediler. Honda servisinin sürekli aldıgı yagı sordun castrol 10/40 oldugunu soylediler. biri 10 ytl digeri 17 ytl. burayada yazdıgım gibi iki yagın arasindaki fiyat belli peki bu iki yagın arasındaki kalite farkı nedir arkadaşlar. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Motor suan 1650 km Servisin koydugu yagı degiştirip 15/50 yag koymamı önerirmisiniz.

Terrorizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 600f
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ulan köftehor bişeyden habarın yok be...12 gündür ehliyet alamıyom diye ağlıyon msnde kişisel iletinde bana gelmiyon...ulan ben 1.Sınıf Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi adamın yeğeniyim be...bu teşkilatta sünnet etmeyeceğim kişi na mevcut .niye demiyon bana...

selenin altında yanda kontak anahtarının gireceği bi yuva var...oraya kontak anahtarını sok seleyi kaldır...seleyi ters çevir KILAVUZU görürsün...yuvası orasıdır...

ama ben ordan çıkardım kullanma kılavuzunu evde kaybettim...bi bulsam ..bakmam gereken şeyler var...
    Vay havamı da atarım diyosun =)
    Ya ben çözüm istiyorum, kimsenin ayağını kaydırma peşinde değilim. Kaydırıcak olsak onun bir yolu bulunur. Ama insanlar sabah evrak verip öğlen ehliyet alırken ben 2 haftaya yakındır bekliyorum o sinirlerimi bozuyor
    ★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★

Motosikleti
    Alıntı gezgin_33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar. 1000 KM bakımndan sonra servisin motora koydugu yag biraz az gibime geldi. Servisin sürekli yag aldıgı BP ye gittim. Orada servisin faturada yazdıgı Castrol gst 15/50 yag alıp biraz ekleme yapacaktım. 15/50yag sordum ama yok dediler. Honda servisinin sürekli aldıgı yagı sordun castrol 10/40 oldugunu soylediler. biri 10 ytl digeri 17 ytl. burayada yazdıgım gibi iki yagın arasindaki fiyat belli peki bu iki yagın arasındaki kalite farkı nedir arkadaşlar. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Motor suan 1650 km Servisin koydugu yagı degiştirip 15/50 yag koymamı önerirmisiniz.
    servisin yaptığı işleri bence fazla sorgulama...az gibime geldi derken bildiğin bir mevzumu..

Vay havamı da atarım diyosun =)
    Ya ben çözüm istiyorum, kimsenin ayağını kaydırma peşinde değilim. Kaydırıcak olsak onun bir yolu bulunur. Ama insanlar sabah evrak verip öğlen ehliyet alırken ben 2 haftaya yakındır bekliyorum o sinirlerimi bozuyor
    hava civa değildi ama neyse...beklemeye devam et...kılavuza baktınmı...ordamı..
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    Honda cbr 600f
    Kılavuza baktım yok kılavuz fln... Minik bi takım çantası diyceem poşet var başka da bir cacık yok.. Daha önce bakmıştım zaten

gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    [QUOTE=mete_han;1023866]servisin yaptığı işleri bence fazla sorgulama...az gibime geldi derken bildiğin bir mevzumu..

Tam olarak bildigimi soyleyemem Kullanma kılavuzu 1 litre diyor ama ilk rodaj yagı simdiki yagdan biraz daha fazlaydı onun için dedim. Birde mete abi yagların arasındaki kalite farkını nedir

kertenkele200 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeniden cbf 150
    bu yedek parça fiyatlarını bilen varmı ön jant ne kadardır.benim direksiyon sürekli titreşim yapıo sorunu çözemediler yeni lastik taktılar ettiler yaptılar olmadı jant değişecek son çare balansı bozuldu çok jantta sorun var heralde

Motosikleti
    Kılavuza baktım yok kılavuz fln... Minik bi takım çantası diyceem poşet var başka da bir cacık yok.. Daha önce bakmıştım zaten
    bayiden kılavuzunu ilk fırsatta iste...

gezgin ben anlamam hoca...

kertenkele servisi arayıp sorsana fiyatını...

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Arkadaşlar motora xenon far takan oldumu hiç....

Motosikleti
    Honda CBF 150 , Kymco agility 125
    Jantın fiyatını bi sefer sormuştum 180 YTL demişti yükseliş.Bence sen balansını aldır jantın.Senin yaşadığın sorunun aynısı bende de var.Ön lastik değişti,jantın balansı alındı,ön amörtisöre yağ eklendi ama pek faydası olmadı.Ben geçenlerde lastik havalarına baktım biraz inikmiş.Bastım havayı öndeki sallanma azaldı fakat tamamen gitmedi.Şuan 16000 deyim.Bence bu sorun jantan değilde bu Durolardan kaynaklanıyor.Lastik sert olduğu için yoldaki ufak engebeleri bile aynen direksiyona yansıtıyor.

bini69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GW 250 inazuma
    arkadaşlar cbf 150 kullanma kılavuzu pdf formatında bende mevcut ama buraya koyamıyorum

Motosikleti
    Alıntı mondializzet100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar motora xenon far takan oldumu hiç....
    ben halen düşünüyorum...Hondayı mahkemeyede vericem oda beklemede...

Alıntı bini69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar cbf 150 kullanma kılavuzu pdf formatında bende mevcut ama buraya koyamıyorum

hoca onu nap yap buraya at be...rapidşer bilmem ne falan artık çabala...senin kaynağın nere kılavuzu alırken...ordan alsaydık biz...pc yi alırken içinde hazır bulmadın muhtemelen...

evde kayboldu..bana lazım..makinamı tanımak için...

bini69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GW 250 inazuma

far işine kesin çözüm

arkadaşlar sağ gidonun üstündeki kütüklüğe bakarsanız herhangi bir çin malı motorun far ve park açma kapama düğmesinin yerinin bir kapakla kapatıldığını görürsünüz.bu kapağı çıkarın,oraya bir çinlinin anahtarını yerleştirin (cuk diye oturacaktır)sonra kontak çıkışından bir kablo ile besleyin ,çıkış uçlarından birini park (ön-arka)diğerinide sol kütüklükteki selektör anahtarına gidin.hepsi bu kadar.Bu arada eski sistemin daha güvenli olduğunu iddia eden arkadaşlarım olacaktır,onlar içinde önerim dinamodan gelen kabloyu kesmemelerini öneririm.sonradan takılan far düğmesi kapaşı konumda iken dinamo beslemeye devam etsin (MÜJDEMİ İSTERİM)

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    arkadaşlar sağ gidonun üstündeki kütüklüğe bakarsanız herhangi bir çin malı motorun far ve park açma kapama düğmesinin yerinin bir kapakla kapatıldığını görürsünüz.bu kapağı çıkarın,oraya bir çinlinin anahtarını yerleştirin (cuk diye oturacaktır)sonra kontak çıkışından bir kablo ile besleyin ,çıkış uçlarından birini park (ön-arka)diğerinide sol kütüklükteki selektör anahtarına gidin.hepsi bu kadar.Bu arada eski sistemin daha güvenli olduğunu iddia eden arkadaşlarım olacaktır,onlar içinde önerim dinamodan gelen kabloyu kesmemelerini öneririm.sonradan takılan far düğmesi kapaşı konumda iken dinamo beslemeye devam etsin (MÜJDEMİ İSTERİM)
    valla ben bişey anlamadım hocam...

Alıntı MRYLDZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Jantın fiyatını bi sefer sormuştum 180 YTL demişti yükseliş.Bence sen balansını aldır jantın.Senin yaşadığın sorunun aynısı bende de var.Ön lastik değişti,jantın balansı alındı,ön amörtisöre yağ eklendi ama pek faydası olmadı.Ben geçenlerde lastik havalarına baktım biraz inikmiş.Bastım havayı öndeki sallanma azaldı fakat tamamen gitmedi.Şuan 16000 deyim.Bence bu sorun jantan değilde bu Durolardan kaynaklanıyor.Lastik sert olduğu için yoldaki ufak engebeleri bile aynen direksiyona yansıtıyor.
    titreme için çantayı sökün varsa, düzelir çantadan sonra bütün dengeyi çanta bozuyor

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben halen düşünüyorum...Hondayı mahkemeyede vericem oda beklemede...

hoca onu nap yap buraya at be...rapidşer bilmem ne falan artık çabala...senin kaynağın nere kılavuzu alırken...ordan alsaydık biz...pc yi alırken içinde hazır bulmadın muhtemelen...

evde kayboldu..bana lazım..makinamı tanımak için...

meto servisten istesene kullanma klavuzunu ne ugraşıcan rapid vs....

Alıntı kertenkele200 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu yedek parça fiyatlarını bilen varmı ön jant ne kadardır.benim direksiyon sürekli titreşim yapıo sorunu çözemediler yeni lastik taktılar ettiler yaptılar olmadı jant değişecek son çare balansı bozuldu çok jantta sorun var heralde
    dedimya çanta varsa yapar sök düzelir...

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    beyler simdi ben size yeni bi konu açayımm)
    bikepics konusu cbf150 modeli yok.yeni model sayıldığı için.daha doğrusu cbf150 modeli var fakat kullanıcısı az olduğu için honda modellerinde yer almıyor şimdilik.gelin hep beraber bikepics üye olalım 10-15 kişiye oluşılınca yer alması çok daha kolaylaşıcak.şu anda ben dahil 2 kişi var.:D
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    fotosunu çekip yollasana bi yaptıysan...

fiyatını hatırladıklarım güncel bir kaç parça şu...

- Ön çamurluk 76 Ytl
    - Sağ ön sinyal 25 Ytl
    - Ön fren elciği 14 Ytl
    - Hava Filtre 7 ytl
    - Buji 12 ytl

cbf 150 nin depo :371 ytl

yan granaj :95 ytl

gidon :22 ytl

cantlar 180 ytl tanesi.Aynaların tanesi 40 YTL.

aykan hallettik pcde dursun yeter...

pre_lude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xvs 650 A
    abi bu fiyatları nerden buluyosunuz varmı öyle site fln parça fiyatı yazan?

Motosikleti
    Alıntı pre_lude adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi bu fiyatları nerden buluyosunuz varmı öyle site fln parça fiyatı yazan?
    sağdan soldan arkadaşdan duyduklarım...fiyat yok...sen naptın konjöktörü aldınmı haco...nedir son durum...

pre_lude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xvs 650 A
    saolasın abicim hallettim konjektör işini.. ama sorun tam cözülmedi cok ufak bişi daha kaldı teknik bölümüne actım konu galiba bobindede sorun var :S
    ama halletcez.. sezona herşeyi halletmiş giriyim diyorum =)

Motosikleti
    Honda cbr 600f
    Geçmiş sayfalarda eminimki vardır ama 255 sayfayı kurcalamak her insan evladına geldiği gibi bana da bayağı zor geldi =)

2008 cbf'lerde fabrika çıkışı hangi tekerlekler kullanılıyor ? Nasıldır ?
    Geçen gün aramızda gizli izleyici olarak bulunun kinowski arkadaşımla gittiğimiz serviste kurye bir arkadaşla karşılaştım cbf sahibi.

"Arkadaşım yaşamak istiyorsan değiştir şu tekerlekleri, şurada yere tükürsem bu teker kayar düşersin."
    Şeklinde anlatımlı olarak uyarısı yaptı

Benim de aklımda soru işaretleri oluşturdu tabiki bu.

Evet sevgili Metehan-Cihan....vs.vs abiler döktürün bakalım yorumları
    Metehan olmayanlar da cevap verebilir

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)

Bu Konudaki Etiketler