Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o mavi innovayı satan kişi benim ustam Ergin...çok sağlam düzgün çocuktur...doğru ürün doğru satıcı...Honda servis ustasından İnnova...valla 12 den isabet...

DYLN da dediğin gibi sanki altın kaplama...herşeyi pahalı anasını sataym...

varmı şöyle yatırabilen makinayı...
    Ben fotoshopda yatırmısdım bir kere İmkanı varmı abi öyle yatırmanın.Özel bir asvalt sanırım orası yoksa hayatta yatmaz
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motoru devirli kullanınca yağ eksiltiyor normal kullanımda sorun yok ben araştırmalarımın sonucunda bunu buldum....
    enteresan bi yaklaşım...bu işte her türlü teoriye inanırım..belki inanmıycaksın ama bazen mantık dışı şeylerede inanırım...yani motora pozitif duygu verirsen sorun çıkmıyor negatif duygu verirsen sevmezsen makinayı arıza çıkarıyor...valla...manyadım gibi...

Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben fotoshopda yatırmısdım bir kere İmkanı varmı abi öyle yatırmanın.Özel bir asvalt sanırım orası yoksa hayatta yatmaz
    valla haco tekniği bilene kolay işler...ama benim aklıma yatmıyor...beceriksizlik diyelim...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Bence fotoshop değil....

Ayrıca 3 gün önce Kanal D'de çıkan Asi dizisinin çekimlerine gittim cbf150 ile...

Murat Yıldırım(Demir)ile tanıştım.......Motosikletlere karşı sempatin var heralde dedi...Bende evet motosikletsiz bir hayat düşünemem dedim....:cheryy:

Motosikletin nedir dedi?Honda dedim....gördü...güzel motosiklet dedi...tipi hoşuna gitti....

Ne motormuş şu bizim cıbıflar yaa....

Motosikleti
    Alıntı mondializzet100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence fotoshop değil....

Ayrıca 3 gün önce Kanal D'de çıkan Asi dizisinin çekimlerine gittim cbf150 ile...

Murat Yıldırım(Demir)ile tanıştım.......Motosikletlere karşı sempatin var heralde dedi...Bende evet motosikletsiz bir hayat düşünemem dedim....:cheryy:

Motosikletin nedir dedi?Honda dedim....gördü...güzel motosiklet dedi...tipi hoşuna gitti....

Ne motormuş şu bizim cıbıflar yaa....

ya güldürdün beni valla...diyalog çok sempatik...Amerikan flmlerindne kopmuş gibin...

bu herif kim diye baktım...yüzünü ilk defa gördüm valla...dizi isminide yeni farkettim..nerden buluyonuz abi bu adamları...

Allah razı olsun demek beğendi Hondayı...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eralp Terem in kim olduğunu biliyor musun?
    Motosiklet eğitim hocasıdır.

Buda öğrencilerinden olan bir bayan motosiklet kullanıcısı.
    photoshop dedi adam ya

Motosikleti
    Alıntı death adlı üyeden alıntı Mesajı göster

photoshop dedi adam ya
    Ya herkes tanırda bizim erdo biraz saftır bilmez...

Eralpin Mecidiyeköyde bir dükkanı var...artık internetde satış olayınada girdi...yolu açık olsun...en son 2007 fuarında gördüm ...sağlam çocuktur...

zaten fotoşopu kendi için söyledi...

Mesai bitmesine yakın yanlis anlıyorum kusura bakmayın

bart1969 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer 2005/yamaha ybr 125 2004(satmaktan şu ar

varmı şöyle yatırabilen makinayı...
    yazıyı okumadan önce düşerken çekilmiş zannettim.

Motosikleti
    Alıntı death adlı üyeden alıntı Mesajı göster

photoshop dedi adam ya
    Yahu elbetteki biliyorum kendisini.Hatta onun testini okudukdan sonra lamaya karar verdim motoru almaya.Fakat benim demek istediğim bukadar motoru yaırabilmek için biraz gözünün kara olması gerek diye düşünüyorum.Birde bu test Honda test pistinde yapılmış.Bildiğim kadarıyla ordaki asvalt özel bir asvalt.Yapabilirseni birde bizim yurdumun asvaltında yapında görelim Sürtünde katsayısı fazla ordaki asvaltın.Şimdi bana fizikden girdirmeyin kardeşim

gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    Alıntı mücahid adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanlız iki kere vites atması ile karşılaştım,2. vites de vites iki kere boşa kaçtı!!! 15 bin km ybr kullandım bir kere bile bu sorunu yaşamamıştım!!!

Arkadaslar biri bana bu vites atma meselesine bir yorum getirebilirmi! cbf 150 de böyle bir durum varsa cok kötü bir haber. Eger bu, seruven17 nin kullanımından kaynaklandı ise problem yok. Birde merak ediyorum nasıl bir durumdayken vites bosa gecti. Ama bu motoru alanlar da aynı problemle karsılasırsa, ilerde dünya basınıza yıkılabilir çünkü bu problemin giderilmesi demek motorun komple indirilip açılması demek. Ve iddia ediyorum hiçbir usta o motoru fabrikadan cıktığı hali ile tekrar toplayamaz. Motordan orjinal verimi alamayacaksınız hiçbir zaman. Hani bir söz vardır ya "Ucuz bir mal alacak kadar zengin değilim". Bu motorun üstü, sagı, solu, grenajı neyse de daha 14 km de bir motor vitesten atarmı yahu bu ne iş bunu hondaya da yazmak lazım bence.
    Vites atması bende 4 den 5 gecerken arada bir yapıyor fakat bana kalırsa kullanıcı hatasından kaynaklanıyor. İki zamanlı motrlar gibi ani vites degiştirip devam etmek istersn ve viteslere çok hafif basarsan yapıyor. onun disinda vites geçişlerinde gerekli zamanı ayarlayıp, biraz sert bastıgın zaman bir sorun yokk

chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    vitese sert basıcaksınız geçtiğinden emin olacaksınız yoksa bu olay olabiliyor...1-2 defa banada oldu 5'e attım biraz ilerledi 4'e düştü vites ama çok yumuşak geçirmiştim...
    sert kullanınca sorun yok

ozzy73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda deuville
    bende hiç öyle bişey olmadı ne vites ten atma nede boşa geçme ..
    jokey farkıdır bence zamanla alışılır diye düşünüyorum

Motosikleti
    Alıntı chatkut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vitese sert basıcaksınız geçtiğinden emin olacaksınız yoksa bu olay olabiliyor...1-2 defa banada oldu 5'e attım biraz ilerledi 4'e düştü vites ama çok yumuşak geçirmiştim...
    sert kullanınca sorun yok
    Vites atma olyı bendede oluyor.Biraz yumuşak geçiriyoruz sanırım 4 den 3 e 5 den 4 e böyle ototmatik vites gibi vitesler kendiliğinden geçiyor

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    enteresan bi yaklaşım...bu işte her türlü teoriye inanırım..belki inanmıycaksın ama bazen mantık dışı şeylerede inanırım...yani motora pozitif duygu verirsen sorun çıkmıyor negatif duygu verirsen sevmezsen makinayı arıza çıkarıyor...valla...manyadım gibi...

valla haco tekniği bilene kolay işler...ama benim aklıma yatmıyor...beceriksizlik diyelim...

meto eksiltiyo işte pozitif negatif bişey yok ben bunu gördüm yahu bırak toriyi meoriyi sen 1000 km de eksilen 350 gr ma bak

yav şu vitesten atma problemini 150 kere tartıştık kardeşim nazik atmayın yumurtaya dokunur gibi dokunmayın şu pedala yavvv basın cart diye geçsin(biraz yavaş basın kırılmasın)

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    böyle yatıranlarda var bizim makinayı

Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    !!iyiymiş ama tam kauçuk lastik süper asfalt...yatmasında ne yapsın..

Motosikleti

meto eksiltiyo işte pozitif negatif bişey yok ben bunu gördüm yahu bırak toriyi meoriyi sen 1000 km de eksilen 350 gr ma bak

yav şu vitesten atma problemini 150 kere tartıştık kardeşim nazik atmayın yumurtaya dokunur gibi dokunmayın şu pedala yavvv basın cart diye geçsin(biraz yavaş basın kırılmasın)
    abicim 14500 dyeim daha 50 gr eksiltmedi inan...boşalan yağım bile birebir orandaydı...hepsinde yanındaydım...artık herhalde makinadan makinaya değişiyo...

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    abicim 14500 dyeim daha 50 gr eksiltmedi inan...boşalan yağım bile birebir orandaydı...hepsinde yanındaydım...artık herhalde makinadan makinaya değişiyo...
    abi sen akıllı uslu kullanıyosun ben çok devirli kullanıyorum ya vites aralarında ve bizim buranın çıldırtan trafiğinde bide 50 c yi hesaba katarsak ben bu yağ işine normal diyorum...bu yaz ne halt yiyecez bakalım makina inşallah çatlayıp ikiye bölünmez kahrından

Motosikleti
    abi sen akıllı uslu kullanıyosun ben çok devirli kullanıyorum ya vites aralarında ve bizim buranın çıldırtan trafiğinde bide 50 c yi hesaba katarsak ben bu yağ işine normal diyorum...bu yaz ne halt yiyecez bakalım makina inşallah çatlayıp ikiye bölünmez kahrından
    istesende ne kadar maksimumda kullanabilirsinki...yani böyle yolmu var...ben halen senin düldülün fabrikadan hatalı olduğun düşünüyorum...

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    50 derece sıcaklıkta buharlaşma ve terleme yoluyla yağ eksiltmesine ok
    aama bu mevsimde yüksek bi yağ tüketmi varsa silindir saplamalarını bi kontrol etmen öneririm
    1000 km de, 350 gr nerdeyse motorun aldığı yağın yarısı demek
    çinliler bile bu kadar eksiltmiyor
    sıcak havalar inde 20/40 kullanırsan sorunun ortadan kalkacaktır, ama şu mevsimde vites geçişlerini sertleştirir haberin ola

istesende ne kadar maksimumda kullanabilirsinki...yani böyle yolmu var...ben halen senin düldülün fabrikadan hatalı olduğun düşünüyorum...
    buda bi teori
    cbf 150 lerde böyle bi sıkıntı olduğunu duymuştım belli serilerde
    segman hatasından dolayı yanma odasında sızan yağ yanıyor
    ve doğal olarak eksilme yapıyor..
    bende 2 zamanlı 100cc bi motor var o bile 1000 km de 500 gr yağ yakıyor
    4 zamanlı için aşırı bi tüketim
    GKN MOTORS

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)

Bu Konudaki Etiketler