dostum kolay gelsin valla bu parçayı değiştirmen baya zahmetli ve vakit alıcı olacak senin için...bence çamura yat servise git ses geliyor falan de garantiden rulmanı değiştirtmeye çalış...yeni rulman takacakları zamanda kendi aldığın rulmanı verirsin...böylece hem beleşe gelir hem sen yorulmazsın
aykan bende işetmedim o deftere hiçbirşey...ama garantiden dahi olsa değişen şeylerin faturasını alıyorum..elimde belge olsun diye...bilgisayar siteminde kayıtlı hepsi iste servisinden verirler...
valla vermesine verirlerde sonra ne olur böle işlerle çok uğraşmak gerek ama böle bir değişimi yapabilmek için şeytani bi varlık olmak gerek bugüne kadar bu sorunlardan değişen bi araç görmedim...bi şekilde oanylanmaz bu..sen değiştirebildinmi....zor dostum olmassa deneriz ama bişey çıkacağını zannetmem...
yani umarım sorun açmaz gerçi bir çok arkadasım kullandı 7000 km görenler var ama daha bi problemleri olmadıgını söylüyorlar
ama ne yalan söyleyeyim biraz tedirgin oldum :(
aslında bu motorun avantajı nekadar bazı şikayetlerede yol açsada zaman zaman (benim açımdan) parça fiyatları çok ucuz sayılır...
parça fiyatları bedava yaw 5 lira hava filtre 8 lira buji (kdv hariç)...
aynen öle parça fiyatları gerçekten çok ucuz mondialin bile parçaları daha pahalı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
şu an bende emanet bi cbf150 var. 3050 km.de tesadüfen yağ çubuğunu çıkardık birde baktık ki damla yağ bulaşmadı. sildik tekrar denedik hiç yağ yok. derhal konşuğa götürdüm motoru, olan yağı boşalttılar 500 gram yağ çıkmadı bile. meğer motor yağı yakmış. şimdi 4000 de motoru tekrar mutlaka getir dediler bakalım ne olacak.. iyiki almamışım bu motoru, 1 aydır düşünüyordum. innova da yine karar kıldık netekim.
4000 de bi innova var, 2000 liraya alıcam inşaallah
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
hocam motor 3050 de. 1000 yağı değişti daha ne olsun. bakım zamanı gelmedi bile.
konşukta ali usta var 4000 de gel dedi. bu arada ben motorsuzum. 2006 innova buldum. 4000 km civarı. sıfır gibi tertemiz, masmavi.. beni cezbetti kendine.. ümraniye d&b motorda çalşan bir eleman satıyor 2100 e.
şimdi düşündüm ben, 2500 e filan cbf alsam? kullananlardan memnun olmayanlar var. heryerinden arıza çıkıyor, fabrikasyon hatası v.s.
2. motorum bu, üçüncüsü dylan, ama 3500 den aşağı bulamadık, fekat onunda parça fiyatları astronomik rakamlarla anılıyor, haassaten egzost susturucu 900 ytl imiş.
italyan malı olduğu için galiba.. maden öyle orjinal lastikleri neden dünyanın en rezil markası olan irc?
şimdi ben ne alayım arkadaş iki arada bi deredeyiz. 2000 lira var 1500 lira daha bulamıyoruz. bulsam dylan alırım acımam paraya. ama 2 ay sonra ancak birikir. bu zamana kadar innova ile idare etsem satılırmı ooo?
abi bi şey soracam hepiniz yağ yakma derdinden bahsediyorsunuz!! yahu 4 zamanlı değilmi bu makina yağ eksiltmemesi lazım servisine felan sordunuzmu hiç??
Yağ eksiltmesi herkeste görülmüyor....
Bende yok mesala......Tabii kullanıma göre değişir...
bu motoru devirli kullanınca yağ eksiltiyor normal kullanımda sorun yok ben araştırmalarımın sonucunda bunu buldum....
@BİROL 78 ufak tefek burdan takip ediyoruz yaptıklarınızı
sizin kadar uğraşsam motora değişiklik yapsam 60binden önce satmam ki sizde o niyettesiniz sanırım
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)