Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    kertenkele200 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeniden cbf 150
    slm arkadaşlar bende motorumu cuma akşamı aldım üstünden inmek istemiorum gerçekten çok güsel motorumuz allah kimseye kaza bela vermesin bende 100 km yaptım 3 günde en fazla 80 yaptım ama ii bi motor kullanıcısının tavsiyesi bu rodaj süresince 80 le git genelde ve 5 te kullan dedi en ii rodaj dedi yani 60 çok az bi rakam ki e 5 te o kadar yavaş gidemiosun.gingerin dediği gibi çin malı kesinlikle almayın honda bence herkese bi fırsat sundu ve bunu değerlendirin muhteşem bi motor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    seruvenci80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 siyah
    sencer 85 ben motorumu sokakta bırakıyorum..yerim yok..aldığım önlemler

1- Direksiyonu çevirerek kilitliyorum
    2- Disk kilit takıyorum
    3- sokak direği müsaitse zincirle tekerlekten kilitliyorum
    4- Üstüne branda çekiyorum..branda hem hırsızı uğraştıracaktır hemde yağmur toz vb şeyleri engelleyecektir..

ayrıca motorum kaskolu..kaskolu olduğu halde bu kadar önlem alıyorum..bence istanbulda kasko şart..sizlerede yaptırın derim..taksitli seçenekleri var..

Rodaj olayına gelince ; ben 250. km deyim..genelde hep bildiğimiz şey motor ilk 1000 km de asla zorlanmaz,düşük devride kullanılır vs idi...birçok iyi motorcu ve motor ustası tanıdığım var..onlar bunun tam tersini söylüyorlar..eğer acemi değilsen asılacaksın gaza.ama sabit gitmeyeceksin yüksek devirlerde..belki bu teori bu tarz motorlar için geçerlidir.ben bundan önceki motorumdada ilk aldığımda hep asılmıştım,hiç boş bırakmıyordum,aralarda ara gazı vs vs..motor süper açılmıştı ve tazı gibi gidiyordu..bundada öyle yapmayı planlıyorum ve asılıyorum gaza..bu konuda fikri olanlar varsa paylaşırsa sevinirim..

buarada cbf harbi güzel makina
    GAME OVER

kertenkele200 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeniden cbf 150
    ben bakırköyün osmaniyesinde oturuorum bi mahsuru olmaz ama ben okuduum için aynı zamanda topta oynadıım için hiç boş vaktim yok ama burdanda görüşebilirz herzaman haftasonları bile çıkıp gezemiorum full doluyuz

Motosikleti
    Kısmet olursa Honda CBF 150
    Serüvenci80 cevabın için sağol.
    Tekerlekten direğe zincirliyorum demişsin bence zinciri bir yolunu bulup yerden yukarıda bir mevkiye kilitle (Gidona mesela) çünkü hırsızlar demir makasları yerden güç alıp kullanıyorlar.(Gerçi sen önlemini bayağı bir almışsın)
    Allah herkesin motorunu korusun.

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    bakın cbf 150 ye rakip gelmiş bilginize

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24756
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

hakpek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150 2006.11
    Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bakın cbf 150 ye rakip gelmiş bilginize

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24756
    teknik vverilerde belki ama görünüş..ııgg...ııgg.......
    hoşuna giden arkadaşlarda vardır belki ama saygı duyuyorum onlara...
    [B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]

egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    honda'nın zevki başka tvs'nin zevki başka ama ne demişler bildiğinden şaşma honda varken ben tvs'ye bakmam bile hem de aradaki 1.000 ytl'lik fark varken
    ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:

osmanfeza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj pulsar
    ginger devam. çoooook saol be dostum. çok güzel anlatıyorsun motoru. resimler harika. lütfen rodaj döneminde de bizi izlenimlerinden mahsur bırakma. bu arada resimlerinden bi kaçını izinsiz bilgisayarıma indirdim. hatta bi tanesi şu anda arka planda. izmirde istanbul da ki gibi çok fazla şansımız yok. mesela honda bayii bir tane. aksesuarlarda çok pahalı. senin yazdığın fiatlara burda ben çatlıyorum. yükseliş e gidip mecbur ellerinde ne renk varsa alcaz. tabi parayı bulunca!

Motosikleti
    Alıntı piyade adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    erdo2002 teşekkür ederim ilgine ama senin link inden önce benim haberim vardı ..geç kaldın biraz...
    tamam senin vardıda,başkalarının varmıydı bide gingerin varmış sanırım

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Ginger motorun çok hoş duruyor siyahı gerçekten çok tatlı motorun...Yılbaşından sora inşallah motosikletlere yeşilleneceğim...Bakalım hayırlısı neye sahip olacağım bir çok alternatif var...Para tamamlansın da motor seçmesi kolay...
    AKIN FİDAN

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    ginger kardeş siteyi mesken tuttun valla resim dersen resim, açıklama dersen açıklama oh ne iyi kendi evin gibisindensin hee, şaka bi yana açıklamaların ve resimlerin tabiki motorun süper,en kısa zaman da bende burda resimlerimi motorumu sizlerle paylaşıcam.herkeze kazasız sürüşler.
    ya arkadaşlar başka cbf 150 resmi yokmuya sizde koysanıza gingerin resimlerine bakmaktan keyif alıyoruz bi de sizinkilerine bakalım hadii bekliyoruz ...
    98 Beygir.....

Daha önceden bir kaç kırmızı fotosu koymuştum, pek yakında ben de bir toplu gösterim yapayım da biraz da kırmızısını seyredin. Topcase'de taktık, motoru kapalı garaja götürmeden biraz fotoğraflayayım da kış boyunca ilgilenenler izlesinler. Herkese keyifli sürüşler.

Hatta geçmiş sayfalardan bir hatırlatayım benimkini.

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    bende kırmızısını almayı düşünüyorum .cloud sen kışın motoru garaja mı çekicen..?
    98 Beygir.....

Motosikleti
    HONDA CBF 150 siyah
    arkadaşlar kasko fiyatları yaklaşık 400 ytl civarı..bu senelik fiyattır..çalınma deprem terör darp kaza herşey dahildir..ayrıca taksitte yapıyorlar..ben anadolu sigortaya yaptırmıştım...

kaskosuz binmeyin,canınız yanmasın...

pardon ankara sigortaya yaptırmıştım..yanlış yazmışım
    GAME OVER

Alıntı CİHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende kırmızısını almayı düşünüyorum .cloud sen kışın motoru garaja mı çekicen..?

Garaja çekip bırakmayacam tabii, kışın da iyi havalarda ziyaret edecem motorumu. Ama bir kaç gün sonra arkadaşımın kapalı garajına götürecem (şu an açık otoparkta, branda ile duruyor) ve artık bir hafta 10 günde bir gibi periyodlarda bineceğim. (havalar müsaade ettikçe)

piyade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar bu gün (pazartesi ) ilk zincir temizleme ve 3 .zincir yağlama faliyetini gerçekleştirdim , 1000 km den sonra zincir i gaz yağı ve bir boya fırçası yardımıyla iyice temizleyin ve uygun bir sprey yağ ile güzelce yağlayınız yağlamayı 500 km de bir mutlaka zincir i ise temizlemeyi her 1000 km de mutlaka yapın.
    selamlar.

egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    işte kırmızı prensesim benim

ilk sıfır hali bayideki

ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:

piyade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yakışır kardeşime ...

Motosikleti
    HONDA CBF 150 siyah
    302. km..sorunsuz..yollardayım
    GAME OVER

Motosikleti
    485km yi yaklaşık olarak 35 milyonamı gittin?ginger.Öyle bir miktara denk gelmesi lazım dimi masrafın Ben öğrenci olduğumdan masrafa bakarım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler