Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    edoxk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xl 1000 varadero bmw 650 gs vtsrm 650 xt660
    arkadaşım bende sürati yetmediği için cbf150 yi sattım cbf 250 aldım çok zor temizini bulmak ama memnunum hızı tam istediğim gibi cbf150 nin tek eksiği hız gerisi süper
    DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    KROSS 250
    edoxk onu bende biliyomda eldekini deyerlendirmek lazım ben birazdaha arştırım 250le kapısırız bakam ben daha fazla hız nası olur diye ugrasıyom avrupada 150 dedirtiyolar biz niye yapamıyoz
    sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Resimi görmek için tıklayınız

bu makinada bir arkadaşın 3000 de yağ kaçırıp 100 grda yağ eksiltmiş...inşallah başınıza gelmez...can sıkıcı bir dueum...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    yaz bi gelsin baktım olmadı zaten satmayı düşünüyorum satarım gitsineyer 800 km de yağ kalmayacaksa motorda nerden kaçıyo anlamadım silindir conta monta değişti akan sızan biyer yok.....ama ben biliyorum aslında yüksek devirler sanırım sorun..

Motosikleti
    Alıntı kawaer5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aykan , arkadaşın motor blok sorunun dan ben de de oldu,
    fark eder etmez 7500 km de sattım...hiç uğraşmadım.
    benim fikrime göre motosikleti limit üstü kullanığımız zaman iki blok arasındaki conta aşırı ısınmadan zarar görüyor , yağ sızıntısı mutlaka bu sebebten .
    Bu sorun benim kullanma şeklimden %90 ihtimal ,
    Kullandığım en güzel en güvenilir motosiklet ti.
    hala toz kondurmam çok güzel konforlu bir motosiklet ...
    bütün yeni başlangıç yapan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.
    ömürlük motosiklettir.(limitleri dahilinde kullanılırsa)

yeni alacak ve almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem mete-han arkadaşımızın tavsiye ve önerilerini dinlemeleridir .

Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaz bi gelsin baktım olmadı zaten satmayı düşünüyorum satarım gitsineyer 800 km de yağ kalmayacaksa motorda nerden kaçıyo anlamadım silindir conta monta değişti akan sızan biyer yok.....ama ben biliyorum aslında yüksek devirler sanırım sorun..

burada bazı itiraflar var...itiraf.com olmuş burası...

eyvallah kawacan...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    mete abi bu cbf 150 liyi 2. el alırken nelere dikkat etmek lazım mesela yukarda yağ kaçıran veya yakan motoru nasıl anlarız ??? nerelerine bakarız ??
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

Motosikleti
    Alıntı bur-k@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete abi bu cbf 150 liyi 2. el alırken nelere dikkat etmek lazım mesela yukarda yağ kaçıran veya yakan motoru nasıl anlarız ??? nerelerine bakarız ??
    haco anlayamazsın...çünkü sendne çönceki kullananın nasıl kullandığını bilemezsin...piyango diyelim artık...o yüzden 2.eldede ziyan makinalarla karşılaşabilirsiniz...

ha şasi nosu verirseniz ben Honda veri kaynaklarımdan kazalımı kazasızmı değişeni nedir diye inciğine boncuğuna bakarım...başka çara yok...

Motosikleti
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haco anlayamazsın...çünkü sendne çönceki kullananın nasıl kullandığını bilemezsin...piyango diyelim artık...o yüzden 2.eldede ziyan makinalarla karşılaşabilirsiniz...

ha şasi nosu verirseniz ben Honda veri kaynaklarımdan kazalımı kazasızmı değişeni nedir diye inciğine boncuğuna bakarım...başka çara yok...
    bir yandan para biriktiriyorum bir yandan da okuyorum ikinci el alıcam bakımları tuzlu olmasın uzun yola gelsin (bu yüzden cbr 125 de tercihler arasında) böyle bişi düşünüyorum . ybr 125 , cbr 125 , cbf 150 , cbf 250 bazen hyo gt 250 de geçmiyo değil ha bide gt 250 r kullandım yok ya altımda cruizer var gibi hissettim rölantide neyse honda alırsam eğer sana danışırım mutlaka

unutmadan 200 - 250 lik maxi scooter lara ne dersin abi ? onlarda da bakım tuzlu olur mu ?
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

Terrorizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 600f
    Supersportlar ile uzun yolda rahat edemezsin birader o yuzden cbr ile gt250r ı çıkart bence
    ★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★

Motosikleti
    uzun yol derken en fazla 400 km ya 800 cc dewoo tico ile hiç durmadan antalya ya gittim geldim ve kimse uzun yola geleceğini düşünmüyordu inanmazsın ama yolda 120 nin altına düşmedi tico kuş grubu ve diğer muadillerini tokatlaya tokatlaya gittiğimi bilirim. neyse küçük cc sorun değil pek ben her şekilde alırım yolumu sadece öğrencilik bitene kadar cebime fazla gedik açmasın yeter

Motosikleti
    bir yandan para biriktiriyorum bir yandan da okuyorum ikinci el alıcam bakımları tuzlu olmasın uzun yola gelsin (bu yüzden cbr 125 de tercihler arasında) böyle bişi düşünüyorum . ybr 125 , cbr 125 , cbf 150 , cbf 250 bazen hyo gt 250 de geçmiyo değil ha bide gt 250 r kullandım yok ya altımda cruizer var gibi hissettim rölantide neyse honda alırsam eğer sana danışırım mutlaka

unutmadan 200 - 250 lik maxi scooter lara ne dersin abi ? onlarda da bakım tuzlu olur mu ?
    valla ismet diyelim kısmet olsun...Huzur Maxılerde...sürmeyen bilmez...rüzgar maxı scooterla hissedilir...

Motosikleti
    mete abi hissedilir de bize önerceğin marka model yok mu ?

Motosikleti
    mete abi hissedilir de bize önerceğin marka model yok mu ?
    abi topik aç...bütçe yaz marka sempatilerini yaz orda yazışalım...

burası yeri değil...

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Alıntı woxter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkeze iyi aksamlar bendeki cbf düz yolda bu akşam denedim ve 110 gecemedim motora ben napmalıyım ya bi yardım cı olun arkadaşlar ve performas egzos u deneyen oldumu nasıoluyo sizce . eskisehirde yaptıra bilcegim biyer varmı bildiginiz cevap içim şimdiden sagolun
    Dostum.....Bende hiç değişiklik yok düzde... 120 civarı yapyoo

Heralde rodajı düzgün yapamdın be kardeş.........

Bayır aşşağı inerken.........130 dahası yok kesicii var çünkü.....

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    12000 bakım yaklaşıyor motorda 2-3 problem var başkada bişey yok bu motoru almak isteyen arkadaşlara nekadar kötü örnek olsanda çok samimi söylüyorum piyasada hondadan başka alternatif yoktur bu tamamen kullanım tarzıyla alakalı bir durum cbf 150 sizi üzmez demicem o sizin kullanım tarzınıza bağlı hele benim gibi trafikte asabi son gaz vites değiştiriyorsanız ve daha neden gitmiyo bu deyip kavga ederseniz motorla bu alet sizi üzer..

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi topik aç...bütçe yaz marka sempatilerini yaz orda yazışalım...

burası yeri değil...

bugüne kadar hondadan daha dayanıklısını görmedim ama sen istersen başka önerebilirsin...

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Zaten şehirler arası yolda motosikletlerin maksimum hızı 70'dir..

Otobanda 80'dir....Yönetmelik böyledir...

Kaldıki cbf150...120 yapıyor...Zaten bu motorla 100km/h ile giden bir aracı rahat sollarsınız.....Daha ne anlamadım....Yanlışmıyım?....

ozzy73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda deuville
    benim eski motor 90 ı geçmezdi hiç şikayet etmedim kaldıki 115km hız honda ....

Motosikleti
    KROSS 250
    izzet sagol kardeş 3200km redeyim 4000 bakımını yaptırıyım tekrar bidaha denicem arkadaşlar her fiteste kaçı gördugunuzu yazarmısınız ve bu motor açılımını kaç km tamamlar
    sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com

ulkumuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RS 151
    Honda cbf 150 sahipleri size bi sorum olacak tam 10 puan değerinde
    Bu motor un 100 km de lt olarak yakı tüketimi nedir ?
    öteki forumalrda çok sallamışlar yalan yanlış ölçümler vardı.... kimisi 2 demiş kimisi 3.5 yaktım demiş kafam karıştı bunun ortası ve gerçeği nedir ?
    Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder

Terrorizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 600f
    Sordugum herkes ortalama kullanimda 3 litre dedi
    ★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)

Bu Konudaki Etiketler