arkadaşım bende sürati yetmediği için cbf150 yi sattım cbf 250 aldım çok zor temizini bulmak ama memnunum hızı tam istediğim gibi cbf150 nin tek eksiği hız gerisi süper
arkadaşım bende sürati yetmediği için cbf150 yi sattım cbf 250 aldım çok zor temizini bulmak ama memnunum hızı tam istediğim gibi cbf150 nin tek eksiği hız gerisi süper
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
edoxk onu bende biliyomda eldekini deyerlendirmek lazım ben birazdaha arştırım 250le kapısırız bakam ben daha fazla hız nası olur diye ugrasıyom avrupada 150 dedirtiyolar biz niye yapamıyoz
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
Resimi görmek için tıklayınız
bu makinada bir arkadaşın 3000 de yağ kaçırıp 100 grda yağ eksiltmiş...inşallah başınıza gelmez...can sıkıcı bir dueum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yaz bi gelsin baktım olmadı zaten satmayı düşünüyorum satarım gitsineyer 800 km de yağ kalmayacaksa motorda nerden kaçıyo anlamadım silindir conta monta değişti akan sızan biyer yok.....ama ben biliyorum aslında yüksek devirler sanırım sorun..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
mete abi bu cbf 150 liyi 2. el alırken nelere dikkat etmek lazım mesela yukarda yağ kaçıran veya yakan motoru nasıl anlarız ??? nerelerine bakarız ??
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
haco anlayamazsın...çünkü sendne çönceki kullananın nasıl kullandığını bilemezsin...piyango diyelim artık...o yüzden 2.eldede ziyan makinalarla karşılaşabilirsiniz...
ha şasi nosu verirseniz ben Honda veri kaynaklarımdan kazalımı kazasızmı değişeni nedir diye inciğine boncuğuna bakarım...başka çara yok...
bir yandan para biriktiriyorum bir yandan da okuyorum ikinci el alıcam bakımları tuzlu olmasın uzun yola gelsin (bu yüzden cbr 125 de tercihler arasında) böyle bişi düşünüyorum . ybr 125 , cbr 125 , cbf 150 , cbf 250 bazen hyo gt 250 de geçmiyo değil ha bide gt 250 r kullandım yok ya altımda cruizer var gibi hissettim rölantide neyse honda alırsam eğer sana danışırım mutlaka
unutmadan 200 - 250 lik maxi scooter lara ne dersin abi ? onlarda da bakım tuzlu olur mu ?
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Supersportlar ile uzun yolda rahat edemezsin birader o yuzden cbr ile gt250r ı çıkart bence
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
uzun yol derken en fazla 400 km ya 800 cc dewoo tico ile hiç durmadan antalya ya gittim geldim ve kimse uzun yola geleceğini düşünmüyordu inanmazsın ama yolda 120 nin altına düşmedi tico kuş grubu ve diğer muadillerini tokatlaya tokatlaya gittiğimi bilirim. neyse küçük cc sorun değil pek ben her şekilde alırım yolumu sadece öğrencilik bitene kadar cebime fazla gedik açmasın yeter
mete abi hissedilir de bize önerceğin marka model yok mu ?
12000 bakım yaklaşıyor motorda 2-3 problem var başkada bişey yok bu motoru almak isteyen arkadaşlara nekadar kötü örnek olsanda çok samimi söylüyorum piyasada hondadan başka alternatif yoktur bu tamamen kullanım tarzıyla alakalı bir durum cbf 150 sizi üzmez demicem o sizin kullanım tarzınıza bağlı hele benim gibi trafikte asabi son gaz vites değiştiriyorsanız ve daha neden gitmiyo bu deyip kavga ederseniz motorla bu alet sizi üzer..
bugüne kadar hondadan daha dayanıklısını görmedim ama sen istersen başka önerebilirsin...
Zaten şehirler arası yolda motosikletlerin maksimum hızı 70'dir..
Otobanda 80'dir....Yönetmelik böyledir...
Kaldıki cbf150...120 yapıyor...Zaten bu motorla 100km/h ile giden bir aracı rahat sollarsınız.....Daha ne anlamadım....Yanlışmıyım?....
benim eski motor 90 ı geçmezdi hiç şikayet etmedim kaldıki 115km hız honda ....
izzet sagol kardeş 3200km redeyim 4000 bakımını yaptırıyım tekrar bidaha denicem arkadaşlar her fiteste kaçı gördugunuzu yazarmısınız ve bu motor açılımını kaç km tamamlar
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
Honda cbf 150 sahipleri size bi sorum olacak tam 10 puan değerinde
Bu motor un 100 km de lt olarak yakı tüketimi nedir ?
öteki forumalrda çok sallamışlar yalan yanlış ölçümler vardı.... kimisi 2 demiş kimisi 3.5 yaktım demiş kafam karıştı bunun ortası ve gerçeği nedir ?
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
Sordugum herkes ortalama kullanimda 3 litre dedi
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)