yok bunla paten falan gibi aktivite planlarım varyav erdo ben yazın deli oluyorum trafiğe bide bizim caddeleri sokakları gör daracık kaçsan kaçamassın sıyrılamassın...çile yavv sorma..
sen kafayımı yedin zeytinyağının kilosu kaçpara
en iyisi aymar veya lorenzonun yağı.....
valla serviste severler beni...belki kıyak yapılmıştır...ben anlamadığımdan benim için düşünürler orda...sizden iyi olmasın servisle ahbabız...bide ben 2000 de bir yağ değiştiriyorum...normalmi bu...
sağol alper...
senin makina bu sene bu yaz bakalım napcak...coşkuyu vercekmi sana ayki...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ben 8000 km değiştiriyorum.... Çıkan yağı incelediğimde hala yapışkanlığından birşey kaybetmediğini farkettim...Ve motordan gelen şıkırtıları büyük ölçüde azaltıyor.......
Diğerlernden aşırı pahalı değil.... Mesela mete 17 ye almış...normalde 25... Ama ben 20 den aldım....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
abi nası yani ya..???? 8000 mi valla bizim cbf ler 3000 ne gelmeden 1 gr yağ bırakmaz makinada şu yağın marka modelini bi yazın merak ettim pls..
yok be abi bisiklet sürmeyi bırakalı epey oldu.....cbr 125 mi eyvah topiğe cbr cılardan biri bakmaz inşallah....yoksa topa koyarlar beni....şaka maka racing severim ama asla tarzım değil büyüğüde küçüğüde....onların yeri pistler.....büyüğününde küçüğününde....valla istesem giderim istediğim ödeme şekli ile 600 cc bile alırım serviste satışta kanka ama ben düşünmüyorum...150 cc yi satar gene 150 alırım...gerek yok...ama arabada m3 ü tek geçerim....
herkeze selam regaldi rebel di oydu buydu derken hepsinden vazgeçtim yarın gidip istoç honda dan siyah cbf 150 alıcam heralde öbür gün teslim alırım..
tüm motorculara kazasız belasız sürüşler.DİKKAT!!!!!
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
mete han abııııııııııııııı yarın alıcam cbr ımı artık ıı dıleklerını beklıyorum
carpe diem
uğraşmayın la adamla gaz verip durmayın
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)