iyi fena olmamış jantları boyatmayı düşünüyorum bende siyah maviyle iyi olur herhalde, 11100km geldim su aralar tek sıkıntım ön camdan gelen cızırtı neyaptıysam engelleyemedim...
iyi fena olmamış jantları boyatmayı düşünüyorum bende siyah maviyle iyi olur herhalde, 11100km geldim su aralar tek sıkıntım ön camdan gelen cızırtı neyaptıysam engelleyemedim...
bende 11bin küsürdeyim benimde tek sıkıntım önden gelen cızırtı...aykan valla izmirde olsan benim motoru kullanıyon sanıcam herşey aynı
motorcu48 resimleri bekliyoruzzz
a banus kardeşim motorun güzelde ama o lastikleri değiştir çok üzülürsün sonra..[/QUOTE]
şuanda lastikte ıslak zeminde acayip bi şekilde kaymasından başka bi sorun yok olduğu an aklımda zaten 4450km deyim
http://img266.imageshack.us/img266/230/silindirqa6.jpg
bu makina 3.000 km de keçe patlamış...100 grda yağ eksiltmiş...kötü sinyaller bunlar...hemde kışın yapmış bunu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
jantları nerde nasıl boyatıyosunuz ?
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bana da sprey ile boyanıms gibi geldi cunku felaket parlıyodu =) tekerleri sokerek mi yaptın bunu yoksa diger yerlere bez fln baglayıp takılıyken mi ?
aslında orjinal kalması daha iyi olur ne ile boyarsan boya zamanla kabarıp atacak çünkü jantlarımız aliminyum döküm olduğu için içerden oksitlenmeler olacak ve boya kabaracak bunu da bile bile yaptım
bide sprey boyaları yabana atmayın çok kalitelileri var ayrıca resimler gece çekimi hava tamamen kararık olduğu için flaştan kaynaklı parlama var yoksa boya mat siyah
tekerleri söktüm lastiklere dokanmadım yanaklarıyla beraber boyadım çokta hoşuma gitti
Oksitlenme olayı maruz kaldıgı yagmur nem vs gibi kriterlere gore degisecek olsa da ne kadar surede kendini gosterir sizce?
bunu zaman gösterecek bir hafta oldu boyayalı kabarmalar olursa haberdar ederim sizi
uc bes haftada atacaksa o boya motoru atalım bence cope...
ARKADAŞLAR ACİLLLLL
CBF 150 arka dişli.....
standardı 40 diş ...
kaç dişli almalıyız birazdaha hızlı gitmesi için ?
istanbulda nerelerde bulabiliriz ?
fiyat?
teşekkürler.....!!!
standartı 40 mı 42 mi unuttum da 38lik arttırıyodu max hızı
38lik dişli olduğundan loglara bakarak emin oldum. Cihan nickli abimiz sana ayrdımcı olacaktır ama bu saatte nesi acele onu da anlayamadım... Istanbulda Cihan abi temin ediyo..
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)