Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Şubat 2008, 20:57
ne bu laubalilik neler oluyo buralarda metehan nerdesin topik dağıtmış şanzumanıherneyse bugün öncama bant uyguladım lenet cızırtıyı kesemiyorum yüksek devirde cızırtı var birileri ybr iyi demişiyidir nası bilirdiniz hesabına göre sattım ybr yi ama şunu belirteyim üzerindeki malzeme kalitesi cbf den daha üstün krank bölümü hariç bilye dağıtıtıyor ybr lerin yeni versiyonları ben 5000 bindim sattım fena motor değildi cbf le 90 la döndüğüm virajı ybr yle dönmem imkansızdı yol konforu olsun yol tutuş olsun cbf derim ybr de fena değil ama..
Reklamlar
-
16 Şubat 2008, 20:59
aykan adlı üyeden alıntı
ne bu laubalilik neler oluyo buralarda metehan nerdesin topik dağıtmış şanzumanı
herneyse bugün öncama bant uyguladım lenet cızırtıyı kesemiyorum yüksek devirde cızırtı var birileri ybr iyi demiş
iyidir nası bilirdiniz hesabına göre sattım ybr yi ama şunu belirteyim üzerindeki malzeme kalitesi cbf den daha üstün
krank bölümü hariç bilye dağıtıtıyor ybr lerin yeni versiyonları ben 5000 bindim sattım fena motor değildi cbf le 90 la döndüğüm virajı ybr yle dönmem imkansızdı yol konforu olsun yol tutuş olsun cbf derim ybr de fena değil ama..
abi valla kims ebişey yazmıyor bende uyuz oldum...yazasım yok yine...
onadamı el attın aykanım...abi senin tezgahtan geçmeyen makina kalmamış...seni büyük makinada düşünemiyorum...
2.gün transalpin pistonları ele alıp gezersin tamirci tamirci...bide abi bunlar dandik mal dersin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
16 Şubat 2008, 21:34
-
16 Şubat 2008, 21:48
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
16 Şubat 2008, 22:04
mete_han adlı üyeden alıntı
dostum bendede 2004 ekiminde vardı...kış sezonu...ilk çıkanlardan kaptım...uyuz oldum...debriyajda sorunlar çıktı sattım...
seni okutucam ben üfleticem...başka çara yok...
motor dayanmiy sene..
aslında buradaki olay motorun görüntü olarak diğer insanlarında dediği gibi özellikle motordan anlamayan birine sorarsan ybr nin özellikle siyahın çok gösterişli oldugu durum böle olunca rüzgardan çocuklara kadar kıskançlık yarattığı kesin..
-
17 Şubat 2008, 09:05
abiler ben yamaha kullanmadım,
emme 5 aydır cbf150 kulanıyorum,
memnunum bazı modifikasyonlardan geçirdim,
biraz kişiselleştirdim. tam süper oldu,
bide devir saati olsa idi daha da tam süper olurdu
herkese;kazasız,belasız,
özgürlüğe doğru iyi yolculuklar...:bounce:
-
17 Şubat 2008, 13:02
asimavi adlı üyeden alıntı
abiler ben yamaha kullanmadım,
emme 5 aydır cbf150 kulanıyorum,
memnunum bazı modifikasyonlardan geçirdim,
biraz kişiselleştirdim. tam süper oldu,
bide devir saati olsa idi daha da tam süper olurdu
yatığın modifiyeler ne tür paylaşırsan seviniriz..
-
18 Şubat 2008, 01:34
Selamlar ahali,
Yoğunluk nedeniyle artık buralara pek uğrayamıyorum, kusuruma bakılmaya. Yeni motor alıyorum inşallah (duyururum onu da buradan ), o yüzden eski motor satışa çıktı. Tanıdığınız ettiğiniz soran eden olursa, veya bizden almak isteyen birileri, buyrun ilk gözağrım CBFimin ilanı...
http://www.sahibinden.com/5000_kmde_...XQQdisplayitem
Ha bu arada, fotoğraf bizim forumdan bi arkadaşa ait sanırım, kusura bakmayın fotoğrafını çekmeye vakit bulamadım. Dışarda kar sis fırtına ne ararsanız var, çıkılmıyo.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
18 Şubat 2008, 11:42
st_erdogan adlı üyeden alıntı
Selamlar ahali,
Yoğunluk nedeniyle artık buralara pek uğrayamıyorum, kusuruma bakılmaya. Yeni motor alıyorum inşallah (duyururum onu da buradan
), o yüzden eski motor satışa çıktı. Tanıdığınız ettiğiniz soran eden olursa, veya bizden almak isteyen birileri, buyrun ilk gözağrım CBFimin ilanı...
http://www.sahibinden.com/5000_kmde_...XQQdisplayitem
Ha bu arada, fotoğraf bizim forumdan bi arkadaşa ait sanırım, kusura bakmayın fotoğrafını çekmeye vakit bulamadım. Dışarda kar sis fırtına ne ararsanız var, çıkılmıyo.
ya resimde önemli değilde motorun tipi mobilet diyo ya cbf 150 mobiletmi
-
18 Şubat 2008, 19:04
st_erdogan
Dostum motoru satıp ne almayı düşünüyorsun?
Sadece internetten ilan verme bunlunması çok zaman alır
Saygılar...
-
18 Şubat 2008, 19:38
slm arkadaslar bır sorum olacak
motorda orta hızda gıderken jıkleyı cektıgımde motor hemen cekısten dusuyo kafama takıldıda bana normal gıbı gelmedı ama bu normal bırseymıdır yoksa bır arızamı...yardımcı olursanız sevınırım...
-
18 Şubat 2008, 20:20
xapraz adlı üyeden alıntı
motorda orta hızda gıderken jıkleyı cektıgımde motor hemen cekısten dusuyo kafama takıldıda bana normal gıbı gelmedı ama bu normal bırseymıdır yoksa bır arızamı...yardımcı olursanız sevınırım...
Dostum sen jigleyi cruise controlmu sandın yaa...
Bişeyi yoktur motorunun merak etme...
-
18 Şubat 2008, 20:45
Tabii ki çekiş düşer.Çünkü jikle karbüratörde gerçekleşen hava yakıt karışımını yakıt fazla olacak şekilde değiştirir.Bu da motosikleti boğar ve daha fazla yakıt yakmasına neden olur.Bu yüzden jikle açıkken gaz vermemeliyiz.Yani çektiğin sıkıntı bu yüzdendir.
-
18 Şubat 2008, 22:05
mondializzet100 adlı üyeden alıntı
st_erdogan
Dostum motoru satıp ne almayı düşünüyorsun?
Sadece internetten ilan verme bunlunması çok zaman alır
Saygılar...
Yerine GT 250 Comet alıyorum inşallah. Bu arada başka nerde ilan verebilirim
Teşekkürler...
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
18 Şubat 2008, 23:56
-
19 Şubat 2008, 08:06
st_erdogan adlı üyeden alıntı
Yerine GT 250 Comet alıyorum inşallah. Bu arada başka nerde ilan verebilirim
Teşekkürler...
Güzel seçim tebrikler...
gittigidiyor.com/motosikletpazari.com bu sitelere verebilirsin...
motosiklet.net e de vermeyi unutma
-
19 Şubat 2008, 11:39
mete_han adlı üyeden alıntı
kanka seni döverim...
la oğlum nerene battıda hareket halinde jigle çekiyon...tee Allamm yaa...
sür düzgünce motörünü işte...
aha bi zopalık daha var burada...haci cav cav kim girdi aklına...
şikerim bi gelsene yanıma sen...
dön bakem Çankayaya doğru...
ya abi manyakmısın sen...çığmı düştü üstüne...gt cometde nerden çıktı ya...elinde patlayacak...artık makina Kanuniye geçti..bak Kanuni servislerinde sürünürsün fuardan sonra netleşecek bu işler...yapma abi aman diyim...bekle...alalaı kaç ay olduki..
ya abi ben size ne anlatmadım ne paylaşmadımda bunlara karar verdiniz...yani ne sordunuzda anlatmadım doğru yolu göstertmedim...
zopamı getirin biriniz...
neyse takıl kafana göre...sonra ağlıycan mendil verirsem garagtersizim...
meto sana ne diyim ben bu kanuni işi kötü oldu ama hyosung zaten iyi bi marka sayılmaz benim bi kaç arkadaşımda var memnun değil motorun heryerinde ses var yedek parça vs vs kanuni oldu zaten ....
-
19 Şubat 2008, 12:27
jikleyi tam çekmiyosundur kardeş bence problem bu haa problem jikleyi tam çektiğin halde de devam ediorsa karbürütörde sorun var derim
-
19 Şubat 2008, 13:46
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
20 Şubat 2008, 01:32
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)
Bu Konudaki Etiketler