Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    innova cup türünde değil dünyada motor türünde en dayanıklı ve sağlam ilk 5 içindedir önceki nesillerinde olan c90 lar gibi. Şu 0,3 mm neyin nesi ya .. sekman piston karıstırmış birisi bi sor bakalım sende araştıralım..
    valla aykanım bende anlamadım...herkes bişiler uyduruyor işkembeden...ilan sahabı 4000 gaymeye sayıyorum dedi...ne yaptı Allah bilir...bilenlere sormalı bu işi...servise sorsan ya sallıcak yada yok öle bişey dicek...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    Dediğinizi sahibinden.com'daki CBF150 ikinci el ilanlarında biri yazmıştı. Bütün CBF150'lerde bu sorun var falan diyodu...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla benimki 13 000 i devirdi...ilk günkü gibin çalışıyo...Allah marş motorunun yokluğunu göstertmesin kimseye...tozunu aldık sadece...

2 yılı geçtimi makine...makina piyasaya çıkalı daha 2 yılı geçmediki garantisi bitsin...paran çokmuş dostum...ayaküstü hemde...

Motorun ilk sahibiyim tüm bakımları yükleliş honda servisinde yapıldı..her hafta bakım ve temizliği yapılmış olup boya koruyucusla korundu.. motorda cizik yok yalnızca ön çamurluğun yan tarafında tırnak ucu kadar bir çizik var...12/07/2007 tarihli trafiğe çıkış. kurye motoru değildir işe gidip gelmek için kullanıldı.

kullanan markadaslar bilir belki bu motorların üretiminde pistonun yağ sekmanı 0,3 mm küçük üretildiği için motordan piston sesi geliyordu.. fakat honda silindir piston sekman yani motoru komple değiştirip sıfırladı su an motor ilk aldığım gün gibi.sıfır oldu. yani hataları onardı. honda cbf 150 lerin hemen hemen hepsinde var bu problem...

http://www.sahibinden.com/full_cbf_1...XQQdisplayitem

bir satış ilanında buna dikkat ettim...ilk defa duyduğum bir şey...motordan gelen seslerin açıklaması olabilirmi...Özellikle CİHAN dostum sen bir açıklama yap lütfen...

şu kişi olabilirmi sayın KİMİ................
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

aspuzu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 250
    arkadaşlar motora genelde yalnız biniyom malum bizim moturunda amasörü üç kademeli şu an normalde onu en yumuşağa nasıl alırız bi iki kez denedim çok sert bi yeri kırarım die korktum fazla zorlamadım.....yumuşatmak için ne yapmam gerenk.....yardımcı olan arkadaşlara teşeküürler....

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu kişi olabilirmi sayın KİMİ................
    Pardon.

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    Alıntı aspuzu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar motora genelde yalnız biniyom malum bizim moturunda amasörü üç kademeli şu an normalde onu en yumuşağa nasıl alırız bi iki kez denedim çok sert bi yeri kırarım die korktum fazla zorlamadım.....yumuşatmak için ne yapmam gerenk.....yardımcı olan arkadaşlara teşeküürler....
    selenin altında ay anahtar var onu al amortisöre bak üzerinde delikler ve ok işareti olacak o deliklere tak ve ok yönüne doğru çevir istediğin kademeye ayarla

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı aspuzu adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bence fazla oymama bu ayarla ben en sert vaziyette kullanıyorum ve bugüne kadar ancak 2 kademe ayarlayabildim daha fazlasını yapamadım 11000 km boyunca çok sertleşmiş anahtarıyla heman olmak lazım ayarlamak için ama ben hard kullanıyorum sertliği ve yükseklği hoşuma gidiyor motor daha yüksek duruyor arka kısmı ve benim gibi 85 kiloysanız ve bi agır arkadaşınız daha oturursa tam oluyor çökmüyor motor daha rahat gidiyor ama fazla ellemeyin anahtarla biyerinizi sakatlayabilirsiniz dikkat edin ayarlarken!!ayar zaten gösteriyor oklarla hard-sert soft-yumuşak

Motosikleti
    YAMAHA XJ6N
    hondayı boşveri alın benm motordan cin deil birazilya ybr 150 2008 hiç gordunuzmu turkıyede tek

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı erdal3323 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hondayı boşveri alın benm motordan cin deil birazilya ybr 150 2008 hiç gordunuzmu turkıyede tek

sen topikleri karıştırdın herhalde fena değilmiş ama o ring zincirmi bu ben pek benzetemedim..

Motosikleti
    YAMAHA XJ6N

yok karıstırmadım siz hiç bu modelini gördünüzmü yamaha ybr 150 bu

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    ithalatı duran cg 125 e benziyor bu motor tip olarak bizdeki güncel ybr ile fazla alakası yok gibi kaç model bu brezilyaysa cg 125 de brezilyada üretiliyordu ortak palatform olabilir...

Motosikleti
    YAMAHA XJ6N
    oring zincir deil bunun bi baska adı vardı ama su an aklıma gelmior

hayır bu 2004 ybr 150 turkıyede yok zaten bunda mersinde var oda bende sadece;)

bu 13.5 bg gucunde alımınyum jant bu modeli sınırlı sayıda uretildi o yuzden turkıyede cok kısde yok

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    oring zincir deil bunun bi baska adı vardı ama su an aklıma gelmior

hayır bu 2004 ybr 150 turkıyede yok zaten bunda mersinde var oda bende sadece;)
    ön freni diske çevirmeni öneririm zinciride o ring yap güzel olur...

Motosikleti
    YAMAHA XJ6N
    motorun orjinalı bu bunun disk yapmama gerek yok frenlerin tutusu cok ii disci aratmıyr hatta daha ii diebilirim balatalar nifin marka

ustunde zncirler kbc marka belki duymussundr!'!!

sendedemı ybr 125 var? yoksa oncedenmi vardı?

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125

yok karıstırmadım siz hiç bu modelini gördünüzmü yamaha ybr 150 bu
    iyide avatarında neden ybr 125 k yazıyor.
    vena yakalandın valla.
    98 Beygir.....

chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    benim motorda bu sesten şikayetçi oldum diye 5000de değişmişti zaten forumu takip edenler bilir...
    motoru 110u zorlasamda geçmiyo diyenler vardı...karbüratörü bi temizletin motorun gaz yemesi değişecektir

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    [QUOTE=erdal3323;952955]motorun orjinalı bu bunun disk yapmama gerek yok frenlerin tutusu cok ii disci aratmıyr hatta daha ii diebilirim balatalar nifin marka

ustunde zncirler kbc marka belki duymussundr!'!!

sendedemı ybr 125 var? yoksa oncedenmi vardı?

-evet bendede ybr vardı 5000 km binip sattım fena motor değildir ybr ama sendeki daha sağlam kıymetini bil..

Alıntı chatkut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim motorda bu sesten şikayetçi oldum diye 5000de değişmişti zaten forumu takip edenler bilir...
    motoru 110u zorlasamda geçmiyo diyenler vardı...karbüratörü bi temizletin motorun gaz yemesi değişecektir
    hangi ses dostum bu ben anlayamadım

Motosikleti
    Honda Dylan 150

Ybr mi salla gitsin_
    İstersen bendeki 125cc honda innova ile yarışabiliriz.
    Ybr hayallerimi yarıda bırakan bir motordur.
    Cbf150 ise rahatlığın kralı bana göre...

chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hangi ses dostum bu ben anlayamadım
    cızırtı dostum sendede vardır kesin

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı chatkut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cızırtı dostum sendede vardır kesin
    olmazmı sende olurda bende olmazmıön camdan geliyor benim ses,bi izalasyon uygulaması yapıcam cam ile birleşim noktaları arasında milimetrik bölge yapıyor bu sesi kesmenin yolu çift taraflı bant uygulaması yapmak deneyip haberdar ederim

Alıntı mondializzet100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ybr mi salla gitsin_
    İstersen bendeki 125cc honda innova ile yarışabiliriz.
    Ybr hayallerimi yarıda bırakan bir motordur.
    Cbf150 ise rahatlığın kralı bana göre...
    aslında fena değildir ybr ama siyah rengi heryerde dikkat çeker benimde ybr nin başına gelenleri anlatsam.....önce çocuklar çizdi boyattım sonra bırandayla 2 defa yeri öptü sonra krank bilye sorunu ön fren merkez arızası sattık 5000 km binmeden cbf daha rahat ancak ybr nin dış aksamı daha kaliteli....

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)

Bu Konudaki Etiketler