Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBF150
    Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çizik olmaz bende çok titizimdir ama istemesekte bazen çiziliyor tabi pastayla halledemessek boyacı kanka nede olsa var gerçi çamurlukta ufak tefek kıl tüğ depoda falan... ama 10000 de gören 0 mı aldın diyor.
    bende dikkat ediyorum ama babam anasını ağlatıyo koli taşıdı gecen deponun tam o bagsettigim kısmı pastalık oldu iimi.. i

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gursus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    bakla çıkartmak tehlikeli bişey değilmi ya
    Alıntı BİROL 78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hiç bir zararı olmaz bende 42 olan arka dişliyi,38 dişliye çevirdiğim zaman,iki bakla çıkarmıştım..

caberli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150-PULSAR 200NS-NC700X-WOLF125-DOMİNAR

bisiklet tekerleği

sevgili kardeşlerim bakın size bi olayı anlatayım...
    Bizim orda bi bakkal var onun önüne koyuyom motosikleti.ama geceleri asla bırakmıyom orda garaja götürüyom.neyse bi gün işim uzadı karanlık falan oldu.gece saat 12 gibi bi çıktım.birde ne göreyim.merak etmeyin motor yerinde.ama bi tuhaflık var.arka tekerleğini sökmüşler yerine bisiklet tekerleği takmışlar.böyle pedal medal yapmışlar.şok oldum ya.motor orta sehpada duruo.ön tekerin üstünde.arka teker haliyle yerden 20 cm yüksekte asılı duruyo.len bu ne dedim şok oldum.orta sehpadan indirdim motoru böyle acaip bi duruşu var önden arkaya doğru eğimli.acaba dedim pedal çevirsem nolcak dedim.2 pedal çevirdim ana motor gidiyo valla.ne diyeyim böyle bi acip oldum.bir de gaz vereyim dedim hiç bişi olmadı.gazı veriyom veriyom hiç bişi olmuyo.o kızgınlıkla başladım bağırmaya hayıııııııııırrrrrrrrrrr!!!!!!.ter içinde uyandım...

gelelim bu hikayeden alıncak derse ''siz siz olun motorlarınıza sahip çıkın...yoksa böle bisikletle kalırsınız ortada.''olurmu olur
    ''Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir dünya istiyorum."

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı caberli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim orda bi bakkal var onun önüne koyuyom motosikleti.ama geceleri asla bırakmıyom orda garaja götürüyom.neyse bi gün işim uzadı karanlık falan oldu.gece saat 12 gibi bi çıktım.birde ne göreyim.merak etmeyin motor yerinde.ama bi tuhaflık var.arka tekerleğini sökmüşler yerine bisiklet tekerleği takmışlar.böyle pedal medal yapmışlar.şok oldum ya.motor orta sehpada duruo.ön tekerin üstünde.arka teker haliyle yerden 20 cm yüksekte asılı duruyo.len bu ne dedim şok oldum.orta sehpadan indirdim motoru böyle acaip bi duruşu var önden arkaya doğru eğimli.acaba dedim pedal çevirsem nolcak dedim.2 pedal çevirdim ana motor gidiyo valla.ne diyeyim böyle bi acip oldum.bir de gaz vereyim dedim hiç bişi olmadı.gazı veriyom veriyom hiç bişi olmuyo.o kızgınlıkla başladım bağırmaya hayıııııııııırrrrrrrrrrr!!!!!!.ter içinde uyandım...

gelelim bu hikayeden alıncak derse ''siz siz olun motorlarınıza sahip çıkın...yoksa böle bisikletle kalırsınız ortada.''olurmu olur

süper ya....++++++10000

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Alıntı aspuzu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar zincir ayar somunlarını sonuna kadar sıktım bitti zincir gevşerse bi daha sıkamiicam ..... şöle bi düşüncem var eğer gevşerse kanuNide hep yapardım .....zincir ve dişlinin durumu iyi görünüyo deiştirmeye gerenk yok ....ZİNCİRDEN BAKLA ÇIKARSAK Bİ ZARARI OLURMU ???
    hayır zararı olmaz zatenm normalde de bakla çıkarılıyor

arkadaşlar kiminin motorundan ses geliyor kiminin eksozun dan kiminin tekerinden,sanıyorum bu olayların hepsi kullanıcı hatası diyebilirim,
    benim motorun 11000 km ve daha bir tek sorun yapmadı,inşallah bu zamandan sonrada yapmaz diyorum, daha ne diyim.

Alıntı caberli adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ne rüyaymış beee..
    sonra kalkıp baktınmı motora ben olsam bakarım yerinde duruyormu diye

Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çizik olmaz bende çok titizimdir ama istemesekte bazen çiziliyor tabi pastayla halledemessek boyacı kanka nede olsa var gerçi çamurlukta ufak tefek kıl tüğ depoda falan... ama 10000 de gören 0 mı aldın diyor.

o olay aynı bende de oluyor geçenler metehana malzeme vermek için meydanda buluştuk,metehan geldi,sonra bir arkadaşda benim motora bakıyor yeni mi aldın hayırlı olsun diyor,yeni sayılır 8 aylık 10000 km dedim.
    atalarımızdan kalan bir söz vardır : bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur.
    98 Beygir.....

Motosikleti
    CBF150
    Alıntı CİHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayır zararı olmaz zatenm normalde de bakla çıkarılıyor

arkadaşlar kiminin motorundan ses geliyor kiminin eksozun dan kiminin tekerinden,sanıyorum bu olayların hepsi kullanıcı hatası diyebilirim,
    benim motorun 11000 km ve daha bir tek sorun yapmadı,inşallah bu zamandan sonrada yapmaz diyorum, daha ne diyim.

ne rüyaymış beee..
    sonra kalkıp baktınmı motora ben olsam bakarım yerinde duruyormu diye

o olay aynı bende de oluyor geçenler metehana malzeme vermek için meydanda buluştuk,metehan geldi,sonra bir arkadaşda benim motora bakıyor yeni mi aldın hayırlı olsun diyor,yeni sayılır 8 aylık 10000 km dedim.
    atalarımızdan kalan bir söz vardır : bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur.
    Daha nası bakacaz dayı, yatak odasına koymayı bile düşündüm annemden izin cıkmadı....

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    Alıntı baba_atmaca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha nası bakacaz dayı, yatak odasına koymayı bile düşündüm annemden izin cıkmadı....

hadi be yok artık daha neler
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    CBF150

Motosikleti
    arkadaşlar cbf150 plaka aydınlatma yerinin plastiğini cam ile değiştirdim.eskisi biliyosunuz malum hiç aydınlatmıyordu bile,honda bana göre bu parçada imalat hatası yapmış.oraya buğlu bi plastik koymuş ama ışığı öldürüyor.ayrıca içine önceden jelatin kağıdı yapıştırdımki böylece hem ışığı daha iyi yansıtsın hemde ısıdan etkilenmesin diye.....pratik türk zekası
    sizce bu aydınlatırmı bence aydınlatmaz

son hali 2008 versiyonu

Mustafa Kemal Atatürk

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar cbf150 plaka aydınlatma yerinin plastiğini cam ile değiştirdim.eskisi biliyosunuz malum hiç aydınlatmıyordu bile,honda bana göre bu parçada imalat hatası yapmış.oraya buğlu bi plastik koymuş ama ışığı öldürüyor.ayrıca içine önceden jelatin kağıdı yapıştırdımki böylece hem ışığı daha iyi yansıtsın hemde ısıdan etkilenmesin diye.....pratik türk zekası

son hali 2008 versiyonu

kesinlikle o parça hatalı katılıyorum çatlamayanı yok gibi ama uyguladıgın sistem aydınlatmaz

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150

son hali 2008 versiyonu

reis iyi hoşta plaka aydınlatması hayra alamet bişey değilki...gözükmesin bence...ben ampulu söktüm zati...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Terrorizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 600f
    Hakkaten Plakayı belirginleştirmek yerine üzerine çamur falan sıvayıp görünmez kılmak daha iyi bence
    ★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    İyisi mi plakayı komple sökün siz...

Motosikleti
    Alıntı kimi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyisi mi plakayı komple sökün siz...
    ne onla ne onsuz olmuyor...

Bizden değilsin galiba...kim yolladı seni bakem...otomobil forumlardan acanmısın

bak şiker buna ceza deniyor...Polis amcalar kesiyor...azcık görünmese demekki dünyanın sonu değil dimi...

Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    Sizi legal tarafa davet ediyorum mete_han bey..

Motosikleti
    Alıntı kimi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizi legal tarafa davet ediyorum mete_han bey..
    bir kanun adamının çocuğuyum ama kanunsuz ne varsa yapıyorum valla...

Motosikleti
    ben yaptım plaka aydınlatmasını fakat oraya kırmızı takıcam şimdi.benim alnım açık gözüksün plakam
    madem oraya plaka aydınlatma yeri koymuşlar yanıcak,birde park lambası varkiii işte ona sinir oluyom.park dedinmi kontağı açınca yanıcak onuda yapıcam
    ama bunların çözümü biz olmamalıydık o da ayrı bi konu......
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    ben yaptım plaka aydınlatmasını fakat oraya kırmızı takıcam şimdi.benim alnım açık gözüksün plakam
    madem oraya plaka aydınlatma yeri koymuşlar yanıcak,birde park lambası varkiii işte ona sinir oluyom.park dedinmi kontağı açınca yanıcak onuda yapıcam
    ama bunların çözümü biz olmamalıydık o da ayrı bi konu......

bende uyuşturucu kaçakçısıyım dostum...devletten kaçıyorum...

Motosikleti
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende uyuşturucu kaçakçısıyım dostum...devletten kaçıyorum...
    abi ona bakarsan benimde egzoz açık
    ama no problem....
    onu oraya koyuyolarsa o plakayı aydınlatması gerek.aydınlatmasını istemiyosan içindeki ampulü sökersin.ama o parça hatalı...
    plakanın aydınlatmasını sökersen bunun hiç bi suç teşkil ettiğini sanmıyorum.hatta bazı motorlarda aydınlatmada yok.
    bilmiyom ben böyle seviyommm...ehuehuehue
    Mustafa Kemal Atatürk

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    plakanın aydınlatması için bişey diyemem ama çatlayan parça için aliminyum bantla çevresini sararsan ömürlük olur söyliyeyim bantı aldım uygulamayı yapınca fotoyu koyarım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)

Bu Konudaki Etiketler