Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Ocak 2008, 01:27
aykan adlı üyeden alıntı
çizik olmaz bende çok titizimdir ama istemesekte bazen çiziliyor tabi pastayla halledemessek boyacı kanka nede olsa var gerçi çamurlukta ufak tefek kıl tüğ depoda falan... ama 10000 de gören 0 mı aldın diyor.
bende dikkat ediyorum ama babam anasını ağlatıyo koli taşıdı gecen deponun tam o bagsettigim kısmı pastalık oldu iimi.. i
Reklamlar
-
24 Ocak 2008, 01:36
bakla çıkartmak tehlikeli bişey değilmi ya
BİROL 78 adlı üyeden alıntı
hiç bir zararı olmaz bende 42 olan arka dişliyi,38 dişliye çevirdiğim zaman,iki bakla çıkarmıştım..
-
24 Ocak 2008, 10:53
bisiklet tekerleği
sevgili kardeşlerim bakın size bi olayı anlatayım...
Bizim orda bi bakkal var onun önüne koyuyom motosikleti.ama geceleri asla bırakmıyom orda garaja götürüyom.neyse bi gün işim uzadı karanlık falan oldu.gece saat 12 gibi bi çıktım.birde ne göreyim.merak etmeyin motor yerinde.ama bi tuhaflık var.arka tekerleğini sökmüşler yerine bisiklet tekerleği takmışlar.böyle pedal medal yapmışlar.şok oldum ya.motor orta sehpada duruo.ön tekerin üstünde.arka teker haliyle yerden 20 cm yüksekte asılı duruyo.len bu ne dedim şok oldum.orta sehpadan indirdim motoru böyle acaip bi duruşu var önden arkaya doğru eğimli.acaba dedim pedal çevirsem nolcak dedim.2 pedal çevirdim ana motor gidiyo valla.ne diyeyim böyle bi acip oldum.bir de gaz vereyim dedim hiç bişi olmadı.gazı veriyom veriyom hiç bişi olmuyo.o kızgınlıkla başladım bağırmaya hayıııııııııırrrrrrrrrrr!!!!!!.ter içinde uyandım...
gelelim bu hikayeden alıncak derse ''siz siz olun motorlarınıza sahip çıkın...yoksa böle bisikletle kalırsınız ortada.''olurmu olur
''Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir dünya istiyorum."
-
24 Ocak 2008, 12:28
caberli adlı üyeden alıntı
Bizim orda bi bakkal var onun önüne koyuyom motosikleti.ama geceleri asla bırakmıyom orda garaja götürüyom.neyse bi gün işim uzadı karanlık falan oldu.gece saat 12 gibi bi çıktım.birde ne göreyim.merak etmeyin motor yerinde.ama bi tuhaflık var.arka tekerleğini sökmüşler yerine bisiklet tekerleği takmışlar.böyle pedal medal yapmışlar.şok oldum ya.motor orta sehpada duruo.ön tekerin üstünde.arka teker haliyle yerden 20 cm yüksekte asılı duruyo.len bu ne dedim şok oldum.orta sehpadan indirdim motoru böyle acaip bi duruşu var önden arkaya doğru eğimli.acaba dedim pedal çevirsem nolcak dedim.2 pedal çevirdim ana motor gidiyo valla.ne diyeyim böyle bi acip oldum.bir de gaz vereyim dedim hiç bişi olmadı.gazı veriyom veriyom hiç bişi olmuyo.o kızgınlıkla başladım bağırmaya hayıııııııııırrrrrrrrrrr!!!!!!.ter içinde uyandım...
gelelim bu hikayeden alıncak derse ''siz siz olun motorlarınıza sahip çıkın...yoksa böle bisikletle kalırsınız ortada.''olurmu olur
süper ya....++++++10000
-
24 Ocak 2008, 13:55
aspuzu adlı üyeden alıntı
arkadaşlar zincir ayar somunlarını sonuna kadar sıktım bitti zincir gevşerse bi daha sıkamiicam ..... şöle bi düşüncem var eğer gevşerse kanuNide hep yapardım .....zincir ve dişlinin durumu iyi görünüyo deiştirmeye gerenk yok ....ZİNCİRDEN BAKLA ÇIKARSAK Bİ ZARARI OLURMU ???
hayır zararı olmaz zatenm normalde de bakla çıkarılıyor
arkadaşlar kiminin motorundan ses geliyor kiminin eksozun dan kiminin tekerinden,sanıyorum bu olayların hepsi kullanıcı hatası diyebilirim,
benim motorun 11000 km ve daha bir tek sorun yapmadı,inşallah bu zamandan sonrada yapmaz diyorum, daha ne diyim.
caberli adlı üyeden alıntı
ne rüyaymış beee..
sonra kalkıp baktınmı motora ben olsam bakarım yerinde duruyormu diye
aykan adlı üyeden alıntı
çizik olmaz bende çok titizimdir ama istemesekte bazen çiziliyor tabi pastayla halledemessek boyacı kanka nede olsa var gerçi çamurlukta ufak tefek kıl tüğ depoda falan... ama 10000 de gören 0 mı aldın diyor.
o olay aynı bende de oluyor geçenler metehana malzeme vermek için meydanda buluştuk,metehan geldi,sonra bir arkadaşda benim motora bakıyor yeni mi aldın hayırlı olsun diyor,yeni sayılır 8 aylık 10000 km dedim.
atalarımızdan kalan bir söz vardır : bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur.
-
24 Ocak 2008, 18:16
CİHAN adlı üyeden alıntı
hayır zararı olmaz zatenm normalde de bakla çıkarılıyor
arkadaşlar kiminin motorundan ses geliyor kiminin eksozun dan kiminin tekerinden,sanıyorum bu olayların hepsi kullanıcı hatası diyebilirim,
benim motorun 11000 km ve daha bir tek sorun yapmadı,inşallah bu zamandan sonrada yapmaz diyorum, daha ne diyim.
ne rüyaymış beee..
sonra kalkıp baktınmı motora ben olsam bakarım yerinde duruyormu diye
o olay aynı bende de oluyor geçenler metehana malzeme vermek için meydanda buluştuk,metehan geldi,sonra bir arkadaşda benim motora bakıyor yeni mi aldın hayırlı olsun diyor,yeni sayılır 8 aylık 10000 km dedim.
atalarımızdan kalan bir söz vardır : bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur.
Daha nası bakacaz dayı, yatak odasına koymayı bile düşündüm annemden izin cıkmadı....
-
25 Ocak 2008, 09:54
baba_atmaca adlı üyeden alıntı
Daha nası bakacaz dayı, yatak odasına koymayı bile düşündüm annemden izin cıkmadı....
hadi be yok artık daha neler
-
25 Ocak 2008, 11:48
-
25 Ocak 2008, 17:09
-
25 Ocak 2008, 19:32
motorcu48 adlı üyeden alıntı
kesinlikle o parça hatalı katılıyorum çatlamayanı yok gibi ama uyguladıgın sistem aydınlatmaz
-
25 Ocak 2008, 23:24
reis iyi hoşta plaka aydınlatması hayra alamet bişey değilki...gözükmesin bence...ben ampulu söktüm zati...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
25 Ocak 2008, 23:53
Hakkaten Plakayı belirginleştirmek yerine üzerine çamur falan sıvayıp görünmez kılmak daha iyi bence
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
26 Ocak 2008, 00:20
İyisi mi plakayı komple sökün siz...
-
26 Ocak 2008, 00:28
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
26 Ocak 2008, 00:46
Sizi legal tarafa davet ediyorum mete_han bey..
-
26 Ocak 2008, 11:20
kimi adlı üyeden alıntı
Sizi legal tarafa davet ediyorum mete_han bey..
bir kanun adamının çocuğuyum ama kanunsuz ne varsa yapıyorum valla...
-
26 Ocak 2008, 16:57
ben yaptım plaka aydınlatmasını fakat oraya kırmızı takıcam şimdi.benim alnım açık gözüksün plakam
madem oraya plaka aydınlatma yeri koymuşlar yanıcak,birde park lambası varkiii işte ona sinir oluyom.park dedinmi kontağı açınca yanıcak onuda yapıcam
ama bunların çözümü biz olmamalıydık o da ayrı bi konu......
-
26 Ocak 2008, 17:39
ben yaptım plaka aydınlatmasını fakat oraya kırmızı takıcam şimdi.
benim alnım açık gözüksün plakam
madem oraya plaka aydınlatma yeri koymuşlar yanıcak,birde park lambası varkiii işte ona sinir oluyom.park dedinmi kontağı açınca yanıcak onuda yapıcam
ama bunların çözümü biz olmamalıydık o da ayrı bi konu......
bende uyuşturucu kaçakçısıyım dostum...devletten kaçıyorum...
-
26 Ocak 2008, 17:55
-
26 Ocak 2008, 21:15
plakanın aydınlatması için bişey diyemem ama çatlayan parça için aliminyum bantla çevresini sararsan ömürlük olur söyliyeyim bantı aldım uygulamayı yapınca fotoyu koyarım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)
Bu Konudaki Etiketler