Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ohooo abi tatlı su motorcusu oldun çıktın başımıza he...neymiş vapur falan..arabalı vapur çıktı mertlik bozuldu valla...

Abi İstanbul turu için biyerler düşünüldümü...
    uludaga çıkalım diyom o zaman bak karda varmış,zincirimizi alır çıkarız yolda kalırsak birbirimizi çekeriz.
    taksim,eminönü,kadıköy,maltepe,riva,anadolu kavagı, dolaşıcaz işte motorlar nereye giderse.
    98 Beygir.....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı CİHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    uludaga çıkalım diyom o zaman bak karda varmış,zincirimizi alır çıkarız yolda kalırsak birbirimizi çekeriz.
    taksim,eminönü,kadıköy,maltepe,riva,anadolu kavagı, dolaşıcaz işte motorlar nereye giderse.

ok...bi terslik olmazsa orda olabilirim o saatte...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Alıntı CİHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar pazar günü cbf 150 turu yapıyoruz varmı gelen
    pazar günü saat 12 de taksim meydanında buluşuyoruz.
    herkezi bekliyoruz hava parçalı bulutlu
    abicim 28 ocakdan sonra yapsak olmazmı bana uymuyor yahu
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Motosikleti
    Beyler...38 lik DİŞLİ mevzusuyla ilgilenmeye başladım...hız konusunda tatmin edici kmlere çıkılıdğı ve motorun kendini bulduğunu söyledi arkadaşlar...

fiyatıda sadece 15 ytl...taktırmasıyla falan 35 gayme tutar...motor uçuyormuş beyler...dahası bu...120 çok rahat...maksimim 130-135...

CİHAN hadi şu konuda bizi burada bi aydınlatsana...lütfen...cbf150.netdeki bilgileri senin rrızan dışında buraya aktarmak istemiyorum...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

xmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    arkadaşlar merhaba
    cbf150 için önerebileceginiz lastikler varmı?
    geçen gün honda bayisinde irc lastik önerdiler bu lastikler hakkında bilgisi olan varmı. motoruma hangi tür lastik almalıyım yardımlarınızı bekliyorum
    teşekkürler.

Motosikleti
    Beyler...38 lik DİŞLİ mevzusuyla ilgilenmeye başladım...hız konusunda tatmin edici kmlere çıkılıdğı ve motorun kendini bulduğunu söyledi arkadaşlar...

fiyatıda sadece 15 ytl...taktırmasıyla falan 35 gayme tutar...motor uçuyormuş beyler...dahası bu...120 çok rahat...maksimim 130-135...

CİHAN hadi şu konuda bizi burada bi aydınlatsana...lütfen...cbf150.netdeki bilgileri senin rrızan dışında buraya aktarmak istemiyorum...
    pek sallayan olmamış ama ben bu işi SERVİSE danıştım...gereksiz dediler...önermediler...vazgeçtim...

Alıntı xmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba
    cbf150 için önerebileceginiz lastikler varmı?
    geçen gün honda bayisinde irc lastik önerdiler bu lastikler hakkında bilgisi olan varmı. motoruma hangi tür lastik almalıyım yardımlarınızı bekliyorum
    teşekkürler.

benim lastikler 1 yıldır aynı ..yağmurda biraz dikkatliyim tek önlemim bu...ne takarsanız takın deli kayıyor beyler...virajda savruluyor...

Motosikleti
    cbf 150

cihan gormedı galıba daha...ama yazılanlardan bende heveslendım aklıma yattı yanı kısa zaman ıcersınde bende gecıcem 38 dıs e.
    abı sen nerden fıyat aldın...

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    metehan abi benim yeni lastikler hiç kaymıyor bence takacak olan duro taksın gene ama dişli olanını image shack açılmıyor resmini koyarım ..

Motosikleti
    Alıntı xapraz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cihan gormedı galıba daha...ama yazılanlardan bende heveslendım aklıma yattı yanı kısa zaman ıcersınde bende gecıcem 38 dıs e.
    abı sen nerden fıyat aldın...
    ilgili siteyi yazdım kardeşim...artık oradan incele bak...herkes memnun...kısa hızlanmalarda enfes bişey olduğu söylendi...ama gereksiz dedi servis...

Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan abi benim yeni lastikler hiç kaymıyor bence takacak olan duro taksın gene ama dişli olanını image shack açılmıyor resmini koyarım ..

kanka o lastikler kaça...bi link atsana...ön arka ikisidemi...

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    pek sallayan olmamış ama ben bu işi SERVİSE danıştım...gereksiz dediler...önermediler...vazgeçtim...

benim lastikler 1 yıldır aynı ..yağmurda biraz dikkatliyim tek önlemim bu...ne takarsanız takın deli kayıyor beyler...virajda savruluyor...
    abi nezaman karar verdinde ne zaman takmakdan vazgeçtin takip edemiyorum Bencede lastikler ısındıkdan sonra daha az kayıyor ama soğukken iyi kayıyor.Bazen ıslak bir dönemeçden geçerken motor devrilecek gibi savruluyor.Fakat değiştirmeyi düşünmüyorum.
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    ilgili siteyi yazdım kardeşim...artık oradan incele bak...herkes memnun...kısa hızlanmalarda enfes bişey olduğu söylendi...ama gereksiz dedi servis...

kanka o lastikler kaça...bi link atsana...ön arka ikisidemi...

abi bazı honda servisleri duronun bayiliğini yapıyor honda fabrikasyon duro kullandıgından bende her iki ölçüde 90/90 valla aldıgım günden beri motor hariç belkide lastiklerden hiç bir problem yaşamadımöncekileri felaket kayıyordu bunları bi taktım oynama yok yolda virajlara daha iyi giriyor alet 50-55 gibi fiyatları taktırmayada bi 10 kağat alırlar gerçi sizde fiyatlar ne alemde bilemiyorum işte iki lastik 100 10 da taktırma 110 kağada bağlarsın bu işi.

Motosikleti
    Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi nezaman karar verdinde ne zaman takmakdan vazgeçtin takip edemiyorum Bencede lastikler ısındıkdan sonra daha az kayıyor ama soğukken iyi kayıyor.Bazen ıslak bir dönemeçden geçerken motor devrilecek gibi savruluyor.Fakat değiştirmeyi düşünmüyorum.
    kanka belkide nexus 250 patlatırım uğraşmayabilirimde...benim sağım solum belli olmuyor...

Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi bazı honda servisleri duronun bayiliğini yapıyor honda fabrikasyon duro kullandıgından bende her iki ölçüde 90/90 valla aldıgım günden beri motor hariç belkide lastiklerden hiç bir problem yaşamadımöncekileri felaket kayıyordu bunları bi taktım oynama yok yolda virajlara daha iyi giriyor alet 50-55 gibi fiyatları taktırmayada bi 10 kağat alırlar gerçi sizde fiyatlar ne alemde bilemiyorum işte iki lastik 100 10 da taktırma 110 kağada bağlarsın bu işi.
    sağolasın...yazdım bunları...

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    hehe mete_han abi burda olduğun topiğin sayfa sayısından belli oluyor valla.Başta cbf 150 özellikleri resimleri,fiyat tartışmaları..............sonra mete abi geyikleriAbi seni özel olarak mı seçtiler ne
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    sayıyla gönderdiler bize bitanedir o

Motosikleti
    Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hehe mete_han abi burda olduğun topiğin sayfa sayısından belli oluyor valla.Başta cbf 150 özellikleri resimleri,fiyat tartışmaları..............sonra mete abi geyikleriAbi seni özel olarak mı seçtiler ne
    Gilera nexus 250 alırsam yazmam artıkın buraya...herkes yerini bilsin canım...

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Gilera nexus 250 alırsam yazmam artıkın buraya...herkes yerini bilsin canım...
    tmm abi bişi demedim herkes yerini bilmeli doğru,ben gidiyorum o zaman MZ sahipleri buluşma noktamızaZaten Alp abi orayı bana devretti geçtiğimiz aylarda.Er-5 alınca safsakladı topiğitabi buda benm işime yaradıArtık bi topicim var

Buyur gel abi sana bi çay söyleyelim bizim topicte
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tmm abi bişi demedim herkes yerini bilmeli doğru,ben gidiyorum o zaman MZ sahipleri buluşma noktamızaZaten Alp abi orayı bana devretti geçtiğimiz aylarda.Er-5 alınca safsakladı topiğitabi buda benm işime yaradıArtık bi topicim var

Buyur gel abi sana bi çay söyleyelim bizim topicte
    ayıpsın uğrarım...ama ben İtalyan markalı topiklere uğramayı tercih ederim...

mz..cbf vs sarmıyo abi..

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    egzozu açtırmayı düşünenler için bir paylaşım sunayım dedim.youtube kapalı videomu trtube attım.

http://www.trtube.com/izle.php?v=majncavgrb
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    egzozu açtırmayı düşünenler için bir paylaşım sunayım dedim.youtube kapalı videomu trtube attım.

http://www.trtube.com/izle.php?v=majncavgrb
    çok beğendim...demek bu sağlam ses için egsozu değiştirmeye gerek yok...motorun çok temiz valla...benimki genelde hep leş gibi olur...depo sele temiz olsun derim ben genelde...ama yazın hep temiz olur...

plakayıda bezle kapamışın işi sağlama almışın...bi sorun çıkmaz dimi böyle...servis ne der bu işe bi sorsana...

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    çok beğendim...demek bu sağlam ses için egsozu değiştirmeye gerek yok...motorun çok temiz valla...benimki genelde hep leş gibi olur...depo sele temiz olsun derim ben genelde...ama yazın hep temiz olur...

plakayıda bezle kapamışın işi sağlama almışın...bi sorun çıkmaz dimi böyle...servis ne der bu işe bi sorsana...
    benim motor her zamn temiz duruyo hatta o pis haliydi diyebiliriz.özen gösteriyom motoruma
    walla metehan abi ben servise bu haliyle iki kere götürdüm.hiç bir sorunu olmadı.hatta birinde motoru bayiye verip sarı today alıcaktım motoru hemen istediler,sonra vazgeçtim.bide bakımını yaptırdım hiç sormadılar bile.
    egzozun sesini beğendiğine sevindim.sadece normal egzozdan kaynakla kapağını çıkarttım.kapak gene bende duruyo istediğim zaman yerine taktırıp kaynattıra bilirim.ama bu ses bi başka öyle çirkin çıkmıyo gayet hoş bi ses.
    Mustafa Kemal Atatürk

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)

Bu Konudaki Etiketler