motoru alanlar için arkadaşlar motorunuz hayırlı osun bu gidişle bende almazsam düşünmekten kahrolıcam ,2000 ytl yi 12 ay taksitle 166 ytl veriyorlar faizsiz. bide 2000 ytl yi 8 ayda 250 ytl veri,yorlar buda faizsiz.
motoru alanlar için arkadaşlar motorunuz hayırlı osun bu gidişle bende almazsam düşünmekten kahrolıcam ,2000 ytl yi 12 ay taksitle 166 ytl veriyorlar faizsiz. bide 2000 ytl yi 8 ayda 250 ytl veri,yorlar buda faizsiz.
98 Beygir.....
Arkadaşlar 1000 km yol yaptıktan sonra bu motorsiklet için değerlendirmem ;
10 puan üzerinden 8 olur 2 puan ın 1 ini aynalar için 1 ini de kemikli geçen vitesler için kırdım (benim düşüncelerim dir kimseyi bağlamaz).
Fakat şu da var ki ;sınıfın da görünüş ve motor performansı açısından Türk pazarın da yanlız başınadır.
selamlar.
Ekonomide arz-talep eğrisi vardır. bu motor için ne kadar talepde bulunursanız o kadar artacak. akıl oyunlarındaki arz talep teorisini düşünün herkes bu motordan almak isterse bu motorun fiyatı alıp başını gidecek diğer motorlar satılmadığı için piyasadan silinecekler ve artık bu motoru üreten firmaya mahkum kalacaksınız. adi çin üretimi motorları getirip servis ağı kurmadan satan firmalar sağolsun. japon kartelinin kırılmasına neden olacak bir olay onların kartellerini besler oldu. üç günlük düşünen işadamlarımız olduğu sürece böyle yaşamaya mahkumuz
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
bende bugun cbf 150 aldım. ve aldığımın 3.5. km seninde bir araba arkadan sol dikiz aynama vurdu. motor yere düştü ve biraz sürüklendi ama olan hasar sadece kafa grenajında ufak bır cızık oldu. Daha önce başlık altında malzemelerinin kalitesiz olabileceği yada olduğu hakkında şeyler okumuştum, ama yaklaşık 35-40 km/s hızla giderken düştü motor ve dediğim gibi çizikten başka birşey yok.Ayrıca dikiz aynasının metalik olmasınında avantajı oldu bunda..
[COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]Honda Cbf 150[/FONT][/COLOR]
geçmiş olsun kardeş üzüldüm bende ptesi kısmetse alıorum cbf mi bugün kaporayı verdim bu arada ben motoru 3400 anahtar teslim aldım ve 90 ytlden aşağı indirim yapmıolar tanıdıım yok tabi tanıdığa naparlar bilmiorum.bu arada motora 15 günde bi zam gelio arkadaşın dediği gibi arz talep meselesi oda işletmeci galiba ve yılbaşından sonra hükümet artırdıı vergi oranları nedeniyle motorda ciddi miktarda artış olacak alacaklar elini çabuk tutsun yılbaşından önce alsınlar ben sırf o yüzden erkenden alıorum
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım motoru allalı (cbf 150) 1 ay oluyor hiçbir sorunla karşılaşmadım acemi sayılmama rağmen hiç zorlanmadan kullanıyorum şu an 300 km de aynaları ve egzozu değiştirmek istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
bende tam 3400 ytl ye aldım yani 90 ytl ındırım yaptılar
galıba tum honda bayılerınde standart bır uygulama bu
3200 ytl ye de bir ay önce ben aldım 500 peşin 340ytl 8 taksitle
evet aynı standart bi indirim herkes bu egzostu değiştirmek istio kullananlara soruorum neden değiştirmek istiosunuz nei var
görüntüsü sanki motora yakışmıyor gibi çok büyük ama sorunda değil ben motorumu seviyorum
valla bugün bayideydim bana heryeri çok güsel geldi ama neden devir saati koymamışlar anlamış diilim motoru bende çok sevdim
dediğim gibi çokta önemli değil devirsaati bir eksiklik acaba alacağın motorda yan ayaklık varmı benimkinde yoktu sonradan taktırdım
Arkadaslar peşin olduğu zaman işler çok deişir eğer sağlam pazarlık yaparsanız ii paralara alırsınız motoru...Plaka çıkarmak için biraz koşturursanız eğer taş çatlasın 1gününüzü alır...oradan zaten 100-150ytl kara geçersiniz..100ytl falan bi masraf çıkartıyor sanırım plaka masrafı..Ayrıyetten paranın vermiş olduğu güçten de dolayı motoru 3250'den aşağıya alabilme imkanınız var benim görüşümce...Kapora olayıdeil yane cebinde 3000kusur para olacak öle oturacaksınız masaya...Benim görüşüm budur...
AKIN FİDAN
zaten peşin veriorumki parayı tiko banka kredisi çekiorum tiko verirsen dio zaten okadar indirim yoksa yapmıcakta plakaya dedi sen yaptır istersen ama benim okulum var uraşamam ve öle şeylerle uraşmayıda sevmiorum mecburen katlandık kıyafetlerde 550 ytl ye gelio 4 bin ytlye patladı motor bana
Bende keşke bankadan krediyi aldıktan sora cebine parayı koyduğun zaman yapsaydın pazarlığı diyorum...Önceden pazarlık yapmak sana bişeler kaybettirir...Artıkın bir günlüğüne okulu idare ederdin.En azından o bir gün sana 100ytl kazandırırdı buda sana hemen hemen 1500-2000km lik benzin parası demek...
AKIN FİDAN
yan ayağı nekadara yaptırabiliyoruz acaba? vede orta sehpa kalıyomu yoksa onu cıkarıyolarmı?
ya haklısın ama artık okadar ince hesap yapmıorum çünkü 1 senedir motor alıcam olmuo annemle kavga ediom artık mmotora kavuşmak istiorum onun için çokta çingenelik yapmadım aslında giderken dedim çingene pazarlıı yapacam adam çok kararlıydı üstüne varmadım
Hayırlı olsun diyorum...Artık önünde alacağın herhangi bir şey için yaparsın sağlam bir pazarlık...O çok kararlı kişileri sağlam blöflerle kararlılıklarını yıkabilirdin biraz uğraşman yeterliydi...Ama senin için önemi yok artık motoruna kavuşuyorsun ya yeterli...Bi de bişe sormak istiyorum.Öğrencisin nasıl kredi çekebildin?kefil bodro vs...
AKIN FİDAN
bizim kendi iş yerimiz var ordan 3 yıldır ben sigortlıyım ondan alabiliorum daha öncede almıştım
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)