metehan abı ozelden yazdım bakarmısn..
metehan abı ozelden yazdım bakarmısn..
arkidişler şimdi herkes BOMBA bir habar veriyom...ama kredi kartı olmayanların işi zor...krediye kalmış...genelde kredi çıkıyor ama siz bilirsiniz...
ben 2005 te pazarbaşı motordan Honda İnnova almıştım...Engin Pazarbaşu biraz üst segment motorcusudur ama arada bir böle imkanlar sunar...kış geldi napsın artık moturlar bi şekilde satılmak zorunda...
şimdi xapraz kardeşime birde emin arıkoğlu hırbosunu hususi cepten arayarak bilgi verdim olay şudur...
HONDA PAZARBAŞI MOTOR'DAN 2 YIL SINIRSIZ KM
GARANTİLİ,2008 MODEL,SIFIR KM CBF 150.
KAMPANYA PEŞİNAT :800-YTL
VADELER :385-YTL x8 TAKSİT
TOPLAM :3.880-YTL(ANINDA TESLİM)
NOT:VADELER KREDİ KARTINA YAPILMAKTAOLUP,
İSTENİRSE KOÇFİNANS KREDİSİ'DEÇIKARILABİLİR.
YUKARIDAKİ FİYATA
KDV,
ÖTV,
PLAKA,
TRAFİK SİGORTASI,
3 YIL MUAYE-NE DAHİLDİR.
ayda 385 ideal...kredi kartı limitleri belli tamam ama kredi olayı çok kolay benden söylemesi...bikaç evrak veriyosun bankaya veriyolar genelde olumlu sonuçlanıyor...ama örenciysen ve kartın yoksa bilemem kısmet artık...bende 3 kart var toplam limit 20 bin gayme...herkesi kendim gibi biliyom...iptal ettiklerimi demiyom onnarla 25 bini geçiyodu...
link bu incele karar ver...
http://www.sahibinden.com/pazarbasi_...XQQdisplayitem
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ben shark marka pantolon kullanıyorum...ne yağmur ne soğuk geçiriyor içlik çıkabiliyor dizlerde korumalı vs...ayrıca uzun olduğundan gebeğe kadar çekiliyor belide koruyor...170 ytl ye aldım daha yeni 8 böldüler...peşin alan arkadaşlar 150 ytl ye aldılar...daha ucuzu yok piyasada...heldin ucuz ve güzel pantolonlarıda var ama bu kadar ucuz değil revit zaten pahalı...shark marka kışlık montumda var ve bu markayı tavsiye ederim..gerçekten kaliteli ürünleri var
lezzet gider,mesuliyet kalır...
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44076
ben HELD derim...kullanıyorum montunu ...referansı üst kısım...altıda giysem fırın gibi yakar valla karda kıyametde...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
erdo bence 2. ve 3. olan revit modeller daha iyi...held iyi markadır ama revit varken held alma bence
erdo2002 fiyatına bak montuna uyumuna bak aralarında bi fark olacağını zannetmiyorum koruma adına hangisi hoşuna giderse onu al derim ben sana
feyizoglunun sitesine bak orda memnuniyet yazıları var onları oku ve karar ver, çünkü sen kullanıcaksın bende held kullanıyorum,altını üstünü giyince ortadan birleşiyorlar, tulum gibi oluyor aldııgımdan beri hiç soguk geçirmedi gecenin 2 sinde de kullandım soguk yok.
karar senin erdoo..
98 Beygir.....
arkadaşlar bende akü sorunu başladı...motor soğukta(kar soğuğu 0 derecede) 1 saatten fazla kaldığında tam akım vermiyor marşa...çok cılız bişey çıkıyor...oda yetmiyor...ilk anda jigley açıp çalıştı çalıştı bidaha akım asla gelmiyor...çok zayıf...2 ye takıp rampa aşağı vurdurarark çalıştırmam 5 kere olmuştur...motora zarar dimi bu olay...bak ayaktan marşı şimdi aradım işte...
servisede uğrayamıyorum hafta içi...yapabileceğim bişey varmı sizce...ne tavsiye edersiniz...akümü boşaldı sizce..ne oldu buna...
bendede var o sorun galıba soguktan oluyo mus ben eroll88 in yalancısıyım gecen gun tanısma fırsatım oldu kendısı ıle sogukta kısa kullanımlarda aku marsta harcadıgı enerjı kaybını hemen toplayamıyomus aku suyu ozzellklerınden bazılarını kaybettıgı ıcin bu arada adamın motoru 22,000 olmus hala kız gıbın ya nasıl bakıyosa motora delımıdır nedır
EROL88 birde ekürisi asphalt kowboy var...ikisiylede bende tanışmak isterim...çılgın apaçici bunlar...severim iskisinide...görürsen selam ediver...
liste fiyatı artık..tek güzelliği plakada yapıyor...plaka dahil liste fiyatı 3640...eski jestler bitti...kendisi söyledi abi başım çok ağrıdı diye...yine plaka olayı benim hatırıma yani...pazartesi kısmetse bir cbf 150 almayı düşünüyoruz arkadaşa...3500 e bitirmeye çalışıcam...en kötü hald ebile 3550 veya 3600 plaka dahil gibi yaparım...koruma demiri beleşe gelsin bari...
profilimde nümerom var...ararsın...
s.a tanışma sayfası acmayı bilmedigim için burda tanışmak istedimm...18 yaşındayım bu yaşıma ragmen cok motor degiştiridim..En son elimde YBR vardı sattım yaklaşık 2.300 şuan yaklaşık 3.000 yakın param var CBF 150 almayı düşünüyorum uzun geziye cıkmayı severim ve bu motor işime yarar diye düşündüm. Tipi felan cok güzel (eksoz hariç) almayı düşünüyomm.. 2. el almsam sorun olurmuyu düşündüm
ha bide ehlyetim bu sene alcam kısmetse..ehliyata hiçbir zaman gerek duymadım
şirinler gay mı? onlar nasıl çoğaldı, aman tanrım hepsi şirineyemi kaydı yoksa şirine kaşarmı?
ojgeldin...parana ugun olan tabiki 2.el...kurye hariç birinden 7-8000 kmde bulmaya çalış...sahibinden.coma bakarsan neler var neler...ben yinede sıfır öneririm...kendi rodajını kendin yaparsın...300 lirası olan biri 650 gaymeyide biraz sabrederek 3650 ye ulaşabilir...yada benim bir paylaşımım vardı ona bak...Pazarbaşından kalanı taksitle al...sıfır al...küçük ccde sıfır öneririm...kvd gereksiz ama benim kişisel düşüncem bu...
ehliyete kaza yaptığında ihtiyac duyacaksın...kaza yapmama garantin varsa yukarıdan anlaşmalıysan bu şekilde devam et bence...
erdoo abii 3000 e bulsa 300 lirada devir masrafı olsa ne anlamı kalır 2.el...2600e bulmalıki karda olsun...
buraya dikkat...
yada benim d&b motor ümraiyeden plaka hediyesiyle birlikle liste fiyatıyla 3640 a alalım...bunları düşünün araştırın...
aaa arkidiş hemşoymuş...hacı bende Uşaklıyım...aney tarafı Manisa Salihliden...
http://www.sahibinden.com/daha_temiz...XQQdisplayitem
bak sana uyugun tek ilan bu var Turgutluda...bu elemanı kafaya almak lazım...2800e kandırsan kii yaparsın bence peşinde tav olursa 3100e gelir sana...kmsi az...kaçırma..
aaa arkidiş hemşoymuş...hacı bende Uşaklıyım...aney tarafı Manisa Salihliden...
bende zaten salihliye 20 km uzaklıkta bi kasabada yaşıyomm
bende cok miktar fazla verip sıfır almaktan yanayımm..Fakat cbf 150 herkezin agzında dolanıyoo bu motorda gaz kesici varmış ondan hızlı gitmesini engelliyomuş
bilgilendiirirseniz sevinirim bu konuda....
şirinler gay mı? onlar nasıl çoğaldı, aman tanrım hepsi şirineyemi kaydı yoksa şirine kaşarmı?
Abim 300 lira devir masrafını düşünürsek
2700 lira ikinci el icin mantıklı bir fiyat değil ki?
Şahsen ben nisan gibi almayı düşünüyorum
10 bin km yi aşmıcak 2500 e bulursam ikinci el
Bulamazsam sıfırı alırım.
2500 peşin versem
1300 ünü 3 e böldürsem ne dokuncak ki.
Sıfır motora biniyor olcam.
http://www.sahibinden.com/2007_model...XQQdisplayitem
2600 demiş 2500 e tav olur.
Sepet flan dandik bişi takmıs kaldır at zaten
Akçaköy
Akören
Akyar
Allahdiyen
Bağcılar
Bahçecik
Başlıoğlu
Bektaşlar
Beylikli
Burhanköy
Caferbey
Çakaldoğan
Çaltılı
Çamurhamamı
Çapaklı
Çavlı
Çayköy
Çaypınar
Çelikli
Çökelek
Çukuroba
Damatlı
Delibaşlı
Derbentli
Dombaylı
Eldelek
Eminbey
Emirhacılı
Gökköy
Hacıbektaşlı
Hacıhıdır
Hacıköseli
Hacılı
Hasalan
İğdecik
Kabazlı
Kale
Kapancı
Kaplanköy
Karaağaç
Karaoğlanlı
Karapınar
Karasavcı
Karayahşi
Kemerdamları
Kemerköy
Kendirlik
Kırdamları
Kızılavlu
Kordon
Köseali
Kurttutan
Mamatlı
Mersindere
Mevlütlü
Oraklar
Ortaköy
Pazarköy
Poyraz
Sindel
Süleymaniye
Şirinyer
Tekelioğlu
Torunlu
Üçtepe
Yağbasan
Yağmurlar
Yaraşlı
Yeniköy
Yenipazar
Yeşilkavak
Yeşilova
bunnarın hangisindesin...bence sıfır al...naciazane tavsiyem...hatta oradaki bayi benim dostumdur...hehhe...muhtemelen Yükseliş Hondadan alıcan...Belediye caddesinde...yav en son 2 yıl önce bri arkadaşımla çay içmiştik orada...mete han de bi hatırlayackmı...ben unuttum adını...Motor delisi sitesinden özelden yazışıyoduk...efendi biridir...peşin varsa indirim iste...ağla biraz...kalanı bari taksitle yapsın...
yav senin alman gereken motur bence İNNOVA...bzim oralarda CUP yarıotomatik kullanılır be hemşo...niye cbf ye taktın anlamadım...taam duruşu daha güzel ama tork olarak ikiside aynıdır...
gaz kesici 125 de devreye girer...zaten daha fazlasını rampa aşağı görürsün...ben İNNOVA derim...cbf oralarda tutmuşmu hep merak ederim...hayatım Kuruderede geçti be...tüm sülalem orada benim...
kurşunluyu sardı özledim be...
abi 2.el bencede mantıklı...ama benimde takıntım bu seleye ilk popo benimki olsun diye...eğer sıfır alırsan zaten 2 yıl satmamak lazım...benzin anlamında bütcen kar etsin...yoksa kafadan 1000 lira zararı sineye çek...
abicim bu pazarbaşı motora uğrasana...motorunu al dön evine..ne dersin...kredi kartı yoksada azcık daha sabret...piyasa ölü zaten...zam mam olmaz yine sıfıra bin...marta kadar biriktirsen tamamlasan olur herhalde...
fiyat yazanlar muhetemeldirki 100 lira daha düşebilirler...sen paradan haber ver...
aynen bu ilandaki gib kelepir bulursan kaçırma...çanta koruma demiride yanına kardır...
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)