burdada bir amca var...eski bir gurgmanı var...yada başka bişi ite ne idüğü belirsiz bir motor...heryeri neonlu teypli meypli...
size başka bi yerden alıntı...plakalığı sökmüş arkadaş...
xenophobic adlı üyeden alıntı
bu arada paylaşım falan yapmıyo kimse ya ayıptır...Mete Han diye gazlıyonuz bi numara göremiyom sizde...bende tad kalmıyo...yav ucundan tutun şu topiğin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
olmamışşşş hemde hiç olmamışşş ne anlarsınız su plakalıgı çamurlugu vs .. sökmekten racingmi bu motor yav etmeyin eylemeyin
abi ucundan tutucazda bi hareket yokki topiğin ratingleri yerlerde yazan 3-4 kişi kaldık şuraya yazan diyoz kampanya falanmı yapsak cbf 150yi yaşatma ve yardımlaşma ltd şti falan
arkadaslar motora saat uygulaması yapmak istiyorum fakat keko işi gibi durmayacak söle orjinal gibi tavsiyesi olan varmı daha önce buralarda yapan birini gördüm ama olmamıştı .
valla aykanım bende artık cbf150.net sitesinde takılmayı düşünüyorum...
ne yazan var ne he hü diyen ....bakıyom böyle devam ederse yine bana bu topikten eyvallah çıkar...
çalarr saat taksana motora...
Gidon bağlantı aparatı, chopper lar icin tasarlandığından, biraz geniş CBF150 için.
Aparatın genişliğinde bir parça lastik keserek, altını beslemem gerekti.
Aparat kutusundan çıkan bir alyan ile kolayca monte edilecek şekilde tasarlanmış.
Ilk once gidonun ortasını denedim,
ancak on çatalın buyuk somunu buraya engel oldu montaj için.
Bende debrajı elliğe tam yanaştırıp, sol tarafa monte ettim.
Bitmiş hali bu şekilde oldu sonuçta. Motora oturup baktığımda rahat görülebiliyor.
Yorum ve onerilerinize tekrar tesekkurler..
al sana bir öneri...
http://cbf150.net/bb/viewtopic.php?t=173
beyaz ampülcüler şunlara baksın...fena görünmüyor ama ömrülük değil...
www.cbf150.net
İkinci adresiniz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
abi burda sende olmasan ne olacak halimiz yav biz bu dernegi kuralım cbf 150 lileri yaşatma derneğiabi paylaşım için teşekkürler
Vallaha bayaz farın karşıdaki adamın gözlerini yediği konusunda aykan'a katılıyorum. Ben aynamda ve karşımda beyaz far görünce açık söyliyim icat edene küfürü basıyorum. Gerçekten diğer sürücüleri çok rahatsız ediyor.
Ayrıca şu fark edilme olayının en azından bu anlamda biraz abartıldığını düşünüyorum. Size çarpacak adam kıyafetlerinizi bile ışıklandırsanız yine de çarpıyor bunu engellemek çok zor. Önemli olan bizim dikkati elden bırakmamamız ve gereksiz yere sürat yapmamamızdır.
Ben o zenon far denilen şeyi takmıycam takana da sevgilerimi iletiyorum..... hayırlı olsun.
aykan abi yaşıyacaz yaşatıcaz...ama sen cbf yi pert etmeden moturu yakmadan sana başka bi makina ayarlıycaz...
cloud yeni makinanla günlerin nasıl geçiyor...alıştınmı...
ayıp ayıp ...cbfyi bir kez kendi ellerinle yıkadığın görülmemiştir...ama Hyoyu parlatıcan kendin ellerinle dimi...yakışmıyor...Hondaya yapılmıcak hareketler bunnar...
işyerinin önünde gördüm geçenlerde...diğer motorların ters istikametindeydi...orayı park alanı yapmışınız ...Hıncal abi geçen kaymıştı dükkan önünü kapamaya hakkınız yok diye kendi elemanlarına kızmıştı...yakında size gaydırı guppak yapar...
abi ben motoru ne zaman yakarım bilmem ama ben bu motoru seviyorum herşeye ragmen doğrudur biraz sert kullanıyorum ama bebek gibi bakıyorum ona 15/40 içiriyorum en iyisinden grenajlarda bitane pislik bulamassın valla 9000 e merdiven dayadı alındıgı günkü gibi soruyo pompacılar geçen 0 mı diye cilasını atıyorum yagmurda brandasını çekiyorum falan filan vs vs ama bi motor daha alıcam oda bi büyük lastik scooter veya enduro düşünüyorum bakalım işler yoluna girince nerden cıkacak piyango ne alıcaz ama bu aleti satmam ha bide c90 var onu hiç satmam abimden miras 10 senedir biniyoruz kendisi yüzyılın en saglam motoru seçilmişti ve gerçektende öle 100000devirdik belki daha fazla daha değişen parça yok içinde honda herzaman benim tercihim gerçi c90 cup bizimkilerden ve seri üretime kurban diğer hondalardan daha saglam olsada bence motorun babasıdır bilen bilir
aman kanka satayım falan deme...biz bu canavarlarla daha neler yapıciz dur...benimkide 10.500 de halen ilk aşkım devam ediyo canısıyla...yani bu akşam bir tarfik vardı sorma...ulan akıllara zarar bi trafik...yani düldül olmasa halimiz duman...
ben koruma demirine beyaz bidon kapladım kablolar dışarda falan...telle bağladığımdan...Amele Style oldu ya...foto atcam yakında...ama gülmek yok he...çorap ve ayakkabı düşmanı cbf yola geldi artık heyoo...
vay bidon style yapmısın abi ya abi şaka bi yanada hakkaten hele sen şirkette calısan adamsın kumas pantolan takım makım giyiyosundur bizimki serseri style ama farketmez bu su atma işi benimde acayip canımı sıkıyor eve gelene kadar ayakkabılar ve pantolon haşat ondan diyorumya büyük lastik scooter bakıcam diye s200 people falan Allahtan çagresini bulmuşsun bende denicem anasını satayım ister bidon style ister keko style çoraplarımdan ve ayaklarımdan kıymetlimi ıslanınca hasta style olmaktan ve karizma yerlerde style olmaktan iyidir.((ama at şu resimleri))
kanka zaten dizlerimi örtmek için dalgamız var...yani bu demek oluyoki en baba yağmurda bile artık ıslanmıcam...bidon midon ben pek sallamam dostum..yıllarca mobilete binmişim daha ne isterim moturumdan...aslanlar gibi...hem o çorap ve pontul muhabbeti çok can sıkar...ayakabı ıslanır boyatırsın ama çok ıslanırsa 2-3 günde kurumuyor...scootercıyım genler bakımından...baktım bi gün heryerim kuru ayaklar ıslak...ulan sne benim başıma belamısın diyerekten bidon porocesine hayat verdim...insan istedimi herşeyi yapar...anasını satayım şişsin motur umrumda değil...yeterki su atmasın...
birde dün deneme yaparkn bizim burda AVEA binası var taammı...Abdi İpekçi caddesindeyiz biz...Maçka nişantaşı bölgesi...neyse baktım su pirikintisi orda...paso önünden geçiyom...ayaklar ıslanmıyor ya...çocuklar gibi şenim tabi...deneme esnası...güvenlik geldi napıyon abi sen iyimisin dedi...
sürekli aynı su birikintisine girip zevkten dört köşe heyoo diyen bir moturcu görünce bu maynakmı dedi tabi...
abi bende bişey dicem bendede enduro genleri var aslında ıslanmayı seviyorum ama bide hanım sopayla kovalamasa evde daha iyi olacak ..bende yagmur yagdıktan sonra camur deryası aramaya koşuyorum bazen gömüle gömüle bazende tam gaz dalıyorum bigün belediyenin logar kapagının içine dalmıştım yagmur yolu kapatmış unutmuyorum ne makaraydı be arada bi gene yapıyorumda bu motorla olmaz biyere kadar sonra gitmem gitmem diye tutturuyo
aykan seni lağım çukurunda düşünüyorumda ...ertesi gün gazetelerde...
bathunun topiğine bak hayatında bu kadar çamuru görmemişindir...
erdo abi bidon boyanırmıı loo...sen nerelisin yavrım...abi sert malzeme lazımdı...hemde kırılmayacak esneyecek...nnneeeeeeee(yıldo)
Yeni porocemi açıklıyorumm...Plaka kapatmak için çamur sürücem...ne dersiniz...neyse fotolar konuşsun...trafikte sakata gelmeyelim dimi...densiizin biri alır keser cezayı nolur nnolmaz...kontrolde bile bişey denmez...pis motor abicim...plakada çamur olcek elbet...
bu projeyi 80000 kişinin önünde açıklama bari ya çamurla plaka senden başka kim kapatsa meto yaptı olur artık yakalayın abi bizim mt de geyik oramiralliği yapıyo şahıs kapatıp kapatıp kaçıyo aha daha yeni msj atmış .
Cbf 150 ile 450 km yi 10 lt benzin ile tamamladım.(2,22 lt/100 km)Yedek depoya geçince benzin aldım.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)