Savaşcan Gınger derki...(bu arada bende mahale garısı gibi dedikodu yapıyom..) ..."Savaşla ilişikimizi tekrar gözden geçiricem...ne arıyo ne soruyo " vs...ben elçiyim...
taam la vercem 1 tur Q 7 ile...ama hayatındaki arac zevkini değiştiricem...merak etme sen...daha baba aralar göreceksin bu topikte...
Q7 patronun bi yakınında bize uğramaz oldu...infinityde başkalarında...neyse yakında efsane bi arac gelecek bize...Tr de 4-5 kişide olan bi arac geliyor...onla poz verem...
bunlara makina demiyom ben...kullandığım aracın kimsede olmaması lazım...tikim var abi...
ya arkadaşım seninde moturun arızasız bi gününü bilmem yav...ya terletir ya ossurur makina illaki bişiy yapar...artık Honda diyemi 8000 km dayandı sana bilemiyorum...Çin çon mondıal falan alsaydın oralarda halin nice olurdu valla...
arkidişler şimcik yeni porocemden bahsetmek istiyom...madem hep ben yazıyom anasını satayım...Zihni Sinir porocem hakkında danışmak isterim...
şimdi kış geldi yağmırlar...ayakkabılar pontullar çamur oluyor...beyaz su bidonları var ya...onları maket bıcağıyla kesip koruma demirine sabitliycem...amele gibi...ama çare olur diye düşünüyorum...nefret ediyorum paçamın ayakkabımın çamur olmasından...egsoz tarafı plastiği eritecek ama...ona göre kesicem tabi...
bu arada motor soğutma kısmı bırakıcam...yani blok soğumasına engel olmasın diye ayar vericem...birazda altlardan çıkıntılı olcakki damla gelmesin...
başka önerisi olan varmı...yav birilerinde malzeme varsa söylesin...bi çare...
Cihan abi ne varsa sende var babiş...
Bazı arkadaşlarda önceleri cbf 150 sini şirket önüne koymazlardı...ama Hyo aquıla gv 250 olunca koymaya başlamışlar...ee naparsın...paranın gözü kör olsun...