Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    çok ayıp çokkkk nedemek tanımam biz neciyiz burda en azından bi iki kelimemiz olmuştur neyse senide protesto ediyorum metaehan abi bari burda bahsetme cayene veya q7 den bide direksiyona geçmiş daglıyosun adamı biz burda paliyoya binemiyoz beeeneyse motor 8000 bakımdan çıktı lastikler değişti hava filtresi değişti conta bekliyorum gene hafif terletme var kapakta onuda halledeyim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Luxor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aleyküm selam kardeşime
    ne zamandır görüşemedim onlada
    özledim valla
    benim CBF150 almama sebep de ginger'dır
    İyikide aldırmış ama

Savaşcan Gınger derki...(bu arada bende mahale garısı gibi dedikodu yapıyom..) ..."Savaşla ilişikimizi tekrar gözden geçiricem...ne arıyo ne soruyo " vs...ben elçiyim...

Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok ayıp çokkkk nedemek tanımam biz neciyiz burda en azından bi iki kelimemiz olmuştur neyse senide protesto ediyorum metaehan abi bari burda bahsetme cayene veya q7 den bide direksiyona geçmiş daglıyosun adamı biz burda paliyoya binemiyoz beeeneyse motor 8000 bakımdan çıktı lastikler değişti hava filtresi değişti conta bekliyorum gene hafif terletme var kapakta onuda halledeyim.

taam la vercem 1 tur Q 7 ile...ama hayatındaki arac zevkini değiştiricem...merak etme sen...daha baba aralar göreceksin bu topikte... Q7 patronun bi yakınında bize uğramaz oldu...infinityde başkalarında...neyse yakında efsane bi arac gelecek bize...Tr de 4-5 kişide olan bi arac geliyor...onla poz verem...bunlara makina demiyom ben...kullandığım aracın kimsede olmaması lazım...tikim var abi...

ya arkadaşım seninde moturun arızasız bi gününü bilmem yav...ya terletir ya ossurur makina illaki bişiy yapar...artık Honda diyemi 8000 km dayandı sana bilemiyorum...Çin çon mondıal falan alsaydın oralarda halin nice olurdu valla...

arkidişler şimcik yeni porocemden bahsetmek istiyom...madem hep ben yazıyom anasını satayım...Zihni Sinir porocem hakkında danışmak isterim...

şimdi kış geldi yağmırlar...ayakkabılar pontullar çamur oluyor...beyaz su bidonları var ya...onları maket bıcağıyla kesip koruma demirine sabitliycem...amele gibi...ama çare olur diye düşünüyorum...nefret ediyorum paçamın ayakkabımın çamur olmasından...egsoz tarafı plastiği eritecek ama...ona göre kesicem tabi...

bu arada motor soğutma kısmı bırakıcam...yani blok soğumasına engel olmasın diye ayar vericem...birazda altlardan çıkıntılı olcakki damla gelmesin...

başka önerisi olan varmı...yav birilerinde malzeme varsa söylesin...bi çare...

Cihan abi ne varsa sende var babiş...

Bazı arkadaşlarda önceleri cbf 150 sini şirket önüne koymazlardı...ama Hyo aquıla gv 250 olunca koymaya başlamışlar...ee naparsın...paranın gözü kör olsun...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bazı arkadaşlarda önceleri cbf 150 sini şirket önüne koymazlardı...ama Hyo aquıla gv 250 olunca koymaya başlamışlar...ee naparsın...paranın gözü kör olsun...
    aa ben bu arkadaşlardan burdada varagulamı nedir bu arada pazartesi topluca gidiyoruz dimi motorlarla şehitleri anmaya.kimler geliyor burdan
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    metehan abi bursada bi kuryede gördüm barak gibi bişey koymuş koruma demirine tamamen kapamış motoru kışın fazla farketmez herhalde motor ısınmaz sobadan duvar etkilenmesin diye kalın barak koyarlarya görmüşündür heralde o dalgadan koyabilirsin

Motosikleti
    Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aa ben bu arkadaşlardan burdada varagulamı nedir bu arada pazartesi topluca gidiyoruz dimi motorlarla şehitleri anmaya.kimler geliyor burdan

abi bizim Clouad cbf yi hayatta şirket önüğne koymaz...baktım bugün balmumcuda makina cirlop gibi yatıyor köşede...orayı motosiklet park yerine çevirmişler...bide kendisi devlet mamuru oldu şu aralar...motoruna dokunursan yasa gereği suç sayılıyor...devlet mamuruna ve motoruna hakaretten...

ben gelemiyom...başka porocelerim var...

Alıntı a.banus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan abi bursada bi kuryede gördüm barak gibi bişey koymuş koruma demirine tamamen kapamış motoru kışın fazla farketmez herhalde motor ısınmaz sobadan duvar etkilenmesin diye kalın barak koyarlarya görmüşündür heralde o dalgadan koyabilirsin
    abicim biliyom o dediğini...hem hafif bi malzeme olacak hem bi yere çarptığında az esnesin istiyom...çünkğ kapı süpürgeliği gibi alttan bayağı çıkıntılı yapıcam...önce aklıma reklamcılarda olan pelsiglas geldi...sonra egsoz sıcağının eritme ihtimaline karşı dediğin saha sağlam malzemeler aklıma geldi...onu burada Eminönünde sobacılarda bulurum ...sağolasın...

Alıntı a.banus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ha bu arada 2005 te bende ybrmin aynen bu dediğin şekilde kapamıştım...kışındı...bilmem ne bobinlerini yakmıştım...etkiliyor kanka...valla...bir damla rüzgarı kestinmi makina dengeleri bozuluyor...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Savaşcan Gınger derki...(bu arada bende mahale garısı gibi dedikodu yapıyom..) ..."Savaşla ilişikimizi tekrar gözden geçiricem...ne arıyo ne soruyo " vs...ben elçiyim...

taam la vercem 1 tur Q 7 ile...ama hayatındaki arac zevkini değiştiricem...merak etme sen...daha baba aralar göreceksin bu topikte... Q7 patronun bi yakınında bize uğramaz oldu...infinityde başkalarında...neyse yakında efsane bi arac gelecek bize...Tr de 4-5 kişide olan bi arac geliyor...onla poz verem...bunlara makina demiyom ben...kullandığım aracın kimsede olmaması lazım...tikim var abi...

ya arkadaşım seninde moturun arızasız bi gününü bilmem yav...ya terletir ya ossurur makina illaki bişiy yapar...artık Honda diyemi 8000 km dayandı sana bilemiyorum...Çin çon mondıal falan alsaydın oralarda halin nice olurdu valla...

arkidişler şimcik yeni porocemden bahsetmek istiyom...madem hep ben yazıyom anasını satayım...Zihni Sinir porocem hakkında danışmak isterim...

şimdi kış geldi yağmırlar...ayakkabılar pontullar çamur oluyor...beyaz su bidonları var ya...onları maket bıcağıyla kesip koruma demirine sabitliycem...amele gibi...ama çare olur diye düşünüyorum...nefret ediyorum paçamın ayakkabımın çamur olmasından...egsoz tarafı plastiği eritecek ama...ona göre kesicem tabi...

bu arada motor soğutma kısmı bırakıcam...yani blok soğumasına engel olmasın diye ayar vericem...birazda altlardan çıkıntılı olcakki damla gelmesin...

başka önerisi olan varmı...yav birilerinde malzeme varsa söylesin...bi çare...

Cihan abi ne varsa sende var babiş...

neymiş o araç excalıbur bugatti aston martin gibi bişeymi merak ettim şimdi abi q 7 me laf atma tras mıraş deme adamı ayar etmevazgeçtim x5 yeterde artar bile ya abi burası bodrum sıcaklıgı sende biliyon ben ne yapayım arıza cıkartıyosa terletiyo işte sucuk gibi kapak benim suçum ne? bak ben çok titizimdir bide 3 kagatlık şeyden 10 kağatlık verim beklerim ama öle olmak zorunda ben ortaokulda abimin mobiletine talim ederdim o sıkıntıdan sonra bu motor melek geliyor insana gerçi onda her numara oldu mobiletten sonra biz en cok cbife binebildik..

Motosikleti
    ulen hayatında bi Q7 görmüşün başkada bişey demiyon he... SUV araclar yoruyor be dostum...yani olsunda ağır makinalar...dağ taşa çıkmıyozki..İstanbılda milletin gözüne batıyoz...o açıdan tavsiye etmem...zenginsen paranı göstermicek düldüle binmek lazım...

valla bi haltlar karıştırıyon ama oralarda bilemiyom...artık 5 kişimi biniyon rallimi yapıyon..yoksa toprak top sahasında moturu turu 1 ytlye kiralıyonmu napıyon motorun ebesini belliyon aykanım...artık günahı boynuna...cbf ne kadar arıza verdiyse herşeyi ilk sende gördük...

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    ilkler unutulmazya abi valla sıcaktan(sana endura yaptıgımı sölicemimi sandın)haha sana enduro yaptıgımdan asla bahsetmem yav abi ne araçlar gördüm neler neler gerçi herkes görebilir benim gördüğümüama içlerinde çok güzel kullandıgım aletler var ancak bmw herzaman ayrı bir yeri vardır servisciyken kullanıyoduk bol bol simdi palio kola kutusuna talim abimin olurda arkadaş 1,6 modifiyeli ha 130bg ama biyere girersen taksratınıaffetsin Allah.....

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    hadi bakalım 29 ekim günü buluşalım hep beraber toplu bir yerde duralım,.
    98 Beygir.....

Motosikleti
    aha bizim ön koruma demirinin iki tarafına yerleştireceğim bidon bu...üstü zar zor kestim...sıra altınıda kestikten sonra ikiye ayırmakta...motor bloğunu kapatmadan iki tarafına takıcam...çamuru kessin başka bişi istemem..yahu amele gibi olcak...ben pek umursamam ama ne bileyim daha düzgün bişey bulamadım...

bıktım ayakkabımı boyamaktan ...

işlem bitince buraya yüklücem...keza motur işyerinde...

önce kendi kafamda denedim...normal değilim farkındayım...

Cihan haci iyi okumadın galiba bi el atsana şu olaya...bak canım sıkılıyor ha..

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    http://www.youtube.com/watch?v=Ad0fLSGEGu4

Adam cıbıf ı konuşturmuş...............
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    yahu abiler bu cbf için kısa beyaz far ne alınabilir? Sanırım beyaz far gibi bir alternatifimiz yok Yoksa varda benmi bilmiyorum.Acaba araba aksesuarcılarında varmıdır?yani değişken voltajlı 35w mı almak gerekiyor.Değerlerini bilen arsa verebilir mi?

Motosikleti
    Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yahu abiler bu cbf için kısa beyaz far ne alınabilir? Sanırım beyaz far gibi bir alternatifimiz yok Yoksa varda benmi bilmiyorum.Acaba araba aksesuarcılarında varmıdır?yani değişken voltajlı 35w mı almak gerekiyor.Değerlerini bilen arsa verebilir mi?
    beyaz alternatifi yok...he uygun akımda halojen var ...ama onunda ömrü 1 hafta...

Motosikleti
    beyaz alternatifi yok...he uygun akımda halojen var ...ama onunda ömrü 1 hafta...
    bu linkdeki ampulun ömrümü 1 hafta
    http://urun.gittigidiyor.com/BEYAZ-I...0QQidZZ6255747
    bende kararsız kaldım şimdi Kısa farım yanmış mecbur taktırıcaz

Motosikleti
    evet dostum bu tip dandirik yan sanayı ampullerden bahsediyorum...kesinlikle uğraşma bile...5-6000 de bir bizim ampuller gümler...nedeni gündüz gece sürekli yanması...halbuki ne gerek var...AB ye uyum diye ne halt yiyeceğimizi şaşırıyoz...

Motosikleti
    evet dostum bu tip dandirik yan sanayı ampullerden bahsediyorum...kesinlikle uğraşma bile...5-6000 de bir bizim ampuller gümler...nedeni gündüz gece sürekli yanması...halbuki ne gerek var...AB ye uyum diye ne halt yiyeceğimizi şaşırıyoz...
    biliyorsun seruvenci80(murat) farı direk bağlamış aküye ve bir anahtar ile farı açık kapıyabiliyormus.Bilmiyorum nekadar verimli olur

Motosikleti
    en mantıklısı o zaten haci...zabah niye yanar annamam...bizim zamanımızda böle saçmalıklar yoktu...şincik nolduysa farlarınız açık olsun diye bir geyik gidiyo...bizim içinmiş ama ben anlamıyom...

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    o dediğin körler için senin sabahta çokiyi farkediliyor far açık olunca farkedilmenin bedeli ayda 1 ampüle patlıyor yani 10 ytl bişey değil hangi s...lak çıkarttıysa farınız açık yolunuz açık diye o hıyarı yakalayıp ampul paralarını ödettiricem kafam bozuluyo far patladıkca!ha unutmadan su beyaz ampul hikayesi yanaşmayın ben ybrde direk yandıgı halde takmıstım farın mekanizması eridi artı gece yolu göremiyosun karşıdaki adamında gözleri hacamat oluyo denemeyin bi b..ka yaramaz..dersenizki illa beyaz iyi bi akü bide xenon ünitesi 500 kagada yapan var

Motosikleti
    aykancım ben makinamız SS olmayınca bir anlamı yok beyaz halojene...ama stoplarda LED olsun isterdim...bir kaçda sağda solda mavi neon falan...pavyon motoru gibim...

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    o dediğini bi goldwinge yapmış adam varya abi uzay mekiği gibi olmus motor xenon uzun neonlar altta neon üstte neon yav ben sevmiyorum sade herzaman iyidir bence hafif modifiye oda nedir bi xenon far bide eksoz olsa bena başka hiç bişey lazım değil

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler