flaşörler için hafta içi gelmemi rica ettiler...vakit olmadığından erteledim...ama lazım...tavsiye ederim...
dostum inan doğal halim bu...ama sırıttım son fotolarda merak etmeyin...saçlarda sıfır ...surat buldog köpek gibi valla...neyse bugün ziyaretime Gınger geldi...eskiler bilir...siteden ayrılmıştı...bizim çılgın cbf 150 ci...o hırbo yüzünden motor aldım zaten aklıma girdi...hepinize selamı var...
hepinize derken Çağrı..Birol 78...Cihana Luxora...diğerlerini tanımam etmem diyo...
benim motura bakın tam amele işi...ama ellerim üşümüyo tavsiye ederim...keşke başka bişiy alsaydım karizmayı çizmeseydin ya...herkesde cbf var kardeşim...
biraz farkımız olssun...
neyse kekoyu bi gezdireyim dedim...gel Nişantaşında takılalım biraz...marka seç diyom...avanak avanak bana bakıyo...
olm seç işte...Chrysler 300C..İnfinity..Q7..Cayenne...Pejo 307 cc...
neyse Porchede karar kıldık...biraz turladık...dedim fotolarımı çekde biraz şov yapayım ego patlasın falan derken üj bej foto yükleyelim dedim...yanlış anlamayında ayran içmeye Cayenne ile gidiyoz ...ee şofersin dediler kız vermediler...
sizde biraz makina görün...
bizim Gınger aracı sadece yolda gördüğünden beyin kısa süreliğine off oldu...neyse bi kaç foto koyarsam kızmazsınız değelmi...reklamın iyisi kötüsü olmaz...
öncelikle markamız porche...bi besmele çeelim fotolara bakarken...
3500 motor...295 beygir alet...gaza dokunduğun an arkaya yapışırsın...düz cayenne...
alın size insan halim...az tebessüm edem dedim...