Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Ekim 2007, 23:41
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
-
14 Ekim 2007, 23:45
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Alp fırıldağı sana hakkımı helal etmiyom canım kardeşim..(tabi varsa)
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
14 Ekim 2007, 23:45
mete_han adlı üyeden alıntı
valla şimdi yan yattı çamura battı he...
neler demedin...şimdi şaka oldu hepsi...
yani dostum hepimizin bir hikayesi var...burada paylaşıyorumki birbirimizi daha iyi tanıyalm diye...saygılar hayırlı bayramlar...
bide alıngan falan değilim yav...bana neler denmedimlki...panda...ayu...fürek...bilmem ne...hiç birinden gocunmadım...yakıştırdım bile...
YOK YOK SEN KARIŞTIRIYORSUN
BEN SANA BÖYLE ŞEYLER SÖYLEMEDİM
VALLA SÖYLEMEDİM YAAW
E TABE O KADAR FORUM O KADAR LAFI YETİŞTİREYİM DERKEN TABİ ARADA BAZI HATLAR KARIŞIYOR GALİBA
-
14 Ekim 2007, 23:46
ArgaT adlı üyeden alıntı
YOK YOK SEN KARIŞTIRIYORSUN
BEN SANA BÖYLE ŞEYLER SÖYLEMEDİM
VALLA SÖYLEMEDİM YAAW
E TABE O KADAR FORUM O KADAR LAFI YETİŞTİREYİM DERKEN TABİ ARADA BAZI HATLAR KARIŞIYOR GALİBA
ok ...şimdi de bi o zaman...cbf 150 nası bi motor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
15 Ekim 2007, 00:26
cbf 150 adlı üyeden alıntı
bütün arkadaşların ramazan bayramını kutlarım kusura bakmayın araya girmiş gibi oldu ama idare edin bugün internetin başına oturabildim kertenkele lastiklerden memnunmusun
durolardan ii gerçi çok kullanamadım daha ama virajlara ii girio biraz erken kızaklıo oda lastiinde rodajı varmış ondan
metehandro gingerdan ne haber napıo kaç binde sorunları varmı memnunmu anlatsana biraz ondan haber bize
-
15 Ekim 2007, 11:25
ArgaT adlı üyeden alıntı
işin kötü tarafı ne biliyonuzmu
cbf 150 yi hepinizden önce keşfetmiş olmam
hem ben keşfettim hem ben almadım
neyse zaman geçti elimdekini sattım yeni motor bakim dedim
gittim şirinevler hondayla anlaştım akşam olmuştu dedim sabah gelir geniş geniş aküsü maküsü takılır alır muamelesi akşama biter alır gideriz
netten baktım bu şimdiki motorumu gördüm e baktım fiyat baya düşük bide pazarlıkla adamın belini kırdım sabah i baktım bunu almışım ( KANUNİ MOTOCAR 200 )
Neyse uzun lafın kısası
o gun bu gundur cbf 150 içimde bir ukte olarak kaldı
arada buraya gelip hevesimi kırıyordum ama bazı şer güçler benim ayağımı kaydırmaya çalışıyor
çeker gideriz
güle güle arkadaşım , cbf 150 cc kendi sınıfında 10 üzerinden 9 numara bir makinedir, umarım seni ve senin gibi kıskanç art niyetli arkadaşları bu topik te görmeyiz.
yolun açık olsun , kahır motorun la iyi günler hayırlı sürüşler diliyorum sana ..
EY VATAN ; senin için,bir ÖLÜR bin DOGARIZ.
-
15 Ekim 2007, 21:40
yav metehan'cım ya çok gerginsin yada iyi taklit yapıyorsun.Takma kafaya kim ne derse desin,biz makinemizden memnunmuyuz?Memnunuz gerisini boşveeeer.
Bu arada verdiğin bilgler için teşekkürler.Perşembe servise gidecek bakalım değişiklik olacakmı,tecrübelerimi yazarım.
Haftaya pazartesiye kadar yokum yeni bir işe girdim bilgilendirme ve tanışma amaçlı eğitime gidiyorum İstanbul'a.Kendinize iyi bakın.
-
15 Ekim 2007, 21:54
bcoşkunsoy İstanbulda olsaydın bu sorunları hallederdik...kısmet artık...keyfini bozma...kafada paranoya yaparsan istediğin hıza asla çıkamayacaksın bunuda unutma...sorun varmış gibi motoru sürme...kafan rahat olsun babında...100e çıkması bence makul...havalarda bozdu yerler kaygan...motor deli kayıyor...50-60 ı geçmek riskli...
Bugün Mecidiyeköyde zınn diye biri arka kapıyı bir açtı...ülen ne fren sıkmışım...aynı şekilde zınn diye motur durdu...
Birde akşam ön lastiğe hava basıyodum..BP leventde...pompacımıdır nedir görevlinin biri geldi...lüks bir arabaya gel gel yapıyor hava basınc yerine...
çek motorunu ordan demezmi...zaten canım sıkkın ..hiç bişey sormadan yere yatırdım...tekme tokat daldım...gel gel diye yardımcı olduğu lüks aracdan inen şoför ayırdı bizi...
"bidaha ağzından çıkanları 2 kere düşün...kuryede olsam amelede olsam tavırlarında dikkat et.. her gördüğün motorcu kuryemi...3 kuruşluk bahşiş için yalakalık yapma ...kaç para istiyosan ben vereyim sana yeterki adam ol..." dedim bayağı saydım en son...diiğer pompacılardan uzaktık...yoksa orda kimvurduya giderdik...valla kaybedecek bişeyim olmadı...yalnız herif şoka girdi...beklemediği bir refleksdi...bende tüm günün acısını heriften çıkardım...biraz asabiymi trafikte...her an bi dengesizlik yapabilirim...
-
17 Ekim 2007, 03:19
bcoşkunsoy İstanbulda olsaydın bu sorunları hallederdik...kısmet artık...keyfini bozma...kafada paranoya yaparsan istediğin hıza asla çıkamayacaksın bunuda unutma...sorun varmış gibi motoru sürme...kafan rahat olsun babında...100e çıkması bence makul...havalarda bozdu yerler kaygan...motor deli kayıyor...50-60 ı geçmek riskli...
Bugün Mecidiyeköyde zınn diye biri arka kapıyı bir açtı...ülen ne fren sıkmışım...aynı şekilde zınn diye motur durdu...
Birde akşam ön lastiğe hava basıyodum..BP leventde...pompacımıdır nedir görevlinin biri geldi...lüks bir arabaya gel gel yapıyor hava basınc yerine...
çek motorunu ordan demezmi...zaten canım sıkkın ..hiç bişey sormadan yere yatırdım...tekme tokat daldım...gel gel diye yardımcı olduğu lüks aracdan inen şoför ayırdı bizi...
"bidaha ağzından çıkanları 2 kere düşün...kuryede olsam amelede olsam tavırlarında dikkat et.. her gördüğün motorcu kuryemi...3 kuruşluk bahşiş için yalakalık yapma ...kaç para istiyosan ben vereyim sana yeterki adam ol..." dedim bayağı saydım en son...diiğer pompacılardan uzaktık...yoksa orda kimvurduya giderdik...valla kaybedecek bişeyim olmadı...yalnız herif şoka girdi...beklemediği bir refleksdi...bende tüm günün acısını heriften çıkardım...biraz asabiymi trafikte...her an bi dengesizlik yapabilirim...
geçmiş olsun abi.Yalnız adamada yazık hakkını yemiş olmuşsun biraz.Oda sonucda orda çalışan bir gariban.belki yaptığı yanlış ama bizlerin biraz daha anlayışlı olmamız gerekiyor.Tabi bazen bizde kendimizi tutamıyoruz.umarım bir daha böyle olaylarla karşılaşmazsın.Her insanın basına gelebiliyor.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
17 Ekim 2007, 10:58
erdo2002 adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun abi.Yalnız adamada yazık hakkını yemiş olmuşsun biraz.Oda sonucda orda çalışan bir gariban.belki yaptığı yanlış ama bizlerin biraz daha anlayışlı olmamız gerekiyor.Tabi bazen bizde kendimizi tutamıyoruz.umarım bir daha böyle olaylarla karşılaşmazsın.Her insanın basına gelebiliyor.
YERİM ; Ö LEEE garibanı 3 kuruşluk yetki verirsin , 20 kuruşluk adam olurr bu tip adamlar , Mete-han iyi yapmışsın kardeşim.
EY VATAN ; senin için,bir ÖLÜR bin DOGARIZ.
-
17 Ekim 2007, 14:03
metehan abi tek laf +10000000000000000000000 helal!
-
18 Ekim 2007, 21:56
arkadaşlar motorun lastiklerini değiştirdim tercihimi gene durodan yana kullandım sepep fiyat performansta gerçekten çok iyiler iki lastik 100 ytl yalnız değiştirecek arkadaslara tavsiyem 90/90 arka lastiği önede uygulamaları, gerçekten yol tutuşta düzeldi ikiside 90/90 üzerindekilerden farklı daha dişli bi desen kaymıyor yalnız gidon hafif agırlaşıyor piyasada aramayın durodada piyasadada yok! sebebi balon yapması ve stoklardan çekilmesi olabilir bunlardan hiç bir şikayet almadıgını söyledi servis ilk başta alışamadım ama şimdi daha bi güzel giriyo virajlara tavsiye ederim!resimlerini yakında çekip koyarım buraya.
-
18 Ekim 2007, 23:14
erdo huma aykan abiler kmse kavga çıksın istemez ama inanın hayatta herşey oluyor...
aykan hayırlı olsun...zaten soğuk hava dalgasıyla birlikte yağmurda geliyor...lastikler deli kayıyor...ne kadar yavaşda gitsem hep tedirginim...
-
18 Ekim 2007, 23:52
Huooop kavga yok beyler. Motorcu kardeşliği var.
-
18 Ekim 2007, 23:59
Cloud adlı üyeden alıntı
Huooop kavga yok beyler. Motorcu kardeşliği var.
hoopp birader sende kimsin bakayım...Hondacılar hariç almıyoz...hayırdır yoksun piyasada paşam...nedyon...aldınmı makineyi...paraları fazla tutma harcarsın benden söylemesi...
-
19 Ekim 2007, 00:01
hoopp birader sende kimsin bakayım...Hondacılar hariç almıyoz...
hayırdır yoksun piyasada paşam...nedyon...aldınmı makineyi...paraları fazla tutma harcarsın benden söylemesi...
Aldım bir haftadır biniyom. Ama motoru alışım tam Necdet Abinin cenaze gününe denk geldiği için topic filan açmak içimden gelmedi.
www.cbf150.net deki büyük buluşma yağmurdan ertelenmezse oraya gelicem yeni motorumla.
-
19 Ekim 2007, 00:14
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
19 Ekim 2007, 00:17
erdo2002 adlı üyeden alıntı
Dur hemen açayım. Heyecan yaptım şimdi haa... Bu arada cbf150 hep ilk gözağrım olarak kalacak, motor olayına sorunsuz ve keyifli bir başlangıç yapmamı sağladı. 7200km kullandım sıfır sorunla. Sattıımda da sıfır gibiydi maşallahı var.
-
19 Ekim 2007, 10:23
1300 km lik uzun bir parkura çıkıyorum arkadaşlar,cbf 150 ile hayırlısı bakalım.
-
19 Ekim 2007, 11:10
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)
Bu Konudaki Etiketler