Arkadaşlar merhaba. Tüm 2 teker sevenlere selam olsun. Otomobil sahibi olduğum için yaklaşık 1 yıldır yatan motosikletimi satmak istiyorum. Motorum 2016 model, 5600 km'de, servis dışında bakım görmedi, nasip olursa 6000 bakımını da serviste yaptırıp satmayı planlıyorum. Anlas marka lastiği var 2500 km kullanılmış, Shad marka 29 litre topcase ve koruma demirleri var. Herhangi bir kazası belası, çiziği çürüğü yok. Kapalı alanda muhafaza edildi. Sizce ne kadar fiyata satmam uygun olur ? Ne zarar etmek istiyorum ne de alanın ahını almak. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Sağlıkla kalın
Trakya bölgesinde bulabileceğiniz en temiz cbfimi satıyorum arkadaşlar
http://www.motosiklet.net/forum/sati...ml#post4430363
Arkadaşlar öncelikle merhaba 2017 model 2.200 (ikibin ikiyüz) kilometrede motorum. Ve ilk motorum. Tamir işlerinden anlamam. Benim sorum 5.vites 5.000 devirde motorum 60km hızda gidiyor ve bana sanki bağırıyor ama gitmiyor gibi geliyor. 1.80 boy 100 kiloyum bu hız normalmidir yoksa bana mı garip geliyor. Eğer ki aksi bi durum varsa nedir. Yada eğer durum normalse daha düşük devirde bu hızda gitmek için ne yapabilirim. Motorun yol tutuşu ve tork-güç konforunu bozmadan. ( az çok motordan anlayan birine gösterdim debriyaj balatanda problem yok dedi).
Hocam merhaba. Motorunuz gitmiyor gibi geliyor ve daha düşük devirde bu hızla gitmek için ne yapabilirim demeniz beni şaşırttı. Motorun gitmemesi olayını motoru tanıyan biri deneyerek size söyler muhtemelen. Daha düşük devirde daha yüksek hız yapmak için genel kuralsa dişli büyütmektir. Forumda dişli büyütmeyle ilgili konular var. Hemde baya detaylı. Bir göz atmanızı tavsiye ederim.
Affet bir akşam üstü..
Arkadaşlar ben cbf ime daha iyi göstersin diye tvs apeche aynası aldım sol taraf oldu ama sağ taraf olmadı ters dişli sanırım.Ben bu aynayı kullanmak istiyorum görüş açısı çok iyi sorum şu ben bunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar , bu sayfayı 2012 de sayfa sayfa günlerce okudum. Hafta sonum hep bu sayfada geçti neler var neler yok sorunlar neler vs hepsini ezberleyerek Almıştım motoru. Sonra sattım scooter aldım vs. Şimdi yine cbf almak üzereyim. 6-7 yasında motor. Yeniden aranızda olmak, yeniden motorlanmak üzereyim.
Herkese keyifli sürüşler dilerim
Allah korumus , verilmis sadakan var mis.
Arkadaşlar youtube da bir kanal var çok iyi bilgiler veriyor cbf150 ile ilgili çok kaliteli bilgiler gerçekten abone olmanızda fayda var diye görüyorum
https://www.youtube.com/channel/UCl0...9oJ4HVVOSw396g
Merhaba arkadaşlar. Pırıl pırıl yatan motosikletimi satmak istiyorum. İlgilenen olursa ilan aşağıdadır. Sevgiyle kalın
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-memurdan-hatasiz-honda-cbf-150-606851416/detay/
Bizim başlık ölmüş naptınız la hepiniz motorları sattınız mı?
Ben sattım inazumaya geçtim,7yıl 53.000 km den sonra
Arkadaşlar bu cbf150 çok uçmuş fiyatlar ne böyle.Bir buçuk sene oldu satalı motorumu.Bir sezonluk alayim dedim ama bu fiyatlarla bu motor alınmaz.
Ön arka lastikleri yeniledim bundan öncekiler lassa çok kötüydü özellikle yağmurda sabun gibi kayıyordu, şimdi Anlaş kapra taktım set olarak 400 TL aldım iyi çokta test edemedim ama Lassaya göre çok fark var. 2016 senesinden beri CBF kullanıyorum, Artvin Şavşat yaylarına bile iki kişi yüklü motor bir sıkıntı çıkarmadı memnun iyiki almışım, yağına dikkat edildiğinde bir sıkıntısı yok.
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)