normalde hiç olmazdı ama bugün iki kere motorum stop etti. kavşaklara yaklaşırken debriyaji sıkıp frene basarim. işte o noktada motor stop ediyor.
daha önce hiç olmamıştı. sebebini bilen var mıdır?
Şu an bu motorun 0 km fiyatı tam 12 bin tl.
2 hafta önce çanakkaleye CBF Karakaçanım ile son gezimi yaptım.
Aslında Gezi de değil. BMW F650 GS bakmaya gittim. Karakaçandan ayrıldım :(
Çanakkale-Sakarya : 1 Günde 1000 km yapmışım. dolanmalar vs dahil.
Sabah - 06:00 da kontak çalıştı. Gece - 04:00 de eve girdim.
Sakarya-izmit çeşme suyu değil de , yangın hortumu ile ıslanmış kadar oldum.
Su geçirmez full ekipman kuru yer kalmayacak kadar suya geçit verdi
Aceleden fazla foto çekilmedim. Dönerken yine aynı bölgelerde çok fena ıslandım. üşümekten foto aklıma gelmedi.
Bu arada 1000 km yol : 100 TL yakıt yaktı. Şimdi düşünün durun :D
Bin türlü eziyet çektim ama sonradan hayalimi gerçekleştirdim. Allah herkese iyi motor nasip etsin.
Hayırlı uğurlu olsun Yüce Rabbim kaza ve belalardan korusun. Yeni motorunuz kaç model cof kaça verdiniz bunu kaça aldınız ayrıca 1 litre benzinle kaç km gider acaba
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
arkadaşlar castrol power1 15-50 yağ koysam nasıl olur ? yaz geldi sıcaklar başladı
arkadaşlar cbf 150 selesine jel uygulatan var mı ? İki kişi yüklü uzun turlarda bir günde 300 km sonrasında ağrı yapıyor. Sizce jel sele ile günde 400 km gidebilir miyiz ?
Sonunda yakıt testi yaptım motora tam dolu depo ile Erikli tarafına çıktım toplamda 396 km yol yaptım benzin bitmedi 60-90 km arası sürdüm hep. Ancak göstergede ciddi hata var, uzun köprü tarafından eve dönerken gösterge "E" ibaresine düşmeye başladı hasköy'den Edirne tarafına döndüm Edirne'ye varınca göstergem E'de idi o vaziyette Edirne'den Kırklareli'ne kadar geldim eve varmama 2 km kala benzin aldım ancak bitecek gibi değildi eminim ki eve kadar giderdi. Yolu öğlen sıcağında yaptım şişme bayılma çekmemezlik yapmadı motor o kadar yol yaptım üşendiğimden tek bir fotoğraf bile çekmedim. Ama çıkmadan önce uzun siperlik takmış olsaydım çok daha rahat edermişim. Yarın Dereköy tarafı Bulgar sınırından Sırasıyla Dereköy, Dupnisa, Demirköy, İğneada, Beğendik yapmayı planlıyorum, daha önce bu rotayı hiç izlememiştim bakalım nasıl olacak göreceğiz. Yarın üşenmezsem fotoğraf çekip paylaşırım.
Weak are prey
Bugün biraz dolaştık CBF ile bir fotoğraf atayım bari başlık ölü bu sıralar
Bugün Bulgar sınırına doğru çıktım, çıkmışken biraz yoldan çıkayım dedim toprak yollara daldım biraz gezdim. Asfaltta fotoğraf çekmedim ama sınıra giden yol çok iyi hem keyifli hemde serin yemyeşil ormanın ortasından gidiyorsunuz bir an "Kanada'ya mı geldim lan" diyebilirsiniz inanılmaz bir yol ama maalesef sınır kapısına vardığımızda vize istiyorlar o da bizde yok Belki gelecek yıl vize alıp geçebilirim karşıya. Küçükken o yoldan balığa giderdik rahmetliyle hep merak etmişimdir ileride neler olup bittiğini hep gitmeyi hayal etmişimdir küçüklüğümden beri ama bir gün gideceğim.
Fotoğraf işinde acemiyim biraz.
Yolun sonuna geldik daha ilerisi taşlık. Bu taraflara campa gelebilirim çok sessiz sakin oluyor buralar.
Weak are prey
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)