Hayırlı olsun daha iyilerine binersin inş peki kaça verdin kaç modeldi?
2013 model, 8300km de. 4500tl
Eyvallah Tekrar hayırlı olsun
Selamunaleykum 2tane Çinli motosikletim oldu ikisinde de aşırı derecede rahatsızlık yaşadım, özellikle bel - sirt agrima konusunda ve titresimden yaz sonu gibi bi tane sıfır almayi düşünüyorum bu ara boyum 1.91 kilomda 100 sizce uygun mudur? Hem okula gidip gelmek için hemde hafta sonları uzun veya kısa yol yapmayı seviyorum sizce uygun mudur? Görüşleriniz için teşekkür ederim.
s.a arkadaşlar bu yakınlarda İzmir yükselişten 0 cbf alan varmıdır ?
full koruma demirli + yan ayaklı ?
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------
Koruma demirini kendim kırmızıya boyadım. Yakıt ölçümüm 100km 2,2lt rodajdayım düşük devirlerde kullanıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------
[IMG][/IMG]
Guaydin herkeze bu ay icinde trafik sigortam bitiyor yakin zamanda trafik sigortasi yaptiran varmi nekadar tutar acaba.
Hocam yan çantaları nereden aldınız?
selam arkadaşlar kısa süre sonra maalesef motoru satmak zorunda kaldım. Forumdan ilgilenen olursa severek kullanacak birine gitmesini gerçekten çok isterim.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-1500-km-de-garantili-aksesuarli-honda-cbf-150-298045194/detay
ankarada debriyaj balata değişimi için yer öneren var mı. ve kaça yapıyolar bilgisi olan varsa teşekkürler.
Motosikletimi park etmiştim fakat birisi çarpıp düşürmüş. Yan aynası yandaki arabaya çarpmış ve kırıldı. İlk kez parça değişimi yapmam gerekiyor. Üsküdar civarında orjinal parça değişimi yapabilen yer var mıdır ? Orjinal aynalar ile değiştireceğim, başka tavsiyesi olan var mı ? (İlk sorum daha önemli ) Teşekkürler.
Iyı aksamlar arkadaslar,bu hafta sonu dıreksıyon sınavım var cbf 150 ıle gırecegım sınava,sorum su..
Tecrubem hıc yok ve okuyorum bazı marklarda vıtes gecıslerı farklı olabılıyormus,cbf 150 1.vıtese takmak ıcın,vıtes bostayken bır alta mı ındırıyoruz yoksa tam tersı bır ust cekıp 1e mı gecırıyoruz?
tesekkurler.
abim vitesler şöyle bak. en üstte beş var. yeşil ışık yanıyosa boşta demektir. sol eldeki debriyaj sıkılıyken sol ayaktaki vitesi aşağı bas 1e gereçer. sonra yukarı çek ayağınla tekrar boş. tekrar yukarı çek 2. tekrar 3. diye üstlere çıkar. 5den 1e direk geçemezsin. tek tek küçültceksin aşağı doğru basarak. ankarada mısın?
5
4
3
2
boş
1
Tesekkurler,Istanbuldayim.
Yok mu bana cevap verecek olan ?
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)