Şuan staj yapıyorum(maalesef ücretsiz) o nedenle çokta bir motor piyasasına inme fırsatı bulamadım.
Bugün Benelli TNT250 bakmaya gittim. Motor gayet hoş sesi kalıbı harika ama servis-parça olayı muamma fiyatta tam tamına 14.200, 13.900 son diyorlar. YUH!
Geçen hafta Z-Motoya gittim. Z250SL ve Ninja250SL bakmaya. Kawasaki beni çok cezbediyor(fiyat ve iyi lastikler ile gelmesi) fakat adamların tavrından hoşnut kalmadım. Neden diye sorarsanız çantamın kenarında polarım asılıydı adam koşa koşa geldi "dikkat edin de fermuar motorları çizmesin" dedi. Yahu bir hoş geldin, merhaba demek bu kadar zor olmamalı mantıken haklılık payı olsa da girer girmez bu olay hoşuma gitmedi.
Abim bir yandan scooter al bende binerim arada diyor ama scooter bana göre değil. X Max bir nebze düşünülür.
Açıkçası cebimde paramda mevcut değil ama gün doğmadan neler dolar mantığıyla hareket ediyorum. Bakalım neler olacak.
Staj yaptığım yerde bir abimiz Sym Wolf sahibi şiddetle tavsiye ediyor ikinci el piyasası da makul fiyatlar çerçevesinde aslında en alınabilir(imkanım doğrultusunda zorlaya zorlaya) Sym gibi duruyor.
Kadıköy de birde MSX gördüm bindim ettim. Çalıştırdılar ettiler birde artçı oldum satan abiye baya hoşuma gitti ama artçılı (kız arkadaşımla) kaç km gidebilirim onu bilemiyorum.
Kısacası kafam çok karışık, motor için arayanlar oluyor ama tok satıcı misaliyim fiyat kırmaya çalışana, kelimeleri seçerek kullanmayana(kardeş,bilader vs) direk satmıyorum diyorum ve telefonu kapatıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------
Ezio41 Yuvacıkta sizinle karşılaştık sanırım dönüş yolundan geliyordunuz sonradan fark edebildim, eğer sizseniz kusura bakmayın