Genis lastiklri dez avantajini gormedim avantajlari ise bozuk yolda daha konfrlu ve cantlarin yamulmasini onluyor.Dunden kis manzaralari ve ufak bir kaza abime düşücen dememe kalmadan motor yan yattı . [url=http://hizliresim.com/rmOlMP]
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:30 ----------
Merhabalar,
Aranıza Ethem abinin(ethemm76)motosikletini alarak katılmış bulunmaktayım. Öncelikle Ethem abiye satış sırasında ve sonrasında gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı bir kez daha teşekkür etmek isterim. Ayrıca yanında verdiği hediyeler ile neredeyse bir CBF daha alınabilir diye düşünüyorum. Ethem abiyi tanıdığım ve CBF sahibi olduğum için mutluluğumu sizlerle de paylaşmak istedim. Artık sizlerle beraber nice güzel paylaşımlara diyelim,cümleten hoşbulduk
ethem abini motor iyidir iyi km re bakma motoruna bakar
kazasız sürüşler
Öncelikle merhabalar,
Ben kredi kartımda limit açıldıktan sonra motosikletim yağ eksilttiği zamanlarda ekleme yapmak amacıyla hem de elimde bulunması maksadıyla 2-3 kutu yağ almayı planlıyorum. İnternet üzerinden İpone,Motul,Castrol marka yağların fiyatlarına baktım hemen hemen fiyat aralığı aynı(25-35 TL arası kargonun ücretsiz olup olmama durumuna göre değişiyor). Sizin önerebileceğiniz daha hesaplı bir yer ya da şu marka yağı kullandım ve çok memnun kaldım diyebileceğiniz ürün var mıdır ? Şimdiden teşekkür ederim,keyifli forumlar
XV
hayırlı uğurlu olsun şimdiden alanada staanada...Ethemcim öpüyorum patlat bi 4 teker
Totalda elf 10w40 4t. 23tl sanırım ben ondan kullanıyorum.
Arkadaşlar, benim motosiklet kullanımının %95'ini şehir dışında ve uzun yolda yaparım mh drift kullanıcısıyım ve hep uzun yolda kullandım itina ile baktım motoruma ve nasipse haftaya bir arkadaşa satacağım.
Aklımda enduro böyle uzun yolda keyifle süreceğim makineler var. Büyük motorlara bakıyorum fakat çekiniyorum henüz hazır değilim gibi yani şu bakımdan hazır değilim, teknik donanımı, arızası, bakımı, sorunu sıkıntısı masraf ettirirse bu sefer iki kuruşluk zevkimiz çileye dönecek.
İlanlara bakıyorum mesela, honda transalp, aprilla pegaso, bmw f650gs vs gibi motorlarda 10 bin tl nin altında makineler var ve en az 10 yaşında motorlar iyi güzel hoş fakat düşündürüyor beni alıp almamak. Tabi temiz kullanıcısı olduktan sonra alınır binilir ama nereden nasıl bulacaksın ki sonuçta netten satış yapılıyor.
Ama cbf 150 mesela enduro olmadığı halde uzun yolda kullanılabilir.
Koltuğu rahat, yakıt ideal, yan çanta, topcase, koruma demirleri, aksesuar vs rahatlıkla piyasada mevcut ve tam dolu olan satılık motorlarda var.
CBF'te ki tek soru işareti yağ sorununun bana sorun yaratması ve üzmesidir.
CBF 150'nin yağ eksiltme sorunu hangi modellerde var ?
Veya modele göre mi değişiyor yoksa şans işi mi ?
Çünkü bu motora bakıyorum son zamanlarda fakat yağ sorunu olan bir makine denk gelirse sorun yaşatıp üzmesin pişman etmesin.
Bu arada ilanlara bakıyorum fiyatlar almış başını gidiyor 6000 tl üzeri bile cbf 150 var satıcı plaka aksesuar lastik ne var ne yok neredeyse değiştiği yağın parasını bile alacak hatta almış bile bence
Bir kaç tane gözüme kestirdiğim motorlar var sizce nasıl ? Bu tip ilanlara bakıyorum ve benim için uzun yol ve tam donanımlı olmasıdır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...88393090/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84398538/detay
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
Kappa çantalı olanı tercih et bence 2012 model olan,diğerinde maxem çanta var bendekide aynısı çok kötü dadndik bir çanta fiyatıda ucuz zaten.
Herkese merhabalar. Ben de bu gün aranıza katılanlardanım. 2008 28.000 km de temiz bir cbf aldım 3.200 liraya. Kanuni racer 200 ile yaptığım kazadan sonra 5 yıldır elime elcik değmemişti bakalım nasıl olacak
Hayırlı,uğurlu olsun
Bende bugün motosiklete alışmak amaçlı ufak çaplı bir gezinti yaptım. Bursa tarafına baba köyüne gittim. Giderken İznik Gölü tarafından yol aldım,yol üzerinde yer yer kar kalıntıları hala duruyordu. Bir kaç fotoğraf çektim fakat sanırım telefonumun hafıza kartı bozuldu eğer düzelirse yükleyeceğim
Cross motosikletten sonra CBF baya bir rahat geldi,konforundan gayet memnun kaldım. Havalar biraz daha düzelse de doya doya gezsek.
http://www.madeniyag.net/Castrol-Pow...Lt,PR-131.html
bundan kullanıyorum. 10 40a göre motorun sesi baya değişti titreşim azaldı. hemde 20 tl ben şahsen memnun kaldım.
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)