Burak kardeşimi ve motorunu birlikte bir Db Motora gitmek amaçlı..İstanbul yolculuğu yaptığımızda bir kez görme imkanım oldu. Bence o paraya alınabilecek en iyi seçenek. Forumda sıklıkla fotolarını görüyordum motorunun ..temizlği ile göz karaştırıyordu. Ama gerçek hayatta görünce insan gerçekten temiz motor olduğuna daha gönülden kanaat getirebiliyor. Bence temizliğine bakımına ve km sine göre gayet uygun bir fiyat. Burak Kardeşim, hayırlı müşteriler dilerim.
Benim motorumada talip çok ama..genel yaklaşım fiyat kırmak yönünde olduğundan henüz fiili bir hareket yok. Motoru satarak gerçekleştirmek istediğim çok yüksek bazı hedeflerim yok. Satılmazsa kullanmaya devam ederim düşüncesini çok yoğun yaşadığımdan dolayı motoruma hak ettiği mevlayı veren bir talip çıkmazsa ilanı yayından kaldıracağım. 15 tl lik arabaya bineceğime 11-12 tl lik arabaya binerim. ikisinin de varlığı vesile olur..ikisi ile de azar azar gezerim..bakım maliyetlerim düşük olur diye düşünmeye başladım. Dolayısıyla 10 tl dahi pazarlık kabul etmediğimi ilanıma da yazdım. Eşimde satıcam motoru deyince çok üzüldü. Çevreme bakıyorum..arabası cbf i olan bi kaç tanıdığım yada benim gibi cbf i olupta çoluk çocuk gezmek için araba almayı düşleyen ..isteyen.. bir kaç ark..ım var..cbf i asla satmam falan diyorlar araba alsamda. satılmazsa ilanıdan kaldırıcam. Motorda çok emeğim var..Çok hatırası var. eşimle gezmediğim yer bırakmadım. Uludağından Abantından tutta..yazın sezonda 2-3 kez köfteci yusufa gitmeler falan. Duygusal bir bağ bile var sanki. Çok güzel bir meşkale..hobi. Araba alırsam beni bu oranda eğlendirebilir mi..oyalar mı..bununda endişesi ile olaya yaklaşmaktayım.
Şu an için 7 kişi favorilerine eklemiş ilanımı.. 3 günde 125 kişi bakmış. Fiyat kırmayacağımı bile bile..fiyat kırmamı bekleyen kardeşlerim var. İlanımda bir kaç farklı yerde üzerine basa basa pazarlık payım yoktur diye belirttiğim halde..3800 yazdığım motora.(sadece site aracılığı ile satılırsa 100 tl ikramım olacak. Buradaki satılık mt.ilanları linki altına veridğim ilanda 3700 tl yazdım) abi 3200 olurmu diyen bile var. Nasıl bir memleketteyiz anlamadım. Millet temiz motor almak peşinde değil. Ne koparabilirim..bunun peşinde. Başka birisi mesaj attı..(Motorunuzu görmeye gelmek istiyorum şu gün müsaitmisiniz ? İst.dan gelicem. Motor başında konuşalım.) diyor..Evet müsaitim..Buyrun dedim. Fakat motor başında konuşmak konusu ile ilgili beklentinizi anlayamadım..Hiç pazarlık payım olmadığını ilanımda da yazdım..tekrar hatırlatayım..Motor başında konuşabiliriz elbette.Ayrıntılı olarak anlatırım her şeyi..ama pazarlık payım hiç yok.. Bu beklentiyle gelecekseniz.Konuşmak istediğiniz asıl konu bu ise, yoldan geliyorsunuz.. zamanınızı almak istemem dedim. Bir daha dönmedi. Yani motor başında konuşmak ile ilgili beklentisi.. ilanımda bir kaç farklı yerde üstüne basa basa belirtmiş olduğum helde..pazarlık yapmakmış
İlk iki motorumu tanıdığa satmıştım. Elbette yine böyle temzilerdi.. satarken hiç zorlanmamıştım. İlk defa bir araç ilanı veriyorum..Demek ki böyle bir dünyada varmış. Yeni yeni tanımaya başladım. Bakalım daha neler görücez. Satmak konusunda kesinlikle ısrarcı değilim. Satılmazsa kısa bir süre sonra satmaktan vazgececek ve ilanımı kaldıracağım. Ama ilan için çok emek verdim. Zaman ayırdım..en ufak bi ayrıntıyı atlamak istemedim..Herşeyi yazmak istedim. Bu yolda bir adım attım. Şimdilik vazgeçmeyeyim diyorum. Sahibinden.com a verdiğim ilan linklini buradan da paylaşayım. Doping moping bişey almayacağım. Satılmazsa en geç ilanın yayından sistem tarafından otomatik kaldırılacağı gün satmaktan vezgececeğim. 26 gün falan kalmış olmalı onada. Linkimi kopyalayayım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-bol-hediyeli-full-aksesuarli-km-sinin-en-temizi-196024265/detay
Guinness rekorlar kitabına gireiblir miyim sizce. En uzun açıklamalı cbf 150 satılık ilanı konusu ile ilgili