evet arkadaşlar sonunda bende CBF 150 li ler arasına katıldım, evet daha önce konu açmadım ama sağolsun forum hiç gerek kalmadı, oturup sayfalarca döküman okudum hani alsam elime isveç çakısını söker takarım motoru
..
CBF 150 2010 model 28.000 de (yalanını yuttuktan sonra aslında motorun en az 70.000 de olduğunu öğrendim)
Lastikler uzun araştırmalar sonucu IRC 4 sezon taktırdım. (Yeni arkadaşlara uyarı lastikler kayıyor diye koşup lastik değiştirince lastiği takanlar uyarmazlarsa aman diyim Hemen gazlamayın yeni lastikte kayıyor, bal mumumu neyse artık lastik korunsun diye bir şey sürüyorlarmış fabrika çıkışında o gidene kadar bir süre dikkatli olmakta fayda var)
bir CBF 150 klasiği olan depo kılıfınıda taktım (yenilere kesinlikle tavsiye ediyorum dizlik çiziyor o benzin deposunu şöyle bir motora yerleşeyim deyince)
Kask olarak LS2 blade aldım oldukça güzel bir kask, Dizlik ve eldivenlerimde tamam. Yaza doğru birde mont aldımmı bu iş tamamdır.
Gelelim benzin Konusuna
Depoyu aldığımda fulledim yedek deposunda benzin vardı biraz, 53 tl ye ful depo oldu.
170 km yol yaptım ve
7.390 (31.50 tl) lik benzin koydum, aslında niyetim 100 km de doldurmaktı ama olmadı.
Gelelim sorularıma; CBF 150 kullancısı olarak sizce;
ilk vitesli motor deneyimim ve bende farkındayım motoru çok bağırtarak kullanıyorum bu benzin tüketimi motora göre nasıldır?
Sürat saatimde sorun var 20 km de kalıyor bendeki modelde Vites göstergesi yok onun yerine devir saati var sizce şu vites göstergeli devir saatli Göstergelerdenmi taksam ?
http://image5.sahibinden.com/photos/...2642406wtv.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------
125 ile 150 arasında çok bir fark yok bence boşa 150 ye hiç geçme. 250 bile küçük gibi sana aslında, Tamam belki çok fazla tecrübem yok viteslilerde ama google de istersen CBF 250 Hız testi diye bir arat bana pek ahım şahım gelmedi doğrusu 160 gösterge var 140 anca görüyor çoğu kullanıcı. Ha 140 sana yeterse o zaman lafım yok hiç kaçırma direk al bir tane kullan zaten onun küçük kardeşini kullanıyorsun hemen hemen.