Gördüğüm kadarıyla direksiyondaki sallanma olayı çok kişi de var.Benim ön lastik değişti fakat net bir düzelme sağlıyamadım.Buna bir çözüm bulunur inşallah..
Gördüğüm kadarıyla direksiyondaki sallanma olayı çok kişi de var.Benim ön lastik değişti fakat net bir düzelme sağlıyamadım.Buna bir çözüm bulunur inşallah..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kimseden ses çıkmıyor ramazan cbf cileri fena vurmuş yaa...
98 Beygir.....
doru valla cihan abi bu aralar motoru deyilde yemeyi içmeyi düşünüyom:D
''Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir dünya istiyorum."
Merhaba Arkadaşlar,
12.000 bakımını yaptırdıktan sonra işten kaytarıp vakit bulduğum bu Cumartesi izlenimlerimi yazayım dedim.
Motorumdan hiç pişmanlığım yok. Ama problemler elbette oluyor. İzmir'de her yer yine şantiye gibi olduğundan yollar berbat. Geçen Çarşamba bir çukurun köşesinde lastiği ezmişim. Ön lastik balon yaptı; ama bu benden kaynaklanıyor. Çukurun kıyısının bu kadar düz olduğunu gece göremedim. İlk kez de geçen Pazartesi far ampulümün kısası iptal oldu.
Sürekli bir koşuşturmaca içinde olduğumdan motoruma pek temiz bakamıyorum. Kısmetse bu hafta sonu bir pasta-cila operasyonu yapmalıyım.
Ben de lastiklerimi değiştirmek istiyorum ama ebat bulmak sorun. Aklımda bir çift Pirelli Scorpio var. Eğer lastiklerini değiştiren arkadaşlar varsa hangi ebat ve hangi marka taktılar yazsınlar. Kış gelirken lastik daha da önem kazanıyor. Çünkü bizim Duro'lar maalesef yağmurda 30-40 la bile tehlikeli.
Herkese Selamlar.
aynen bizim durolar çok kötü lastik değiştiren arkadaşlar yazsın ebatını markasını fiyatını ve memnun olup olmadıınıda belirtirse güzel olur
bu olay bence şundan kaynaklanıyor
arabalarda motoru çalıştırdıktan sonra farlar açılır.nedeni hem akünün ömrüne yazık hemde yüksek akım birden almasın diye.hatta bizim arabada teyp açıkken marşa bastığımda teyp kilit moduna geçmişti bu iki kere oldu.tamirciye gösterdiğimizde voltaj yüksek akımla geldiğinden teyp i kilitliyo demişti ve siz çalıştırırken teyp kapatın dedi.yani bizim cbf150 far sürekli açık tabi ömrü kısa oluyor farın
Mustafa Kemal Atatürk
arkadaşlar motorun üzerindeki lastik gerçekten sağlam.ben sürekli arazideyim ve elinden geleni yapıyor.anasayfada en son gezim var.bir resimlere bakın.lastik daha ne yapsın...ama kauçuğu çok sert.sağlam fakat sadece ıslak zeminde bana sorun çıkartıyor.daha yumuşak lastik daha uygun olur.birkaç sayfa geride bir çek malı lastikten bahsetmiştim.onu beğenmezseniz metzeler ya da pirelli...paranıza göre bakın.
arkadaşlar lastikler hepimizin ortak şikayeti....deli kayıyor...olaki kuru yolda ıslak yerden kaçayım diye nerdeyse kaza yapıcam...arka oryantal yapıyor bi sağa bi sola...
bu arada unutmayın...3500 plaka dahil cbf 150alma kredim vardır...bayiden...bilginiz olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
metehan gelmediğin gezimi incele.cbf ciler bir bakın.''çatalca yarımadasını tanıyalım''...
metehan bu gezileri bizim köşeye atacağım ama nasıl oluyor o iş?
olay çözülmüştür.tamam.aynı sistem..........
Geçenlerde caberli bize gelmişti,motorunu ilk defa sürdüm
Lastiklerle ilgili bilgi cbf150.net'te var beyler. Motorumuza uygun lastik var Pirelli, başka markada da var yanılmıyorsam.
İstanbul'dakiler için müracaat buzmotor.
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
tabi buluşalım cbf ekibi herzaman her daim aktif olmalı Gerçi benim gelmem biraz güç fakat genede gelmeye çaışırım.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
CBF 150 mi biraz önce sattım , muhtemelen şu anda Kocaeli ye doğru gidiyordur. Kask dahil aksesuarlarla 2950 ye verdim , bu arada bizim motorun noter masrafı 163 ytl tutuyor.
Bir daha motor alırmıyım bilmiyorum ama seneye yaz başında ellerim kaşınmaya başlarmış gibi geliyor
Bir Kar Tutkununun Motor Sevdası
KarTutkusu.com
Snowboard ve Motor , daha başka ne isteyebilirim ki :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)