Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    mustbe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBR
    Hiç bir şey anlamadım. Sonuç?
    HONDA
    VOLKAN

mustbe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    Motorsikletin bir adet yakıt deposu olur. Yedek depoya alıp daha fazla dolmasını sağlayacağın bir yer yoktur. İlk paragrafta acık yazılmış. Okuyup faydalanmak lazım.

Motosikleti
    artık yok :)
    bu durolar tam bir milli felaket.. az önce çokda keskin olmayan bir virajdan 30-40 civarı bir hızla dönerken arka tekerlek bir kaydı.. toparlamaya çalışırken ayağım kaldırıma sıkıştı.. neredeyse kırılıyodu ayağım.. ayakkabı haşat.. şimdi param çok
    kısıtlı billas adlı bir markanın tekerlekkerini taktırıyorum.. durolar tam bir trafik canavarı.. 1000 km ancak dayanabildim.. olmaz olsun öyle lastik..
    mustbe bunu beğendi.

rahmi34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015Yamaha Mt 09 Abs
    Alıntı cello32 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu durolar tam bir milli felaket.. az önce çokda keskin olmayan bir virajdan 30-40 civarı bir hızla dönerken arka tekerlek bir kaydı.. toparlamaya çalışırken ayağım kaldırıma sıkıştı.. neredeyse kırılıyodu ayağım.. ayakkabı haşat.. şimdi param çok
    kısıtlı billas adlı bir markanın tekerlekkerini taktırıyorum.. durolar tam bir trafik canavarı.. 1000 km ancak dayanabildim.. olmaz olsun öyle lastik..
    Duro lastikler ısındıktan sonra sıcak asfaltta oldukça başarılı ama ıslakta ve soğukta tırt. Billas marka lastiğin daha iyi olduğunu nasıl anladınız acaba? (İlk kez duydum o markayı)

Motosikleti
    hocam duro lastiklerle 40 kilometre gittim bandrmadan gönene.. şehir içine girdim hafif virajlı bir yere 30 kilometre hızla döndüm tekerlekler kaymaya başladı arka tekertekerlekler ısınmıştı billas ları durolardan iyi demiyorum ama şuan param kısıtlı olduğu yumuşak lastik baktım bunlarla idare edicem ama ben ce durolardan kesinlikle iyi durumları.. inanılmaz bir yerde hafif yatırdım motoru felaket bi şekilde kaydı.. yok böyle bişey.. cbf ye duro çok yazık.. bu 3. kayışımdı 20 günde. neredeyse sağ ayağım kakdırımla motor arasında kaldığı için kırılıyodu.. yeni tekerlerle 40 km kadar gezdim şindilik iyi geldi.. yapısı yumuşak..

Bende cbf ilk aldığımda duro lastikler vardı.Daha ilk virajda kayınca ertesi günü ilk işim lastikleri değiştirmek oldu.Kışın IRC takmıştım.Oldukça memnun kaldım.Fakat 2 ay önce düz yolda havanın birden inmesinden dolayı bir düşme yaşadım.Patlak vs yok fakat yanaklar içten deforme olmuş.Daha 5.bin kmde.Sanırım cbf 150 için tek seçenek michelin.
    cello32 bunu beğendi.

Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    mustbe ve cello32 bunu beğendiler.

Motosikleti
    sefa hocam haklısın.. şimdilik maddi sıkıntıdan billas marka ön arka aldım..bir süre sonra değiştiricem.. duro olmasında.. ben bu kadar ilgşnç bir lastik görmedim.. eski motorum 100 lük lifan cup du. her türlü dönerdim.. cbf ye 5630 lira para verdim.. hatta banka kredisi çektim 6700 liraya mal oldu.. motor iyi ana üzerindeki durolar milli felaket.. yazıktır.. zor toparladım.. arkamdan araba gelseydi karışırdı işler.. tekerlekler sıcaktı.. 30 km ile bu kadar kaydı yol kup kuru.. tamam can Sağlığı önemli birde motoru çizdirecekdik bedavavadan.. Allah korusun..

Motosikleti
    Biraz canlandıralım forumu beyler .

F54 bunu beğendi.

soa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    Su Duro bi bende mi iyi anlamadım. Ben memnunum abi lastikten. Sadece ilk motoru aldığım gün frenine alismadigim için panik frende on kaydı hafif. Onun dışında 6000 km kullandım. Uzun yol şehir içi yağmur çamur her havada havada kullandım. Bence motosikletin sınırlarını bilince çokta sıkıntı yaratimiyor. Tabiki bir Pirelli michaelin degil ama bilemedim
    rahmi34 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha YBR 125 ESD
    Alıntı özgür 16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar bende foruma yeni üye oldum adim ozgur yasim 28 bursaliyim 10 ağustosta ehliyet için direksiyon sinavina girecem motosikletim henüz yok ehliyeti almadan motosikletimi almami tavsiye edermisiniz??

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:20 ----------

Selamun aleykum arkadaşlar bende foruma yeni üye oldum adim özgür yasim 28 bursaliyim 10 ağustosta ehliyet için direksiyon sinavina girecem motosikletim henüz yok ehliyeti almadan motosikletimi almami tavsiye edermisiniz??

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------

Tabi ki almak istediğim motosiklet cbf 150 o yüzden şimdiden foruma dahil olmak istedim
    Arkadaşlar bi arkadasin tavsiyesi ile ehliyet almadan gittim motorumu aldim aklimdan gecen cbf idi ilk vitesli motorun olduğu için fazla bütçe ayirmak istemedim ve kirmizi renk bajaj discover 125 aldim simdilik motora bakip kisa kullanımlar yapacam inşallah ilerleyen dönemlerde bi Honda cbr 250 sahibi olabilirim.herkese kazasiz belasiz iyi surusler.

CBFMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150
    Herkese gunaydin, cbf icin ekstra aydinlatma olarak sis fari yada baska ne tavsiye edersiniz. Istanbulda bulunuyorum, bir kac gune uzun yola cikacagim, gece seyahat etmeyi dusunmuyorum ama sabah ev aksamki o ilk isiklarda beni yormayacak bir isiklandirmaya ihtiyacim var, hellojen far nasil olur, yanlis bilmiyorsam o da yasak, bunlarin montajini ve satisini yapan yerleri tavsiye ederseniz sevinirim. Herkese hayirli gunler. Yarina bu islerimi halledip saliya yola cikmak istiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:31 ----------

http://www.feyizoglu.com/Micro-DE-Sis-Fari-Set_47011.html nette gezerken su urunu buldum, sizce nasildir.

soa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    Hocam 55 watt lık 2 tane ampul yazıyor. Akuyu biraz fazla yorar bence. Birde yola cikcakmissiniz sıkıntı yaratmasın.

http://www.msttech.biz/UrunDetay.asp?id=32
    Abim su üründen kullanıyordu. 1 tanesinde 3 adet power Led var 3 watt yani. Aydınlatmaya çok elzem bir etkisi yok. Ama gorunurluluk açısından çok etkiliyor.
    CBFMAN bunu beğendi.

CBFMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150
    cevap için teşekkürler, soa. ürün bana yarın için lazım iki güne yola çıkacağım.
    soa bunu beğendi.

altora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar cbf 150 ye cbf 250 arka jant oluyormu bilen varmı

Motosikleti
    Alıntı altora adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar cbf 150 ye cbf 250 arka jant oluyormu bilen varmı

Cbf'e 250 jant takana kadar bence direk 250 cc almak daha mantıklı . Cbf'in orjinalliğini bozmamak lazım .

Alıntı Ezio41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cbf'e 250 jant takana kadar bence direk 250 cc almak daha mantıklı . Cbf'in orjinalliğini bozmamak lazım .
    Motor önden görünüş itibari ile boğa gibi bir görüntü veriyor ama arkadan aslan kıçı gibi narin
    ben diyorumki 200 cc yapınca arkaya 130 90 17 ii gider görüntü olarak
    muhabbeti demleyelim...

Motosikleti
    Alıntı altora adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor önden görünüş itibari ile boğa gibi bir görüntü veriyor ama arkadan aslan kıçı gibi narin
    ben diyorumki 200 cc yapınca arkaya 130 90 17 ii gider görüntü olarak
    Bence motoru hiç ellemeyin cbf'in kapasitesi belli . Sınırları zorlamamak lazım . Çok 200 cc istiyorsanız eğer bence cbf'i satıp pulsar 200 alın . Veya cbf'in babası olan inazuma 250 alın hiç cc artırmaymış arka jantı büyütmeymiş uğraşmazsınız .

Alıntı Ezio41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence motoru hiç ellemeyin cbf'in kapasitesi belli . Sınırları zorlamamak lazım . Çok 200 cc istiyorsanız eğer bence cbf'i satıp pulsar 200 alın . Veya cbf'in babası olan inazuma 250 alın hiç cc artırmaymış arka jantı büyütmeymiş uğraşmazsınız .
    motorunu 200 cc yapan tecrübeli arkadaşların fikrini almak lazım performans ne kadar arttı max hız ne kadar arttı yakıt ne kadar arttı rampa da motorun durumu ne oldu yazsalar çok ii olur aslında

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler