hastayım hepinize yaa ne kadar az yaktırıyorsunuz ben daha 360 km den üzerini göremedim 1 2 kere denedim 350 360 arası. ki 90 le 100 arası kullanıyorum kolay kolay 100 ü gecmem ama
hastayım hepinize yaa ne kadar az yaktırıyorsunuz ben daha 360 km den üzerini göremedim 1 2 kere denedim 350 360 arası. ki 90 le 100 arası kullanıyorum kolay kolay 100 ü gecmem ama
8 litre ile 350 km leri görmeye başladım.Yeni yeni
90-100 km arası kullandığımda sürekli 350(yedek dahil)görmüştüm.
Arkadaşlar cbf'e uzun tur camı takmayı düşünüyorum rüzgar sesinden kurtulmak için . http://www.anesmotor.com/pinfo.asp?pid=1337 Bu camdan kullanan var mı veya başka modelleri var mı bu camların ?
güzel kardeşim bu camlar bi işe yaramıyor istersen sana 30 tl ye satarım bende 55 tl ye aldım bütün rüzgar kask a vuruyor sanki hava rüzgarlı misali tavsiye etmem
Camsız halinde de baya rüzgar vuruyor kaska . Biraz ayağa kalkıp gittiğimde rüzgar sesi kesiliyor . Kaska rüzgar vurmasa çok daha sessiz olacak . O yüzden tur camı düşünüyorum kaskıma doğru değilde kaskın yukarısına rüzgar gitsin diye ama işe yaramıyormuş dediniz . Bakalım başka kullanan arkadaşlar ne diyecekler .
Tur cami kullaniyorum bence bayagi faydali, kurye arkadaslari bekleyelim bakalim ne diyecekler.
ama üzerine ilave cam takarsan güzel olur..
En iyisi alıp denemek sanırsam .
Sadece camla olmaz. Camın üzerine asansorlu saptirici takilinca sorun kalmiyormus herkes bunda hemfikir
Kardeşim sen hic netten alma senle bir İstanbul yapalım bakarak beraber alırız
Selamlar
Benim rüzgarla sorunum ise yan rüzgarlar,
Hiç keyifli değil rüzgar da sürmek...
HONDA
VOLKAN
5 tl
Honda Haldızı aradım Berkay , anes motordaki aynı uzun tur camı varmış 65 tl'ye . Bi gidip bakmak lazım .
Cbf'in yan rüzgarları meşhurdur dikkatli kullanın sert rüzgar vurursa yandan devirebilir sizi . Bir keresinde D-100'de giderken yandan sert bir rüzgar yemiştim dayak yemiş gibi oldum .
Rüzgar Çok fena idi çok, Birde yanından geçtiğim kamyon vs den sonra iyi gezdiriyordu...
HONDA
VOLKAN
arkadaşlar 2010-2011 model düzgün kullanılmış eski kasa cbf arıyorum selamlar.
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
Benim motor tam 400 km de yedege düşüyor yedek kaç km gidiyor bilen varmı onu deneyemedim
Bildiğim kadarı ile Yakıt alır iken Yedek konumuna getirin deniliyor...
HONDA
VOLKAN
yedek deponun dolması için olsa gerek
HONDA
VOLKAN
Şu an bu konu içerisinde 66 kullanıcı var. (0 üye ve 66 misafir)