inşallah yakın zamanda bende karakaçanımı böyle heybetli yapacağım.çantalara bir müşteri var bakalım kısmet artık.
hocam bende gönenliyim..15 gün önce cbf 150 aldım..şu an 650 km deyim..rodaj dayım..motorun çok güzel olmuş..saygılar..
Çok güzel....
Aslında Böyle Turlar da bilgimiz olsa şahsım adına katılmak isterdim.
Volkan
HONDA
VOLKAN
arkadaşlar herkese selamlar birçoğunuz gibi bende cbf in aynalarından şikayetçiydim çözüm için apache aynası taktım bana göre gayet güzel oldu tavsiye ederim ayrıca pcx aynasınında iyi olabileceği söylendi bilginiz olsun herkese güvenli sürüşler dilerim
Bu ramazan ayı gelmeden Yuvacık gezisi yapmayı düşünüyorum veya İznikte olabilir , bu haftaiçinde .
Sağolun hocam Umuttepenin arka taraflarına gittim geçen oradaki köylerde çektim bu görüntüleri . Motorla Kocaeli'de gitmediğim bütün yerlere gidip gezmeyi düşünüyorum yavaş yavaş .
Apache aynasını ne kadara nerden temin ettiniz??
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:28 ----------
Forum canlandıralım bakalım kardeşim.
Görüyor ve arttırıyorum bu çalışmama "üryan ve cılız cbf" adını verdim :D
Ramazan geldi kardeşim artık alışacağız ne yapalım 1 ay motora binemeyiz yoksa.
Cumartesi günkü durumuma göre Pazara bakacağım uzun bir tur yapabilir miyim olur ise Pazarları yine çıkarım. Hafta içi benim için zor.
HONDA
VOLKAN
Arkadaşlar koltuğu komple söktürüp içine kaliteli ortapedik rahat malzeme ile yeniden kaplatmak istiyorum. Nette birkaç firma bulum fakat eski konular. Son zamanlarda yaptıran veya duyan bildiğiniz yerler varmıdır? Malum kaba etim ağrımaya başladı
bir tane buldum .motosay
koltusu bahçeli evler motosayda yaptırabilirsiniz.istediginiz sekilde..
arkadaşlar salı yani yarın akşam 20 de çamlıca tepesinde çay buluşması var musait olan varsa bekleriz
arkadaşlar benim cbf 42.000 km yi geçti ama hala maşallahı var genelde sakin kullanıyorum yağ eksiltmesi çok az forumlarda bin km de 400 gr eksiltmekten bahsediyorlar bende hiç öyle bir şey olmadı geçenlerde videosunu çekip you tube a ekledim bozuk para testinden 42.000 küsür km de olmasına rağmen başarıyla geçti ben bu yaştan sonra cbf den kolay kolay vazgeçmem hepinize keyifli sürüşler. https://www.youtube.com/watch?v=2zpENaiTaJg
apache aynasını istanbul küçükyalı salgın motor dan temin ettim 50tl fiyatı
arkadaşlar metehan ybr aynası kullanıyo. banada tavsiye etti. denemedim ama bi kaç kurye arkadaşıda kullanırken görmüştüm. bu alternatifede bi bakın derim. zaten ben kolumdan başka bişey görmüyorum. ya kolumu kapatıyorum ya kafamı aynaya uzatıyorum:D
selam arkadaşlar. gerçekten bu ayna işi önemli. ben de hiçbişey göremiyorum. ayna tavsiyeniz nelerdir acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:10 ----------
/Users/ictensayin/Pictures/iPhoto Arşivi/Masters/2014/06/23/20140623-092045/IMG_3713.JPG
Arkadaşlar motorunuza 95 oktan mı 97 oktan mı kullanıyorsunuz ? Ben 95 oktan kullanıyorum , 97 oktan kullansak farklılık olur mu ?
bende tvs apachi aynası kullanıyorum..çok memnunum..arkayı gayet güzeş gösteriyor..çifti 50 lira
buda şekli
Şu an bu konu içerisinde 61 kullanıcı var. (0 üye ve 61 misafir)