herkese merhabalar...normalde scooter bakınırken bır tane cbf denk geldı..fakat motorlar konusunda bılgı bırıkımım az dıye sızlerden yardım almak ıstıyorum..ılanda 2009 yazılmışsada 2007 model çıkıyor edevlette plaka sorgulamada..kaza sorgulaması yapmadım.yalnız motorda dıkkatımı çeken bı kaç bışey oldu.motor 34 plaka ve görüntü ıtıbarı ıle kuryeden çıkmış gıbı(canlı henüz görmedım fotolardan anladıgım kadarıyla) ıkıncı nokta motorun üstündekı stıcker yanlış degılsem 2011 ve sonrasında satılanlarda olan stıcker...bundan emın degılım...ama emın oldugum bır başka nokta ıse ön ve arka sınyaller 2011 sonrası olanlardakı şeffaf sınyallerden.3000 tl ıstenıyor km 17 bın de...sızce değermı?şüphelenmelımıyım??
oynanmamış yeri yok gibi duruyor. ön çamurluk filan ne kadar göz alıcı parlak. bosverin bence
ewet kardeşim şimdi tüm honda bayilerin de honda cbf 150 2014 modelini bulmakmümkündür ben ondan alacaagım hatta 10 tane bayileri aradım baya fiyat falan aldım normalde honda cbr125r veya honda cbr 250r düşünüyordum ama su andan itibaren honda cbr125 r üretimi yok var ama türkiyeye gelmeyecekmiş artık agırlık olaraktan da honda cbr250 r gelecekmiş
bugün 12bin bakıma götürdüm motoru.
60tl tuttu.
ben daha fazla bekliyodum. yapılmayan, değişmeyen bişey mi var?
dönüşümüz belli olsun
http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...ml#post3365390
Arkadaşlar yakın bir zamanda ben de motorumu satmayı planlıyorum. İçerisinde bulunduğum lanet bir kpss illeti var. Ödemeleri yaparken güçlük çekiyorum. Bir yandan ödeme stresi, bir yandan sınav stresi derken artık içim daraldı iyice. Bununla birlikte gitmem gereken bir kaç sertifika programı ve kurs var. onlar için de para ayarlamam gerek. Tek seçeneğim bu vallahi.
Motorun satışını verdikten sonra elde kask noterden çıkmak kadar kötü birşey yok arkadaşlar. İnanın ilk motorumu sattığımda gözlerim dolmuştu. 34 JD 5617 Bu kez de içim elverirse, çözüm yolu üretemezsem mecburen bunu da satacağım.
İlanını vermedim. Fakat yaklaşık olarak 10.000km de. 2013 model. 8000'e kadar bakımlarını servise yaptırdım. ondan sonrasında kendim ilgilendim, çok detay gerektiren işlerde de; çok tanıdığım, çok güvendiğim bi ustam var ona götürürdüm motorumu.
Bir keresinde bi arabanın sıkıştırması sonucunda, sağ ön grenajı bariyere sürtmüştüm. Çok bişey yoktu ama, onu bi değiştirdim. Bi arka çamurlukta, plakanın altında biraz çizik var O kadar. Başka da bir şeyi yok.
Kesin karar verdiğimde, fiyat belirttiğimde bildiririm zaten.
Tekeriniz düz bassın dostlar. Allah kimseyi motorundan ayırmasın.
Arkadaşlar motorum için çakmaklık ve navigasyon tutucu almam lazım ufak geziler yapmayı düşünüyorum . Bu ürünleri nerde bulabilirim bilen var mı ?
navigasyon tutucuyu bilmemde su gecırmez cakmaklıklar sanayıde oto aksesuar ve elektrıkcılerde bulunabılır
şu navigasyon işinede alışamadım gitti arkadaş.. 2 hafta once motosikletimle ortalama 3000km lık akdenız ege turu yaptım. antalyadan batıya dogru full kıyı serıdını gezdım. cadır konaklamalı.. hıc navıgasyon kullanmadım haritacıyım ben eskı kafa kesfetmek ıcın kaybolmak lazım.. yollardan muhtalif motosikletlerimle muhtalif haritalı fotolarım
mektup gibi. cocuklukta oynanan misket gibi. el örmesi yün kazaklar gibi unutulup gidiyor harita da... bence harita kullanmak yolda ap ayrı bir olay.. uzun yolun keyfidir..
http://www.marintekstore.com/?catId=43&pId=1118&gId=424
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------
Güncel ...
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)