İlan süresi bitmiş ama bi kaç fotosu vardı atıyorum buraya
İlan süresi bitmiş ama bi kaç fotosu vardı atıyorum buraya
Şimdi 3 bin tl olan ilanlara baktımda yüzde 95inin km'si +40 50 bin de . Ve baya bi eskitmişler motorları . Bence illa cbf istiyorsan biraz daha para biriktirmen gerekecek kardeşim .
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:43 ----------
[/COLOR]bana temiz gibi geldi
plaka 34 fakat km orjinal diyor 2 seneden beri bu arkadaştaymış
çanta aksesuarlar cam plaka ruhsat sigorta dahil 6300 buldu.
Arkadaş istediğin yere gösterebilirsin diyor bizim burda realin orda motorcu adnan varmış orda bakım yaptırıyormuş.
Bide çoğunuz benden büyüksünüz siz olsanız 4000 tl araba mı alrdınız ki evde 2013 model arabamız var ben babamla fazla takışıyorum yoksa bu cbf yi mi bide internette 3000 dedi araç başında pazarlıkla 2800 alabilir miyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:52 ----------
yeni cbf alan arkadaşımıza hayırlı olsdun. Haldız ne kadara bakar o dediklerinize
Hayırlı olsun tekrar hocam . Allah kaza bela vermesin .
Madem motoru istediğin yere baktır demiş o zaman , mahalle arası motorcusuna değilde , Honda Haldıza gidip konuşun . Motora bi genel bakım yapsınlar bakım parasınıda satıcıdan düşersin . O şekilde alırsın motoru eğer temizsse tabi ...
Hımm oda olabilir ama ben direk motorun durumuna baksın istiyorum adam da 2800 e versin olsun bitsin bu iş
Fotoğraflar bana çok temiz geldi. Şaşırtıcı birsey. İçine dışına iyi bi baktırin aksesuarları ile 2500 e gelecek sana. Kısmet farklı birsey. )
ya inanin cok istiyordum inşallah hayırlısı ise olsun
arkadaşlar motorun ön tekerinin solunda bulunan kablo ne işe yarıyo. grenajın içinden yukarı doğru çıkıyo.
sağ tarafta ki fren fakat sol tarafta ki ne?
km-hiz sayacidir
Arkadaşlar Herkese Merhabalar. CBR 250 R kullanıcısıyım. Babam için CBF 150 düşünüyorum. Yani 1 motosiklet daha. 2009 model Kırmızı 17000 kmde buldum.Motoru görmeye gideceğim motor benım ilimde zaten. Motorun resımlerini atacağım size.3000 tl gibi bi rakama anlaştık sayılır. Sizce Bu fiyata bu motor alınır mı ? Açık konuşmak gerekirse maximum 3000 tlim var ki alım satım ıcınde 100-200 tl bi para ayırabildim. Bu motoru alırsak kaç bin kmde yağı değişiyor. Hangi yağı kullanıyorsunuz.O kadar çok yazı yazılmışkı kafam allak bulak oldu yeni bilgiye ihtiyacım var. Teşekkür ederim.
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)