Selamlar, simdi anes motordayim, cerrah is basinda bakalim tekere ne sıkışmış
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:53 ----------
Cbf150, 33124 km mars motoru degismesi normalmidir, NOT:kurye motoru degil.
Selamlar, simdi anes motordayim, cerrah is basinda bakalim tekere ne sıkışmış
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:53 ----------
Cbf150, 33124 km mars motoru degismesi normalmidir, NOT:kurye motoru degil.
Abi naptın sen :D ben bu ay ilk defa sakin kullanayım dedim kendimi tuttum 35 lirayla 200-220km arası bişi gittim.
Meseleyi çözdüm ya.Sorunum kalkışta çok gaza asılarak kalkıyorum ilk 4 vites 7 binden aşağı atmıyorum.az yaktırmak için ilk 3 vitese kadar max 5.bin devir sonrasında istedğin kadar asılabilirsin.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
bugün cbfle ufak bi şehir turu yaptık. karamürsel d.dere gölcük civarında dolaştık biraz. totalde 55 km olmuş 1-2 saat civarında. benim için güzel tecrübe oldu. alışıyorum giderek.
egzoz u taktığımdan beri 6bin deviri pek geçmiyorum ben, egzoz hem ses hem ekonomi açısından iyi geldi
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------
Bende Canakkalede oturuyorum. Bakimlari bandirmada motor on diye bi servis var orda yaptiriyorum. Balikesirden daha yakin. Balikesirdeki servisle anlasmali tali servisi. İstersen orda da yaptirabilirsin.
Evet arakdaşlar Honda motorsikletlere 2014 yılı içinde 5. zam geldi ve cbf sıfır fiyatı 5670 oldu şaka gibi http://honda.com.tr/motosiklet/commuter/cbf-150/fiyat
Daha çok sıfır alırlar zam geldikçe inan
ZEMHERİ!
Oh iyi iyi. 2.el piyasası da artıyor bu vesile ile. Bende kısmetse 2015'in ilk aylarında satmayı düşünüyorum da söylemesi ayıptır.
Valla iyi alıştılar zam yapmaya ... Milette demekki para var hala alıyorlar Honda'da habire zam yapıyor . Seneye fiyatlar baya bi artar . Kısmet olursa seneye cbr 250 alıcaktım ama bugünkü zamdan sonra sıfır Honda almayacam Hondaya inat Bizim motorada zamlar geliyor ama aslında iyi bir şey değil çünkü küçük cc'de ne kadar çok zam gelirse satılması o kadar zor olur . Kısmet olursa inş. suzuki inazumaya yöneldim
Bende ne yalan söyleyim bugün kuzen PCX 125 almış. 7000 tl fakat fiyatının gereğini fazlasıyla yerine getiriyor. Start stop bilem var. Konforu honda zaten. Cbf kullanıyorum fakat piyasası 4500 u geçmese millet adına daha güzel olur. Bunlar yüzünden cin malları da rahatça zam yapabiliyor. Yazık ya olan bize oluyor. Hani özellik koysa zam yapsa tamam da. Aynı Civata ya zam zoruma gidiyor
honda nın satış politikasına akıl ermez arkadaşlar verin gazı alın keyf i
neredeyse anahtar teslim 6500 olcak. hatta haziran sonu gibi olur bile.
adamlar 2012 model cbr250r modelinin ikinci eline 10000lira istiyo. zaten 9500e aldılar:D:D
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)