Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Nisan 2014, 22:54
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Bu arada arkadaşlar ilk defa uzun yolumu yaptım bugün
Kocaelinden İstanbul kadıköye gidip geldim gelirken benzin 405 km'de bitti yedeğe aldım hemen
sakin kullanmışsın belliki, bende uzun yol çanakkaleye gittiğimde 420 de yedeğe düşmüştüm ama en son şehir içinde 360 ta yedeğe düştüm ve geçen hafta 20TL ile 148 km yol yaptım
Reklamlar
-
29 Nisan 2014, 23:19
rahmi34 adlı üyeden alıntı
sakin kullanmışsın belliki, bende uzun yol çanakkaleye gittiğimde 420 de yedeğe düşmüştüm ama en son şehir içinde 360 ta yedeğe düştüm ve geçen hafta 20TL ile 148 km yol yaptım
siz coşmuşsunuz hocam ben 55liralık benzinle 280km yapıyorum :D
-
30 Nisan 2014, 00:09
Kocaeli İl Temsilcisi
-
30 Nisan 2014, 08:58
Muhammed Karayama
542 718 0324
0 RH (+)
-
30 Nisan 2014, 09:23
17 Mayısta sınav var, 26 nisanda giren arkadaşlar sınav hakkında detaylı bilgi verebilirler mi?
kendi motorumuzla sınava girebilir miyiz, sınav nasıl oluyor, kurs hiç ders vermecek kendi cabalarımla öğrendim kursun motorunu hiç sürmedim bu yüzden çok zorlanırrım kendi motorumla girmek istiyorum.
Saygılarımla
Erhan ALBAYRAK
IST / Başakşehir
Kazasız Sürüşler
-
30 Nisan 2014, 10:43
SULH adlı üyeden alıntı
siz coşmuşsunuz hocam ben 55liralık benzinle 280km yapıyorum :D
kanka bende çift kişilik olsam öyle yaparım :D
-
30 Nisan 2014, 12:58
erhnalbayrak adlı üyeden alıntı
17 Mayısta sınav var, 26 nisanda giren arkadaşlar sınav hakkında detaylı bilgi verebilirler mi?
kendi motorumuzla sınava girebilir miyiz, sınav nasıl oluyor, kurs hiç ders vermecek kendi cabalarımla öğrendim kursun motorunu hiç sürmedim bu yüzden çok zorlanırrım kendi motorumla girmek istiyorum.
Saygılarımla
Erhan ALBAYRAK
IST / Başakşehir
Kazasız Sürüşler
bende 5-6 ay önce girdim yarıotomatik vitesli motorla giiriyorsun sınava..belirli aralıkta duba koyuyorlar..aralarından geçiyorsun okadar..vites bile değiştirmiyorsun..kendi motorunla sınava sokacaklarını sanmıyorum..bi sor istersen..haa bu arada kaskını takmayı unutma :=))
ÇoK YaZMaYa Ne HaCeT MüHiM oLaN KıSa Ve Öz YaZMaKTıR....
-
30 Nisan 2014, 13:11
NiGHTMaRe07 adlı üyeden alıntı
bende 5-6 ay önce girdim yarıotomatik vitesli motorla giiriyorsun sınava..belirli aralıkta duba koyuyorlar..aralarından geçiyorsun okadar..vites bile değiştirmiyorsun..kendi motorunla sınava sokacaklarını sanmıyorum..bi sor istersen..haa bu arada kaskını takmayı unutma :=))
cevap için teşekkür ederim, son zamanlarda yapılan sınavlarda sanırım çok kasıyorlarmış, özellikle istanbulda bundan ötürü biraz sitres yaptım
Saygılarımla
Erhan ALBAYRAK
IST / Başakşehir
Kazasız Sürüşler
-
30 Nisan 2014, 16:09
NiGHTMaRe07 adlı üyeden alıntı
taaa 2008 de kendi motorumla girmiştim... şimdi neden yasak olsun ki
-
30 Nisan 2014, 16:12
mustbe adlı üyeden alıntı
2012 de kabul etmemişlerdi kendi motorumla girmemi, mobiletti sanırım koldan vitesli bir motorla girmiştim sınava.
-
30 Nisan 2014, 16:57
rahmi34 adlı üyeden alıntı
2012 de kabul etmemişlerdi kendi motorumla girmemi, mobiletti sanırım koldan vitesli bir motorla girmiştim sınava.
o zaman kursun motoru 100lük tıfıl birşeydi. ben sınav komisyon başkanına rica etmiştim . kendi motorumla geldim bunda öğrendim girebilir miyim diye. sorun olmayacağını hatta benim için kolaylık olacağını söylemişti..
-
30 Nisan 2014, 20:14
Arkadaşlar aranizda kocaeli de oturanlar vardır.mutlaka sizce haldizdaki ustalar nasıl cbf nin motoru yapilacak ta ondan soruyorum memnun musunuz? Tesekkurler
-
30 Nisan 2014, 20:15
mustbe adlı üyeden alıntı
sürücü kursuna sormuştum olmuyor dediler..bende anlamadım..mantıklısı kendi motorunla girmek tabiki..
ÇoK YaZMaYa Ne HaCeT MüHiM oLaN KıSa Ve Öz YaZMaKTıR....
-
30 Nisan 2014, 20:28
erhnalbayrak adlı üyeden alıntı
Saygılarımla
Erhan ALBAYRAK
IST / Başakşehir
Kazasız Sürüşler
26 sında sınava girdim. dubaları diziyorlar bir ölçüyle. adımla ölçtüler bizde araları kaç mt. diye sormadım. dubalardan önce 10 cm genişliğinde 5 mt uzunluğunda ve yerden 3 cm kadar yükseklikte bir demir koydular eklemeli bişey. üstünden düşmeden geçmeniz lazım. tabiki bunda yavaş gidemiyorsunuz motor sağa sola kaçıyor. belli bi hızda gitmeniz lazım demirin üstünde. bide dubalarla demir arasında tümsek denk getirdiler bizim sınavda. baktım iyice inceliyorlar. mesela ben dar dönüşlerde zorlanıyorum. adam benim dengeyi çok beğenmedi. birde yarım saat zaman ayırmışlar kursiyer başına. dön baba dönelim. 8-10 defa fln geçtim dubalarla demirden yani gına geldi.
ben kendi motorumla girdim. kusr kendi motorunuzla girebilirsiniz dedi. ordaki heyette bişey demedi. zaten kursun motoru bende hiç kullanmamıştım
sormak istediğiniz bişey varsa cevaplarım
-
30 Nisan 2014, 21:42
Mr.Smith adlı üyeden alıntı
26 sında sınava girdim. dubaları diziyorlar bir ölçüyle. adımla ölçtüler bizde araları kaç mt. diye sormadım. dubalardan önce 10 cm genişliğinde 5 mt uzunluğunda ve yerden 3 cm kadar yükseklikte bir demir koydular eklemeli bişey. üstünden düşmeden geçmeniz lazım. tabiki bunda yavaş gidemiyorsunuz motor sağa sola kaçıyor. belli bi hızda gitmeniz lazım demirin üstünde. bide dubalarla demir arasında tümsek denk getirdiler bizim sınavda. baktım iyice inceliyorlar. mesela ben dar dönüşlerde zorlanıyorum. adam benim dengeyi çok beğenmedi. birde yarım saat zaman ayırmışlar kursiyer başına. dön baba dönelim. 8-10 defa fln geçtim dubalarla demirden yani gına geldi.
ben kendi motorumla girdim. kusr kendi motorunuzla girebilirsiniz dedi. ordaki heyette bişey demedi. zaten kursun motoru bende hiç kullanmamıştım
sormak istediğiniz bişey varsa cevaplarım
Gözünüz aydın olsun diyelim.
Arkadaş sanki o sınavı yapanlar, ince eleyip sık dokuyanlar motor kullanmayı çok iyi biliyorlar. Artık o kadar aşmışlarki değişiklik olsun diye teker, stopie falan yapıyorlar, plakayı yerde sürtüyorlar.
Ben 2013'ün ağustosunda kendi motorumla, girmiştim sınava. sistem o zamanlar, şu anki gibi değildi tabi.
Muhammed Karayama
542 718 0324
0 RH (+)
-
30 Nisan 2014, 21:59
gitaryolcusu adlı üyeden alıntı
Gözünüz aydın olsun diyelim.
Arkadaş sanki o sınavı yapanlar, ince eleyip sık dokuyanlar motor kullanmayı çok iyi biliyorlar. Artık o kadar aşmışlarki değişiklik olsun diye teker, stopie falan yapıyorlar, plakayı yerde sürtüyorlar.
Ben 2013'ün ağustosunda kendi motorumla, girmiştim sınava. sistem o zamanlar, şu anki gibi değildi tabi.
sağolun arkadaşlar. ehliyeti bugün aldım. gider ayak 250 tl cik daha kastılar. vergi dairesi kurs ehliyet parası fln derken. neyse artık ehliyetimiz var. polislerden kaçmaya gerek kalmadı
-
01 Mayıs 2014, 00:48
Kocaeli İl Temsilcisi
OSİMAN adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar aranizda kocaeli de oturanlar vardır.mutlaka sizce haldizdaki ustalar nasıl cbf nin motoru yapilacak ta ondan soruyorum memnun musunuz? Tesekkurler
Ben kocaeli derincede oturuyorum kardeşim . Honda haldız'ın servisi güzel tavsiye ederim
-
01 Mayıs 2014, 07:40
Teşekkürler ya bi cbf düştü rektefe istiyormus alabilirsem aranizdayim
-
01 Mayıs 2014, 08:18
Herkese gunaydin. Simdi isteyim,cbf150 im calismiyor. Mars almiyor, bujide paslanma var, lambalar yaniyor, sigorta saglam, benzinde var, bujiyi cikarip saseye tuttum atlama yapmadi be tavsiye edersiniz etilerdeyim. Acilll yardim...
-
01 Mayıs 2014, 10:40
CBFMAN adlı üyeden alıntı
Herkese gunaydin. Simdi isteyim,cbf150 im calismiyor. Mars almiyor, bujide paslanma var, lambalar yaniyor, sigorta saglam, benzinde var, bujiyi cikarip saseye tuttum atlama yapmadi be tavsiye edersiniz etilerdeyim. Acilll yardim...
sorunu çözmüşsün zaten sen, buji al yeni tak gitsin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler