Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Eylül 2007, 00:41
abi Tekirdağada evet...sahilede evet...Anadolu yakası karar versin...sahilin hangi kesiminde olalım diye...bi buluşma yapalım Cuma akşamına...masrafsız olsun ama...
a vagrant sende beekle bizi anacımm...
Cuma Akşamı Anadolu Yakası Sahilde CBF 150 Buluşma Tayfası...
CİHAN
BİROL 78
METE_HAN...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
06 Eylül 2007, 01:11
Bende olıyım cuma akşamı bakalım mani çıkmazsa gelirim.Gene maltepde olabilir Yahu ben bu tekirdağ taraflarına doğru denize gitmek istiyorum nasıl gidebilirim.Tekirdağda yaşayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.Bir tane var sanırım
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
06 Eylül 2007, 01:18
lew242 adlı üyeden alıntı
Hi lew ! Do you have any photos of your exhaust ?
Cheers !
-
06 Eylül 2007, 01:19
bak Erdo da geliyormuş...etttikmi 4...
geceninn sürprüzü GINGERRRRRRRRRR ...Oğuzda geliyormuş beyler...şimdi dedi...
5 olduk...
Cihan..
Birol...
Gınger...
Erdo...
Mete Handro...
tahminen Dısc Memo birde Luxorda gelir...iyi kalabalık olucaz gibi...hadi beylerr elleri görelim...hep burda yazışalım...bakın dyln150 ciler topiklerinde hep böle kendi içlerinde gezi geyik meyik her şey topikde...neyse ben kaçar...by...yer belirleyin...
Cihan abi balık malık diyon ama abi masraf az olsun nolur...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
06 Eylül 2007, 01:40
noli la burda :D çağırın çevik kuvveti, burda anarşik toplaşmalar var..organize işler mi döndürüyonuz paşalar bu camiada bi cbf cileri tanırım başkada tanımam bu işlerde..yaman adamlardır korkulur herbirinden..beni soracak olursanız gerçekten çok yoğunum arkadaşlar :(
-
06 Eylül 2007, 11:50
erdo2002 adlı üyeden alıntı
Bende olıyım cuma akşamı bakalım mani çıkmazsa gelirim.Gene maltepde olabilir
Yahu ben bu tekirdağ taraflarına doğru denize gitmek istiyorum nasıl gidebilirim.Tekirdağda yaşayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.Bir tane var sanırım
çerkezköy burası.iki denizin ortası(marmara karadeniz)
sana tavsiyem kınalı çıkışı sultanköy ya da marmara ereğlisi tarafları.tekirdağ a gelmene gerek yok.şu anda yağmur var.buraya gelirsen sakin yerler var.karadeniz tarafında.çatalcanın ilerisi diyeyim.
mete_han adlı üyeden alıntı
bak Erdo da geliyormuş...etttikmi 4...
geceninn sürprüzü GINGERRRRRRRRRR ...Oğuzda geliyormuş beyler...şimdi dedi...
5 olduk...
Cihan..
Birol...
Gınger...
Erdo...
Mete Handro...
tahminen Dısc Memo birde Luxorda gelir...iyi kalabalık olucaz gibi...hadi beylerr elleri görelim...hep burda yazışalım...bakın dyln150 ciler topiklerinde hep böle kendi içlerinde gezi geyik meyik her şey topikde...neyse ben kaçar...by...yer belirleyin...
Cihan abi balık malık diyon ama abi masraf az olsun nolur...
metehan, tayfayı toparlayıp buralara gelmezsen trakyanın heryerine cbf ye binmiş geyik tabelası koyacağım ona göre.
piston adlı üyeden alıntı
Hi lew ! Do you have any photos of your exhaust ?
Cheers !
gidon ve gösterge paneli harika gerçekten.cbf 500 de yok böyle birşey.anavatan farkı bu olsa gerek.gidonu farklı şekilde ayarlanabiliyor gibi geldi bana.ne kadar stabil ve güvenli bilinmez bence.
-
06 Eylül 2007, 12:12
http://www.motosiklet.net/forum/konu...ra-yardim.html ARKADAŞLAR BU TOPICE BAKMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN...
İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİZ...
[COLOR="Red"]HIZ FELAKET DEĞİL,KABİLİYETTİR...:farao:[/COLOR]
-
06 Eylül 2007, 12:13
2. el cbf150 arıyorum
ikinci el cbf 150 arıyorum ankara veya izmir civarı.
vade olursa sevinirm
teşekkkürler.
:bounce: önemli olan yolda olmaktır
-
06 Eylül 2007, 13:23
valla buluşma detayları ortaya çıksın, bana uyarsa gelirim
ama ben balık yemem, yanımda bisküvi falan getiririm en iyisi
ayrıca bu buluşma cbf150 merkezde duyuruldumu acaba?
ayna sorununa gelince çözüm gayet basit
bırakın aynayı maynayı, takın arkaya bir webcam(tercihan infrared), öne de mini bir lcd
istemediğin kadar gör arkanı, ona bakiim derken kaza yapma yeter
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
06 Eylül 2007, 22:24
-
07 Eylül 2007, 05:28
cbf 150 ile 2700 km
arkadaşlar merhaba
ağustos ayı içerisinde yaptığım uzun bir geziyle cbf 150 nin uzun yol performansını ve dayanıklılığını test etmiş oldum...
tur Zonguldak'ta başlamış ve haritada gösterilen güzergah izlenerek başlangıç noktasına dönülmüştür.
(İstanbul'dan bana er 6 f i ile sevgili dostum Fırat katılmıştır)
tur 2 hafta sürmüş Bozcaada,Ayvalık,Kuşadası,Köyceğiz ve Kütahya'da birer gece Olimpos'ta ise bir hafta konaklanmıştır...
CBF 150 "2700" km boyunca başarılı bir performans göstermiş far kesmesi dışında hiçbir sorun çıkarmamıştır.
fotğrafları uygun bir zamanda eklemeyi ve biraz daha detay aktarmayı planlıyorum...
iyi sürüşler
[B][COLOR="Red"][CENTER]sonun başlangıcı :)[/CENTER][/COLOR][/B]
-
07 Eylül 2007, 10:19
sarrrman adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba
ağustos ayı içerisinde yaptığım uzun bir geziyle cbf 150 nin uzun yol performansını ve dayanıklılığını test etmiş oldum...
tur Zonguldak'ta başlamış ve haritada gösterilen güzergah izlenerek başlangıç noktasına dönülmüştür.
tur 2 hafta sürmüş Bozcaada,Ayvalık,Kuşadası,Köyceğiz ve Kütahya'da birer gece Olimpos'ta ise bir hafta konaklanmıştır...
CBF 150
"2700" km boyunca başarılı bir performans göstermiş far kesmesi dışında hiçbir sorun çıkarmamıştır.
fotğrafları uygun bir zamanda eklemeyi ve biraz daha detay aktarmayı planlıyorum...
iyi sürüşler
muhteşem...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
07 Eylül 2007, 12:12
2700 km?
İyi cesaret, güzel de geziye benziyor. Tebrikler.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
07 Eylül 2007, 12:39
sarrrman adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba
CBF 150 "2700" km boyunca başarılı bir performans göstermiş far kesmesi dışında hiçbir sorun çıkarmamıştır.
iyi sürüşler
Umarım banada kısmet olur böyle uzun bir gezi.Gerçekten tebrik ederim.Basket falan ne olay yahu bu
-
07 Eylül 2007, 13:39
CİHAN adlı üyeden alıntı
Burada bişey dikkatimi çekti , 4 lüleri yada tüm lambaları aynı anda nasıl yakıyosunuz ??? Hiç kullanmadığım bi özellik mi var yoksam ;))
Bir Kar Tutkununun Motor Sevdası
KarTutkusu.com
Snowboard ve Motor , daha başka ne isteyebilirim ki :bounce:
-
07 Eylül 2007, 14:52
2700 km sağlam geziymiş he...bravo...
Arkadaşlar dalga geçmiyonuz demi bu akşam Basket Maçında buluşcaz...gelen gelir gelicem deyip gelmeyene çızık var benden...ne yazan var ne bişey ya...bu akşam buluşuyoz unutmayın...
-
07 Eylül 2007, 15:22
st_erdogan adlı üyeden alıntı
2700 km?
İyi cesaret, güzel de geziye benziyor. Tebrikler.
Bu motosiklet le gezilir be kardeşim vakit olsa ben türkiye turu yapacam ....
EY VATAN ; senin için,bir ÖLÜR bin DOGARIZ.
-
07 Eylül 2007, 15:42
Pardaillan adlı üyeden alıntı
Burada bişey dikkatimi çekti , 4 lüleri yada tüm lambaları aynı anda nasıl yakıyosunuz ??? Hiç kullanmadığım bi özellik mi var yoksam ;))
ben ve birol cbf ye dörtlü taktık o sırada resim çekerken ikisi de yanıyordu ve denk gelmiş.
-
07 Eylül 2007, 15:50
-
07 Eylül 2007, 16:07
Huooop evimin yanında buluşma var bir allahın kulu Cloud nerde demiyor mu yani.
Bak gelirim haaa....
Yazın beni de listeye basket maçı izlemesi eğlenceli olacak.
Bu arada sarrman müthişsin kardeş, helal olsun! Azmini ve cesaretini kutluyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)
Bu Konudaki Etiketler