tek lastik mi 250 geçen feyizoğlunda görmüştüm cbf arka lastik michelin 130 liraydı.
iki aya önce aldım milhelin lastikleri 205 tl ye ön arka..
şimdi beya zamlanmış 250 lira
Arkadaşlar yarın sabah Honda Güvenli Sürüş eğitimine gidiyorum fotoğraf çekmeye imkanım olursa bol bol foto çekip burada paylaşırım
Şuan kullandığım motosiklet Mondial 150 Mr Vulture. Gayet sağlam ben şaşırdım helal olsun bile dedim ama biryanımda cbf150 var.. Fiyatları pahalı geliyo bana. Uygun temiz nereden bulabilirim?
Kafama takilan bi konu var. Lastik ilanlarina bakarken michelinin pilot sporty ile pilot street modellerini gordum cbf icin uygun boyutlarda olan. Fiyat varki az da olsa iki urun arasinda var.
İki urun arasindaki farki aciklayabilecek olan var mi? Habgisini tavsiye edersiniz?
Tesekkurler
beyler ben orj lastikleri kullanıyorum ıslakta ekşın yapmaya gelmiyor
kuru da da güzel bence
Evet arkadaşlar bugün kocaeli gebze honda'da güvenli sürüş ücretsiz eğitimimizi yaptık honda motor satın aldığım için. Sizlere fazla olmasada foto paylaşıyorum Honda güvenli sürüş eğitimini hayatı boyunca hiç motora binmemiş insanlara tavsiye ederim lakin vitesli motor sürebilen arkadaşlara tavsiye etmiyorum çünkü eğitmenler çok alakadar olmadılar sadece genel terimler üzerinde durdular .hep işte dizlerini kır depoya bacaklarınla tutun gidonu sert tutma gibi vs vs şeyler dediler hep . ama profesyonel olarak iyi bir şekilde eğitim verilmedi . şahsen bir kur için 425 tl para vermenizi önermiyorum o yüzden başka eğitim merkezlerini denemenizi tavsiye ederim . Bu benim ilk aldığım eğitim daha cbfimle 580 küsür kmdeyim ama eğitim almasamda olurmuş dedim kendi kendime . sadece trafik olmadığı için rahat bir şekilde slalom dönüşleri falan çalışmış oldum o kadar sormak istediğiniz şeyler varsa sorun cevaplarım birde eğitim bitince sertifika verdiler o kadar
Cbf sürerler merhaba. Kısa süre önce 2011cbf aldım ve biraz uğraştım.
Haftada bir kez kırıkkale-ankara arası gidip geliyorum, gezdiğim zamanlarda da 100km yapmadan inmiyorum motorun üstünden. Dolaysıyla uzun yol düşünerek cbf projesi yaptım kendimce, adınıda 'Öğrenci Tranzalpi' koydum. Buyrun;
CBFnin tur camı 50kmhden sonra rüzgarı kaldırıyor tam suratıma patlatıyor. Sarsıyor, ses yapıyor, yoruyordu. Biraz araştırdım 'MRA Motosiklet Camı' adında aratınca spoyler gibi camlar çıkıyor ama cbfye göre çok pahalı. Sonra Okan diye biriyle tanıştım, kendisi eczacı bu sorundan muzdarip olup kendisi üretmeye kalkmış, iyide etmiş pazarlıkla 100 liraya aldım (alacaklar ahmet söyledi derseniz 100e bırakacak), tertemiz ambajlayıp kargoyla gönderdi 'Güvenilir, temiz çocuk' 50 km denedim harika oldu ses falan kalmadı. Sahibinden ilan No: #128519086.
Matkapla camda 4 delik açıp montajlanıyor.
Asansör aparatı var, plastik kalitesinden şüphem vardı ama baya sağlam çıktı. Camı indirip kaldırmak için biraz bastırmak gerekiyor yani gevşek-dandik hissi vermiyor, rüzgar ayarını bozamaz..
Birkaçtanede normal resim atayım topic canlansın
Selam arkadaşlar cbf 150 nin debriyaj tasından gelen sesle alakalı bilgisi olan varmı aranızda sanki diferansiyeli bozuk arabalar gibi motor viteste hareket halindeyken gaz verince ıslık gibi ötüyor ustaya sordum debriyaj tasından olduğunu söyledi bazı cbflerde bu ses daha belirgin oluyormuş ama bir zararının olmadığını söyledi sizce değiştirmelimiyim fena halde taktım sese
Debriyajda kalkista silkeleme yoksa tasla ne alakasi olurki sesin kuryelerin hepsinde otme sesi var zaten sogukken benimkide otuyo bi problem olmaz.Pirelli lastikleri yeni taktirdim cok menun kaldim yagmurda kayma yapmiyor frenlemesi mukemmel.
bendede o ses. 70-80 gidirken motor sesinin haricinde bir vuvuvuvuvuvuv sesi oluyor birşey olurmu, oluyormu bilmiyorum
Selam
bende yaklaşık bin km'dir pirellileri kullanıyorum ve memnunum
http://www.anesmotor.com/?urun-1385-...rka-Takim.html
Şu an bu konu içerisinde 56 kullanıcı var. (0 üye ve 56 misafir)