Yağ olarak ne kullandiniz wand kardeş
Ben aldigimda yan Ayak yok dediler ve 25 TL istediler.. Bende sizden dedim direttim para vermedim..bu dediğim antalya Ataberk te idi..
Yağ olarak ne kullandiniz wand kardeş
Ben aldigimda yan Ayak yok dediler ve 25 TL istediler.. Bende sizden dedim direttim para vermedim..bu dediğim antalya Ataberk te idi..
Vİdeo
http://www.youtube.com/watch?v=no1685BnfPg
Teşekkürler.Cep Telefonu ile çekildi.Fotoğraf makinasını haftaya ayarlamayı planlıyorum.
Yağ olarak , "Petrochem" marka kullandım. Önce ki mesajımda her ne kadar yağ sıçratmış olmasa da , Antalya - Kemer arası gidip geldim ve son sürat 130 km hız yaptım epeyce yağ sıçramış. Harput motosiklet'te , "iphone ve motul" marka yağlar mevcut fiyatları da epey uygun. Yeni almamış olsaydım alacaktım bitsin ilk işim yağı değiştirmek olacak...
Lastiklerin Michelin olmasının verdiği güven ile güzel dönüşler yapmışsınız...
Ben wurth ile yağladım kuru gibi..harput motosiklet nerede antalya da..?
teşekkürler..arkadaşlar geçnde depoyu fulledim en üst çizgiye kadar 85-90 km de geldi..daha sonra 30-40 km yapınca ibre yarıya yaklaştı..bu nasıl bi olaydır anlamadım..ilk yakıştaki gibi gitse idi 300 km devirecekti..şimdi depo yarı nerede ise 130 km gitti..hızlıda gitmiyorum..motor deviri olarakta 7000 i geçmedim..
Hocam ibreye inanma.Kırmızı bölgenin oraya gelince bile garanti 50-60 km yaparsın.En kötüsü.O yüzden fazla takılma. Motor stop ettiğinde en dibe iner ya benzin çizgisinin başladığı yer yani 2 gündür benim motor öyle 20 km yapmışım.
200 km ve üstü gider daha merak etmeyin. (Yedek depoya düşer)
vay be o ne dönüş öyle,cbf150 bu kadar yatırılabiliyo muymuş şaşırdım,ybr mi cbf mi tam ortada kaldık iyi mi
arkadaşlar bi depo ile 200-250 arası yapoyor.. 50 tl benzinle oda 0,200 krş eder..fazla değilmi..?
Satıyorum Motorum Temiz ve bakımlıdır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3415414/detay/
kardeş bugün verdiğin adresten stop lambamı aldım yalnız birazda benim acele ve boşgelişime oldu eve getirince lamba iki parça elime geldi lambayı düşmesin diye silikonla tutturmuşlar adamı aramadım zira bir daha işim olmaz böyle dandik işlerle orjinali halbuki 150 lira idi. bende baktım sinyal tarafları tırnaklıymış orjinalide tırnaklıysa benim işi görür yardımın için tekrar teşekkür demekki neymiş orjinalden şamıyacakmışız.
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)