bugünkü yağmur çok zevkliydi. sessiz bi yerden geçerken kaska damlayan yağmur damlalarının sesi çok hoşuma gitti trafikte farkedilmiyo çünkü
bugünkü yağmur çok zevkliydi. sessiz bi yerden geçerken kaska damlayan yağmur damlalarının sesi çok hoşuma gitti trafikte farkedilmiyo çünkü
dün gece hondayla işe gittim 1 metre görüş mesafesi vardı sis acayip
sabah ta öyle soğuk eldivenlerin önü dizlerimin altı mont un kırışık yerleri buz tuttu allahım bu ne soğuk
mecbur kalmasam binmeyeceğim ama işte mecburen biniyoruz...iş yerine vasıta yog
toplumda merceksiz xenona karşı bir kin ,düşmanlık var aman lütfen merceksiz kullanmayın . kesin yaşıyorsunuzdur arabayı üstünüze sürüyorlardır. sonuçlar düşünülemez.
Arkadaşlar sıfır CBF150 fiyatları nekadar piyasası ? Yıllardır motor alacağım bir türlü alamadım, şimdi kendi işimi kurdum birde motor aldımmı tamamdır , k.kartı ile almayı düşünüyorum (bonus). Ankara 'da honda bora 'da var sanırım sadece.
arkadaşlar daha bugün motor mağzalarına uğrayıp fiyat sordum...
pendik honda güngör e uğradım. cbf 150 sıfır + plaka ruhsat + arka çanta demirliği = 5300 tl dedi...gelen alır motorları
31 aralığa kadar kampanya varmış... valla kaçırdım fırsatı ne diyeyim:(..
kampanya sonrası kaç para olur dedim...
ocakda 5700 - 6000 tl gibi bişey olur.sanırım 45 lt çantalı haliyle.....bu arada plaka ruhsat 600 tl civarı olmuş..
yamaha ybr bayinede uğramıştım onada ötv zammı geliyomuş yılbaşından sonra sanırım ...şimdiki anahtar teslimi fiyatı 5500 tl...
onunda fiyat zamlanacak fecii...yılbaşından sonra
ne oluyo bu motorlara anlamadım.... fiyatları katlandıkça katlanıyo... hayat pahalılanıyo :(((
dolar çok yüksek o yüzden bu fiyatlar anormal değil
arkadaşlar altın elbiseli adam ı takip ediyorsunuz herhalde. Türkiye'de son dönemlerde gelişen olaylardan ötürü ekonomide sıkıntılar olabilirmiş bu durum motosikletlerin sıfır ve ikinci el fiyatlarına da yansıyacakmış artış yönünde. Kendisinin bu şekilde bir öngörüsü var. haberiniz yoksa olsun dedim.
Arkadaşlar yeni aldığım cbr250r yaşımdan dolayı bana uymadı .. daha 750 km de beyaz bayiden çıktığı gibi
2013 model az km li cbf150 ile takas yapabilirim .. mesaj bırakabilirsiniz. saygılar cemsev69 hotmail.com
Merhaba Arkadaşlar, yaklaşık 24 senedir araba kullanan biri olarak İstanbul trafiğinden bunaldığım için motor alacağım. Honda GS1 eğitimini aldım. Ancak ehliyet için daha çok çalışmam lazım. Bunun için de motor lazım. Ehliyet öncesinde motorumu alıp sakin zamanlarda az trafikte çalışayım diyorum ama bu sefer de ehliyetsiz polise yakalanma derdi var. Motor kurslarında ehliyet sınavı öncesi pratik sorunumu halledebilir miyim sizce? Bir de hayalimdeki motor cbr250 ancak acemi biri olarak koruma demirli cbf150 ile baslamak iyi bir fikir gibi geliyor ne dersiniz?
Sürücü kurslarındaki eğitim kesinlikle ihtiyaçlarınızı karşılamaz. Bir eş, dost, arkadaş varsa yardımcı olabilirse ne alâ. Motora gelecek olursak: Ben kesinlikle, sizin karşılaştığınız tercih durumunda, CBR250'yi seçerdim. Ziraa, bende motor kullanmayı ilk cbf150'de öğrendim. Almak istediğim motor çok farklıydı. Ama korktuğum için alamamıştım. Şimdi düşünüyorum da, keşke korkularımla savaşıp, istediğim motoru alsaymışım. O kadar pişmanım ki, anlatamam. Ve bu pişmanlıkta, yansıyor motoruma. Öğrenene kadar sarıp sarmaladığım, ellerimle, şampuanlarla yıkadığım motorumu şimdi sadece öylesine kullanıyorum.
**CBR250r anlatıldığı kadar, göründüğü kadar zor bir motor değil. Gaz tepkimesi gayet güzel sınıfına göre, bu bir miktar zorlayabilir. Ama oturuş pozsiyonu, ağırlık, gidon açısı v.s sebeplerden dolayı vazgeçilebilecek bir motor değil.
Cevaplariniz icin cok tesekkurler. Cbr250 acemiler icin de kolay bir motor oldugu gorusu hakim gibi. Bu durumda hayalimi ertelemenin bir anlami da yok. Direkt cbr250 ile baslayacagim sanirim.
bu gün yetkili serviste bakım yaptırdım yağ değişimi hava filtresi işçilik 85 tl len ne biçim bi marka bu honda daha da yetkili servisin önünden geçmem..
20.000 km oldu gayet keyifle biniyorum motoruma.bıkmadım usanmadım,büyütmeyede niyetim yok,hayatımın motoru.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:23 ----------
castrol pover1 10-40 yağ kargo bedava 21 tl,hava filtresi 15 tl=36 tl yapacağın işçilik ve hazzın bedeli ölçülemez.Kendin yap bence 12 numara yıldız anahtar ve tornavida ihtiyacın.
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)