biraderim senin motorun başlığı burada...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3213818
biraderim senin motorun başlığı burada...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3213818
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Üniversite öğrencisiyim, 2. sınıftayım bu yıl ve artık yaz stajları alttan üstten ders derken bir daha hiç yaz tatili yapamayacağım. Buda bütüm motosiklet hayatım ankara trafiğinde geçecek demek. Bence şehir içi racing kullanımı sıkıntı olmayacak ve bundan sonra 250 km üstü uzun yola gitmeyeceğim.
Konu dağılmadan hocam, benim puştun sorunu nedir acaba ? Hepiniz benim 15 katım motor tecrübesine sahip insanlarsınız. Neden bu kadar yüksek bunun yakıtı. Herhangi bir ihtimal geliyor mu aklınıza. Yada Ankara'da bana önerebileceğiniz bir motor ustası var mdır? Dürüst ve çalışkan.
bugün reflektif yelek ile balaklava alırken anes motorda nc700 gördüm. akropovicde takmıştı. valla baya hoşuma gitti. ayaküstü biraz sohbet ettik oda bende aynı fikirdeyiz. bu koruma ekipmanı al al bitmiyo arkadaş:D
hayalim tabi ki ulaşılması zor makinalar ama cbf600 hedefim. bu makina veya dl650 düşünüyorum. sonuçta 120küsür kiloyum ve artçımda benle aynı kiloda olacak hemen hemen. anca 600 çeker. oda belki:D
Mete Abi, bana mal muamelesi yaptın abi gece gece. Mondial ucuz ve ulaşılması kolay bir motor olduğu için genelde apaçilerin tercihidir. Verdiğiniz linkte bana yardımcı olacak kimsecikleri bulamam. Ama zenon far taktıracam yada janta şerit çekecem dersem 50 tane cevap gelir orda. Ben bu yüzden burda sorma gereği duydum. Olaya mondial marka değilde herhangi bir içten yanmalı tek silindir 125 cc motosikletin neden yakıt tüketimi fazla olur? gibi bakmanızı rica ediyorum. Dediğim gibi ustalarda birşey bilmiyor, ancak motosıklet kullanıcıları yardımcı olabılır bana
söylediğim kiloda (sürücü 130 artçı 110) bi problem yaşar mıyım? hem teknik hemde çekiş anlamında. çünkü 2 insan kilosunda değiliz:D
tolga bahsettiğin motor tr de en çok tutulan 650 cc dir sınıfı belli olmasa da
V2 de sorun asla yaşamazsın.Çekiş konusunda zerre kadar şüphen olmasın.Ama şunu derim eğer artçı,sen,çantalar vs.
Hafif motorlara bakmanı tavsiye ederim.Ayağın boşluğa geldiği zaman kaldırımda 200 kg motoru yere bırakmak zorunda kalırsın benim gibi
Bir de artçı vs var.Dikkat et derim.Cbf 600 düşünürsen 2008 ve üstüne bak.2008 ve üzeri enjeksiyonlu.
Ama V-storm hem az yakar.Hem uzun yolda daha rahat edersin.Dl1000'e sakın bulaşma pompacıyla çok samimi olursun
2020 'Tracer 900 İcon Blue
hocam kaldırımda nası ayağın boşluğa geldi anlamadım. kaldırımdan inerken mi demek istedin. ön teker yerde arka teker kaldırımda o an mı? valla 190 boy var ama motorun ve bizim kilomuzu düşününce dengede tutmak zor olabilir.
büyükçekmece sahilde ki zabıtalarda görmüştüm. artçılı sürüyolar ve benim katlanabilir bisikletle (baya küçüktür katlanabilir bisikletler bilmeyenler için söyleyeyim) anca döndüğüm yerde adam V-storm ile şıp diye döndü. kıvrakta bi makina heralde
arkadaşlar bugün kilyosa gittim gezmeye. giderkende garipçeye uğradım bi çay içtim fotoğraf çektim.
atabilirsem bu akşam yüklerim resimleri.
mini gezime çıkmadan önce anes motora uğradım reflektif yelek ve kışlık balaklavayı alırken dikkatimi çeken bi sırtlık vardı, zamanım olmadığı için inceleyememiştim. bugün gittim gördüm beğendim ve aldım. koruma seviyesi üst sınıf. vücuda da gayet iyi oturuyor.
benim boy uzun olduğu için 8 dilimli sırtlığın altına 4 dilimli bellik takıyorum. ense kökümden kuyruk sokumuna kadar boşluk kalmıyo
almayı düşünene tavsiye ederim.
http://www.anesmotor.com/?urun-1527-...i-sirtlik.html
Full fuuullll koruma diyorsun yani,, hakkaten bunun sonu yokmu ağa
şu ana kadar korumalara 2500 lira harcadım. her kuruşunu hak ediyolar bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------
ortaköyde sahilden giderken kokoreççinin dumanları arasından geçtim. 100 metre dayanabildim ve geri döndüm aç olduğum için mi bilmem, hakkınıda yemiyeyim baya lezzetliydi
hep biz mi denize yakın olucaz birazda cbf deniz havası alsın
Garipçe'ye gidiş güzergahını sevdiğim için yine o yoldan kilyosa gitmeye karar verdim fakat kendimi Garipçe'de buldum
Gitmişken ısınayım diye kahvesine girdim.
Abiler sağolsun sobaya 2 odun daha attılar.
koltuğu sobanın yanına çektiler geç otur ısın dediler.
çay getirdiler.
sohbet ettik biraz.
Motorumuda manzaraya bırakmıştım.
ısındıktan sonra müsade isteyip yola koyuldum ve kilyosa gittim. asfaltta çok çatlak vardı ama doğa harikaydı
meraklı gözlerle kilitli kapının ucundan kaçıverdim iskeleye:D
bilmiyolar ki motosiklet.net te deki arkadaşlarım için fotoğraf çekiyorum.
hava kararmaya başlayınca yola koyuldum.
üşümeyede başlamıştım, artık fotoğraf çekmem derken, öyle bi manzarayla karşılaştım ki. bu anı ölümsüzleştirmek gerek diye düşündüm.
bugüne kadar çektiğim en güzel fotoğraflardan
Forumda epeyce bahsedildi ve konusu da açıldı... Yine tekrardan bahsedeyim. Şahsım ve bir arkadaş 16-43 olarak kullanıyoruz ve gayette memnunuz. Arka dişliyi değiştireceğim dersen de 15-40 düşünebilirsin. Ama benim tavsiyem ve önerim ön dişli değişim yapman olur hem basit hem de daha ekonomik...
#Sulh# Tolga hocam güzel fotoğraflar ayağınıza sağlık.
arkadaslar şu koruma demiri+far koruma demirinin fiyatı kaç lira civarında acaba takım olarak
Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)